+1 yılÖncelikle kimin yazdığı önemli,
ikinci olarak, bana herhangi bir konudan bahsediyor gibi mesaj atanlar samimi gelmiyor, bir selam de tanımıyorsan tanış , tanışıyorsan hâl hatır sor , konuya giren ya da konuşmak için bahane bulanlar samimi gelmiyor. Kabalık diğer türlüsü..01 Yorumla- +1 yıl
bu kız hem zeki hem akıllı senden çok kalmadı dünyada bak. P
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim yazdığım mesajlar asla karşılıksız kalmaz hiç tanımadığım biri bile olsa mutlaka geri dönüş olacaktır en kötü ihtimalle gülücük koydurabilirim. Fazla kendinden emin gibi durabilir bu ama sempatik bir adamım ve kadın ruhundan anlıyorum. İlgi çekici bir enerjim olduğu gibi şeytan 😈 tüyü de var azcık. Sadece gerçekten bir şeyi istemem yeterli.☺️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNasılsın? genelde kimse sormuyor o yüzden kesin geri dönüş yaparım
00 Yorumla Selam, her mesaja genelde dönüş yapıyorum sadece selam falan ise yapmam.
11 Yorumla
+1 yılSana acil bir şey söylemem/sormam gerekiyor derse dönerim.
Ama kim olduğuna da bağlı.
Ne yazmış olursa olsun dönülecekler/ bir de sinir sebebi olanlar.00 YorumlaEn yakın arkadaşım yani suç ortağımmm
=Kankaaaaaaaaaağğğğ diye mesaj atıyosa mutlkaka bakarım çünkü kesin farklı bişey vardır121 Yorumla- +1 yıl
@_khilal mesaj aç
- +1 yıl
@_khilal msjnı aç knşlm
- +1 yıl
@_khilal aynı şhrdysk iki karşı cns olarak knşcaz işte. Şehrnin isminin içnde "e" var mı
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Direk çıplak fotosunu atanlar oluyor, hiç cevap yazmayıp, kesin cevabımı veriyorum. Uğraşamam ahmaklarla
04 Yorumla- +1 yıl
Yuh erkeklere olmuyordur diye düşünüyordum gercekten ciplak foto atiyorlar mi
- +1 yıl
@Sanalsevapp atıyorlar çıplak, yarı çıplak. İlgimi çekmiyor. Daha da uzaklaşmamı sağlıyor. Hem benimle iletmişim kurmak için yapıyor, ama saygısızlık ediyor. Biraz tanısa ön görü de bulunsa böyle birşeyi sevmediğimi bilir. Ben de direk uzaklaşıyorum. Bana katacağı birşey yok öyle insanların
- +1 yıl
Tuhaf geldi afedersin iyi geceler
+1 yılİlgili oldugum konularla alakalı bir sohbet baslatacak dikkat ceken bir cumle, soru oldugunda mutlaka cevap veririm.
00 Yorumla
+1 yılBana icten bi mesaj atan birine asla kayitsiz kalmam iyi bi sey ya da kotu bi sey olsun icerigi isterse illaki cevabini veririm
02 Yorumla- +1 yıl
@Ünyeliii once senin ananda denemek isterim
+1 yılsevdiğim yemekler yapıldıktan sonra davet edildiğim mesaj
10 Yorumlayazana illaki cevap yazarım ilk fırsatta bana göre saygısızlıktır karşıdaki kişiye değer vermemektir
10 Yorumla
+1 yılmerhaba yazana bile cevap veririm. cevap vermemek benim için ayıp.
10 YorumlaKimse kırılmasın diye cevapsız hiç mesaj bırakmadım lakin bir çok mesajım cevapsız kaldı...
10 YorumlaGenelde herkese dönmeye çalışırım ama özellikle hastalık olduğunda kesin dönüş yaparım
00 Yorumla
+1 yılBir şey sorabilir miyim? mesajı ama tanıdık birisi attıysa
00 Yorumla
+1 yılAilem olmadiktan sonra isteyen istediğini yazsın canım istemedikçe bakmam
00 Yorumla
+1 yılÖnemli, ilgimi çeken veya soru sorulan şeylere cevap veririm.
00 Yorumla
+1 yılErkeklere bir bayan tarafından atılan her mesaj 😂 küfür bile olsa
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı. Kaç para lazım diye bir mesaj atsalar asla kayıtsız kalamam
00 Yorumla
+1 yılDüşünmedim ama selam merhaba tarzı bişey olursa cevap alamayacağı kesin
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır a*hahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru içeren mesajlar boş kalmaz ya da şöyle söyleyim yazmak isteyen zaten yazar, istemeyen ise görmedim der
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
10 Yorumlaadımla hitap eden tanımadığım kişiye kesin dönüş yaparım onun haricinde canım isterse
00 Yorumla
+1 yılSana para verecem 1 hesabına parayı yatırdım 2 sana garı alacam 3 😂😂😂😂
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 876 cevap paylaştı. Yardım edebileceğim bir konuysa bilgim dahilimde olan etmeye çalışırım her zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenden biri yapabilicegim bir iyilik istediğinde genelde
00 Yorumla
+1 yılBenim evde sigortalar atmış, gelip kaldırır mısın...
