Sizce Laptop mu Oyun İçin Yoksa Kasa Mı Toplatsam? Üniv Öğrencisyim Aama Aynı Zamnda Çok Oyun Oynarım?
Laptop
Masaüstü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben de bir oyuncuyum. Benim elimde laptop var ama elimde olsa masaüstü alırım. En yüksek performanslar her zaman masaüstü bilgisayarlarda sağlanır, tabi donanımı iyi olanlarda. Laptop olarak da masaüstü bilgisayarı çok rahat sollayabilecek bilgisayarlar var. Mesela MSI GE60-GE70 ya da MONSTER ama bunların fiyatı da biraz tuzlu.
o kadar bütçem yok malesef :/
O yüzden en iyisi masaüstü. :) Çok ucuza iyi bir kasa toplayabilirsin.
dedigim gibi örenci olmasam direk alırdımda işte ögrnci olmam sıkıntı :/
Aynen, o sorun bende de var. İşe gireyim, yapacağım ilk şey o olacak.
Kesinlikle masaüstü laptop cok ısınır ayrıca pil ömrü senin oyunların için yeterli olmaz ztn sarja takmaktan masaüstü gibi olur devamli kabloya bağlı olur en iyisi masaüstü aynı çook iyi toplarsan hiç sorun yaşamazsın :)
Eğer oyun kasası toplayacaksan en az 1000lik güç kaynagı alman lazım.
yani ögrenci olmasam laps diye alcamda işte sıkıntı :/
ya laptopda kesinlikle verim alamazsın eger dışarda sagda solda ihtiyacın varsa iş görcek uygun bir tablet at kurtul ama oyun için kesinlikle masaüstü.
hakkat la mal mıyım ben bunu niye düşünmedm 250 tl tablet alırım + bir masaüstü tamamdır
bencede öyle yap kardeşim yani oyuncuysan masaüstü bende oyuncuyum laptop olmaz yani.
ben beden bölümünü okuyurm ztn işim olmaz ki dersle felan :D
yanii :D
Bende çok oyun oynayan biriyim. laptopta oynamayı hiç sevmiyorum laptophem ufak geliyor hem de rahatsız masaüstü en iyisi oyun için
ztn pahalı oluyor. Hem ucuz hem uygun laptop baktım en uygun ve saglam laptop bu çıktı www.istanbulbilisim.com.tr/...ok-fiyati,70600.html bu 1750 ama kalmamış :D
Laptop tavsiye ederim üni öğrencisinin oyunla ne işi var :D
ona mallık işte :D
güçlü i7 leptop al oyunda oynarsın
onlar pahalı 2.500 tl
Ne oynuyorsun ki bu kadar önem veriyorsun oyuna
fifa online
Cevap
18Cevap
ailenin emeklerine yazık etme birader dediğin gibi çok oyun oynuyorsan okula da gitmezsin onu geçtim sosyallik durumu sıkıntıya düşecek al bir tane laptop Tercihen Cromebook veya Macbook. windows bile kullanma sadece sunum internette gezinme en baba film izlemegibi şeylerde kullan hem bu ürünlerin şarjlarıda bir hayli iyi gidiyor benim mac 12 saatten fazla gidiyor kışın yazın 7 ila 8 saat arası
www.istanbulbilisim.com.tr/...k-fiyati,105026.html bu nasıl iyi mi
yeter birader daha ne yani adam olana çok bile oyun oynamayacaksın demiyorum bunda da oynarsnda vaktini oyun ile geçirme gez insanlarla tanış bunlar daha iyi edinirsin bir steam hesabı belki vardır bile arada olmak sureti ile oynarsın
genelde insanların kafa yapısı benle uyuşmuyor s. ie et insanları
sen bilirsin önyargılısın çok baştan hükmünü verdin insanlık alemine :)
aynen :D 4 yıl lisede denedm olmayınca olmuyor :D
üniversite öğrencisi için laptop daha idealdir ama oyun laptopları bildiğin üzere aşırı pahalı. ben eski laptopumu verip üzerine 400 kağıt daha sayıp 2. el bir laptop almıştım bilgisayarcıdan. 1 seneyi geçti her oyunu çatır çatır oynatıyor ve her anlamda da sapasağlam.
markası ne ve özellikleri nedir laptopunun?
yalnız kalmamış * böyle şansın :/ :/
bende öyle düşünüyrmda şrfszler hepsini almış asus'un o fiyatlardaki
inşş gelir bir inidirmde 1600'den alırız :D
Bende 5 yil oncesi oyun icin masa ustu almistim simdi pisman oldum abime asus laptop aldik catir catir oyun oynanabiliyor hic isinmiyor zaten bir sure sonra oyundan hevesi geciyor insanin kullanimi tasimasi tek parca olmasi acisindan laptop idealdir birde acer in surekli kullanimda 8 saat sarji giden modelleri vardi kasa olarakta cok hafiftir acer diyeceklerim bukadar.
internetten linkini atabilr misin bide kaç para oluyorlar?
