İnternet & Teknoloji Hangi cihaz almalıyım? Ceren23955 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar cıhaz alacagım sızce hangısı XIAOMI Mİ NOTE 10 LİTE 128 GB XIAOMI POCO X3 NFC 128 GB Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi cihaz almalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Verified Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Selam, a şıkkı daha mantıklı gözüküyor hayırlı olsun. 0 0 Yorumla
hayallerdebikız Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bu miler efsane yav ikisini de al birini bana vre 🤭 0 0 Yorumla
Ronnies Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Hiçbiri sonradan cikan telefinlardan alacagina Amiral markalardan al. SAMSUNG VEYA IPHONE 0 0 Yorumla
Abdullahfromworld Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Ben POCO X3 NFC 128 GB almayı düşünüyorum ancak daha tam emin değilim, bakalım şubatın 2 ci haftası olursa bi daha düşüneceğim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Selam, a şıkkı daha mantıklı gözüküyor hayırlı olsun.
Bu miler efsane yav ikisini de al birini bana vre 🤭
Hiçbiri sonradan cikan telefinlardan alacagina Amiral markalardan al. SAMSUNG VEYA IPHONE
Ben POCO X3 NFC 128 GB almayı düşünüyorum ancak daha tam emin değilim, bakalım şubatın 2 ci haftası olursa bi daha düşüneceğim.
Samsung harici hepsi olur.
Huawei p40 pro 256 gb
intei i7-3630qm alma çok ısınıyor
Iphone al sen
Not10 lite