00 Yorumla
+1 yılKimin yazdığına bağlı oluyorum dese bazıları dönmem
10 Yorumla... Nerden bilelim aqqq ya yarin neye zam gelcek diye uyku tutmuyor bizi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben genelde her mesaja dönüyorum, çok saçma değilse.
10 Yorumlaİstemediğim biriyse ne yazsa boş
10 Yorumla
+1 yılNe yazıldığı değil de kimin yazdığı önemli
10 YorumlaKüfür edersen emin ol cevap gelir 😄
10 Yorumla
+1 yılMesaj değil mesajı atan önemli yoksa fark etmez
02 Yorumla- +1 yıl
Rich rich
- İnternet & Teknoloji konusunda 666 cevap paylaştı.
+1 yılHakkındaki her seyi biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılİsmimi iceren bir mesaj yazarsa
00 Yorumla112 msjlari cevapsiz kalmaz..
00 YorumlaYazılan değil kimin yazdığı önemli benim için
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 507 cevap paylaştı. Genelde her şeye cevabım vardır benim ya :(
00 Yorumla
+1 yılBirşey danışmak isteyenlere
00 Yorumla
+1 yılGirlfriend'in var mı?
00 Yorumla
+1 yılBuluşalım mı özledim seniiiğ'🥰
00 Yorumla
+1 yılNe yazdığından çok kimin yazdığı önemli 😏
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 774 cevap paylaştı. Birine hamileyim diye mesaj at kesin döner
00 YorumlaYani hemen hemen artı ya da eksi dönüyorum
00 YorumlaZayıfladın mi sen😅😅😅
03 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba yazsa yeterli olur. İnsanız sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılAdımı yazarsa nerak ederim
04 Yorumla- +1 yıl
Neden yazdı diye yani
- +1 yıl
@Ksleon sjsjsj bu sayılmaz
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzel paylaşımların var diyenler baş tacı
132 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSovsene bi Ebenin nikahına kadar yolum var
- +1 yıl
ananın çiçeğine teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde siker şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın çiçeğine topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır çiçeğine uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir severim. ananın buruşmuş çiçeğine tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın çiçeğine windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar severim ananın çiçeğine telefon kablosu sokar paralel hattan bacını skermgardolapta tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi sikerimdağdan inmediği icin yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber-- siker olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırım kırmızı eşarp giyip sikım
Cevap sahibi+1 yılHaram zıkkım olsun bu gece yastığın taş olsun sana Allah yoluna hep dert çıkartsın en sevdiğini kaybet derdine derman bulama hastalıktan ol Çok yaşa kimse el uzatamasin Allah uzun ömür versin
- +1 yıl
Ya bak cidden şaka yapmıyorum çok pişmanım senin ne yaşadığını bilmeden belki internetten bulup yapıştırdım onları ama daha kimsenin haksı yere kalbini kırmamaya çalışacağım lütfen beni affet hakkını helal et çok ağır beddualar ettin kendime gelemiyorum lütfen hakkını helal et lütfen
- +1 yıl
Ya ne olur bedduanı geri al ya ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı sınavlarım var ama hiç çalışamıyorum üzüntüden inanmayabilirsin ama hatamın çok farkına vardım daha kimseye haksız yere küfür etmeyeceğim diye Allaha tövbe ettim ne olur cevap yaz bana sana her fırsat bulduğumda dua ederim ailemin başına bir şey gelmesinden korkuyorum 🥺
- +1 yıl
Allah inşallah bana karşı kalbini yumuşatır, bütün güüzellikkler seninle olsun bunları bana acıman için yazmıyorum ama çok pişmanım ne olur beni affedin annenizden de çok özür diliyorum inşallah birlikte cennete girersiniz ama ne olur benim ailem ve benim sağlığımla ilgili kötü düşünmeyin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEdebiyle gelene kapımız açık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇay yaptım hadi gel😬😬
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 423 cevap paylaştı. Mutlaka dönüş yapacağım bir mesaj almadım
00 YorumlaSoru sorulan her mesaja cvp veriririm
00 Yorumla
+1 yılNezaket icabı hepsine dönüş yapmaya çalışırım
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılTanıyorsam dönüş yaparım bu kadar
00 Yorumla
+1 yılİnsan olan herkese
10 Yorumla
+1 yılIBAN ver 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
oldu bizde paracıkları size ayrımıştık onu amca dayıcıklar der oda zor be hahajhahaja:)
iyi niyetli yazılmış her mesaja.
10 Yorumla
+1 yıl:) net cinsellik mesajı
00 Yorumla
+1 yıl1 exper ezikliği yaşıyorum 😊
10 Yorumla
+1 yılhikayeme guzel bi yanit verirse
00 Yorumla
+1 yılSinirlendirirse
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!