Oyun oynamak iyidir. bu yaşta ne oyunu diyen süzme salaklara selam ederim. genelde kasa daha iyidir. tabii leptop bazen bu işlevi veremez. ama yinede sen bilin dostum.
kasa alcam bu gidişle :D
ders için laptop alırım demişsinde laptop alıpta ders çalışanını görmedim. Yanlış anlama seni kötülemek için söylemiyorum. Masaüstünü topla sen birde tablet kendine 8 inçlik falan mobil bilgisayar olayını çözmüş olursun
doru diyon a.. q hiç çalışasım yok ztn :D
:D :D :D
ama son 2,.5 sene çalışırım gibime gelioyr ilk 1 sene 1.5 sene olmasa bile :/ neyse o zmna kadar topatırım bir pc sora kardeşime hediye ederm kendime bir laptop alırım ders çalışmalık :D nasıl iyimi öyle?
:D :D sen oyun bilgisayarını boşver çık sosyalleş biraz oyunla işin ne. Dersini çalış rahat et
bak yine kafamı karıştırdın a... q :D www.istanbulbilisim.com.tr/...k-fiyati,105026.html bunu alıyım oyun oynatırsa oynatır oynatmazsa böylesi hayırlı der ders çalışırm arada film izlerm onuda yapabilr heralde dimi :D
1500 Tl lik bilgisayar hangi oyunu oynayacaksın? Soliter mi? Bunu al adam gibi ders çalış :D
aslında o a kadar abartılı oyun delisi deilim günde 2-3 saat https://www.easportsfifaworld.com/tr/ bunu oynarm o kadar yani fifa online yani
oyun performans demektir. oda laptopta olmaz. work station denilen makineler bile masaüstüne göre daha çabuk yoruluyor. İlk başta oynatsa bile oyunları çok kısa sürede bozarsın makineyi. Senin bileceğin iş
nese oyun felan oynamıyrom * boşver :D hem spor yap hem ders çalış üzerine bide oyun çok zor :D
:D :D
Laptop da oyun oynanmaz. Toplatacağın kasanın fiyatı oynayacağın oyuna göre 1600-1700 liradan başlar sonsuza kadar gider.
1700 çok ben en fazla 1500 verebirlm
Toplatabilirsin belki; ama ondan fazla birşey beklemeyeceksin. Yeni oyunları oynamayı düşünme. Ben basit oyunlar için yazdım. Ekran kartı fiyatları çok yüksek. Her oyunu oynarım diyorsan, iş görecek kartlar 400-500 liradan başlıyor.
walla kasa'yı bile o fiyata alamıyorsak o zmn biz laptop zor alırız o fiyata desene
:-) Laptop da alırsın, bilgisayar da alırsın; ama oyunları rahat rahat oynayamazsın. Hangi tür oyunlar oynadığını bilmiyorum.
yani şöyle asasian cread, Fifa online, Mount Blade, X man vardı onu oynuyordum bide bir ara bide şey Online savaş oyunları knight online gibisinden
Ekonomik durumuna göre bilgisayar toplatırsan daha iyi olacak galiba. Laptop fiyatları pek ucuz değil. İşin içine oyun girince fiyat katlanıyor. 1500 liralık bilgisayarla bunları oynayabilirsin; ama Amd işlemci olursa ekran kartını yüksek taktırabilme imkanın var.
yani ögrncviyim şöyle diyorum 1500-1600 liraya kasa toplatıyım 1 yıl sonrada extradan oyun oynamaya gerek olmayan 1000-1100 tl'ye laptop alıyım yanında nasıl olur öyle abi?
Olabilir.
8 gb ram 2 gb ekran kartı nvida tb hd i5 ilemci 2.3 ghz üzeri bu özellikler beni idare eder mi 1500'e en fazla patlar dedi bilgisyarcı bir abim
1500 liraya alabilirsen iyi. İlerde yetersiz gelirse ekran kartını değiştirirsin.
aynen öyle dedm bende
Uzun ömürlü olması için masaüstü fakat her yere yanında taşıyamazsın.
www.istanbulbilisim.com.tr/...k-fiyati,105026.html uzun ömre gerek yok 3 yıl dayansa yeterli bu olur mu bana? ya da bu www.istanbulbilisim.com.tr/...k-fiyati,104109.html
www.vatanbilgisayar.com/...3-2gb-w81-notebook.html Bu bilgisayar 3-4 sene rahat idare eder seni ama biraz daha tuzlu bir fiyatı var.
evet abi
o para olsa bende acer mi alırım gider monster alırım 1600 dedm ya :D
walla dedigim gibi bütçe 1600
Sen bence masaüstü topla şimdi bendede var anneme diye 1500 liraya almıştım zamanında asus 3 sene felan oldu yeni çıkan oyunları oynayamıyorum. kendi laptopuma sıvı döküldü 2100 liraya felan almıştım tamir için 1000 lira istediler bilgisayarın ikinci el değeri zaten o kadar etmiyordu yani laptop sakat iş benim üçüncü bu. Masaüstü olsa bozulan veya artık performans vermeyen parçaları değiştiriyorsun yetiyor.
doru diyon knk masaüstü alıyım ben en iyisi
Öğrenci adam oyun oynamamalı derslerine odaklanmalı falan :D ama oyun için masaüstü şart kim ne derse desin, masaüstünün verdiği keyif hiç bir laptopta yok :D
çok oyun oynamıyorum günde 2 saat felan işte ona göre ondada asasian cread fifa menejerlik felan oynuyrm
bir de çok oynuyorum demişiniz ya :D 2 saat için masaüstü alınmaz o zaman hocam, laptop iyidir 2 saat için yani :D
ama oynadıgım oyun saglam oyun oldugu için sıkıntı çıkarabilr online fifa oynurom :D :D çok oynama şöyle yazın oynuyorm ama okul başlayınca günde 2 saat felan :D
İşte hocam çok gördüğüm için diyorum sadece bilgi, masaüstü alsanız inanın oynuyosunuz bırakıyosunuz onun dışında yüzüne bakmazsınız hatta bazen sıkılıp oynamıyosunuz bile hele üniversite öğrencisiyseniz :D laptop alın her yere götürürsünüz tamam belki oyun oynamazsınız ama oyun oynama ihtiyacınız da olmaz, görceksiniz böyle olcak :D
walla kararsız kaldım :D iyi bir laptop kaç para acaba :)
Çok para :D
doru diyon msi sadece laptoplar iyi oyun için oda 2 bin tl'den başlıyor en kötüsü :D
Oyun laptopu zaten alınmaz saçma laptopta oyun oynanmaz yani :D ama işte 2 saat içinde bir masaüstü alınmaz, normal bir laptop yeter bence.
Ya işte bunlar oyun laptopuna kayıyo biraz hocam, ama bu fiyata alınmaz bu. Aptallık olur çünkü üstüne biraz daha eklesen daha iyi oyun laptopları alabilirsin.
sen bir örnek vrebilr misin rica etsem ahmet abi :)
Ahmet Kural'a selamlar burdan bu arada :D valla hocam laptoptan daha doğrusu oyun laptoplarından hiç anlamam aşağı yukarı işte fiyatı 2000'e yakın olanları önerebilirim onlar da belli başlı markalar zaten MSI falan dediğiniz gibi öyle yani.
aynen :D
tabisi masaüstü laptoptan fazla performans alamazsın
kasa topla abi. bir ekran kartıyla ram alsan sana yeter
yalnız ögrenciyim ben ya sıkıntı değil mi
oynadığın oyun ne?
Fifa, Asasin Cread, Mount Blade, Online Savaş oyunları Knight olnie gibi
bence sen laptop al çünkü cod, battlefield yüksek performans ister ama senin yazdığın oyunlar pek istemez
onlar ztn oynanmaz ki laptop'tan bir tadı yok yani www.istanbulbilisim.com.tr/...k-fiyati,116927.html bu nasıl peki alıoyım mı bunu
ürün güzel ama tek kusuru ekran kartı ama senin için ideal
ekran kartı nasıl olmalı ve bunun ki nasıl az bilgilendirirmisin pek bilgim yokta? sana zahmet olmassa
az önce internetten baktım ekran kartı düşük FPS veriyo yani görüntüsü en fazla 1240x1020 ve altı rahat kasmadan açar zaten laptopların ekran kartları pek iyi değildir bence sen bu bilgisayarı al işlemci ve ram gayet iyi
yani sıkıntı olmaz demi bir abi dedi fifa online oynarken çok kasıyormuş
benim pc de zotac gt 9800 var 512 mb , laptopda zotac 2 gb var ama pc nin puanı daha yüksek yani kısaca mükemmel görüntü istiyosan bunu alma ama normal görüntü istiyosan bunu al
yok almıyım ben en iyisi
sen fiyat aralığını söyle bende bakıyım
en fazla 1600'e kadar çıkabilrm abi
www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=143359#specs bu mal gayet iyi ekran kartına iyi diyolar
hızı çok yavaş ya 1.6 ghz
farketmemişim pardon
valla reis baktım da bulamadım valla iyi bişey bence sen kapsamlı bir araştır bana güvenerek alam başkalarınada danış belki benim yanlış bildiklerim vardır
en iyisi bro ben kasa alıyım dimi :/
en temizi reis kaliteli bir ram+ekran kartı alsan yeter sana 3-4 yıl
yalnız ögrnciyim o sıkıntı kasa taşıma felan :/
her hafta sonu eve geliyon mu
yok :D
32 gb ram 1 tb hdd olan bilgisayarlar çıktı uzun zaman olmuş teknolojiye uzak kalmışın hacı sen paran varsa alienware al :D
param yok sıkıntı orda bro :D
abi ikinci el i5 makine alabilirsin
www.istanbulbilisim.com.tr/...k-fiyati,105026.html bu nasıl herşey tamam işte
yanlız aldıktan sonra windowsa çevirmen gerekebilir işletim sistemi linux iyi makina yeni çıkan oyunları oynayabilirsin grafikler çok yüksek bekleme ayrıca free2play oyunlarının tamamını full ekranda çalıştırır güzel makina
tek sıkınıtıs ghz 1.6
fiyata gore normal
beni idare eder mi peki?
eder tabii uzun süre kullanırsın
hadi ya alıyorum ben o zmn bu laptopu
oyun için masaüstü her zaman idealdir laptoplar çok ısınır
sadece kasamı yoksa masaüstü takım halindemi. ekran filan varsa kasa al
sadece kasa ekran var
peki o kadar agır oyunlar oynamıyorsam fifa mount blade asaisan creed gibi?
tamam o n bu nasıl iyi mi www.istanbulbilisim.com.tr/...k-fiyati,116927.html
şehir dışında okuyorsan laptop yok ailenin yanındaysan masa üstü
şehir dışı
o zaman laptop dah mantıklı bir seçim olur
yani ögrncviyim şöyle diyorum 1500-1600 liraya kasa toplatıyım 1 yıl sonrada extradan oyun oynamaya gerek olmayan 1000-1100 tl'ye laptop alıyım yanında nasıl olur öyle?
extradan masraf ve kalabalık olur oldu ki ev arkadşınla anlaşamadın bozuldu yurt odasında masaüstü olmaz zaten kullanmadığın şey için para ödemiş ve yer kaplatmış olursun
iyide arkadaşlar diyor 1500'e iyi bir pc bulman zor en az 2000 tl diyorlar
2sini tek seferde al diyorum bende hesaba vur 2700 tl al bunu www.gold.com.tr/asus-x550cc-xo105h-notebook_u
çok pahalı abi şu an param yok o kadar
illa şimdi olmak zorunda mı?
evet şimdi almassam harcarım parayı kesin :/
genco kafanı iyi bulandırmışım senin:D
aynen walla :D
mesaj at konuşalım
senin derdin fazla galiba:D
Üni öğrencisi için kesinlikle laptop
üniversite okuymda oyun oynuyrom ama
oyunu s. ktir et diyorsun yani :D
üniv kazan ondan sora oynarsın diyrorlardı zamanında :D
hadi ya :D
yalnız ben spor bölümündeym bedenciyim
iyi öyle desene ztn gelecegim garanti altın madalyam var amatörde böxör olarak yani kesin antörnr yaparlar beni
oyun oynuyosam laptop dayanmaz. masaustu en ıyısı.
doru diyon abla bende masaüstü alcam mecburi :/ seneyede inşş idareten bir tane 1000 tl'lik laptop alırım ders çalışmak için tamamdır olur mu öyle?
laptop ısınır, kapanır. sıkıntı:) evet olur:)
ilk sene çok mu önemli üniversitede peki?
her sene önemlı. ılk senenın bır özellığı yok. sadece adapde sorunu yaşayanlar için önemlı.
günde 3 saat oyun oynasam 3 saat ders çalışsam olur mu ki yani gerçi kasayı taşımak sıkıntı ama neyse :D
unıverstede oyle herkes hergun ders çalışmıyo meraketme:)
Yeterli bütçe varsa masaüstü toplat yoksa PS4.
www.istanbulbilisim.com.tr/...c-fiyati,117967.html bu nası toplatmayla ugraşamam
Kötü, ne olursa olsun hazır pc alma dostum. Sistemini sen hazırla.
oyun için masaüstü ama öğrenci için laptop
yani :D?
öneri?
1600 en fazla :D www.istanbulbilisim.com.tr/...k-fiyati,105026.html bu nasıl mesela
tek sıkıntısı ghz 1.6
alıyım mı bunu Fifa online oynarken sıkıntı çıkarmaz dimi? https://www.easportsfifaworld.com/tr/home
o zmn alyorm * ne olcaksa olsn :D
Lap top iyidir.
Laptop.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar