Onlyfans para kazanmak mümkün mü? Bunun yolu nedir? Tavsiye olarak neler söyleyebilirsiniz Onlyfans konusunda? Onlyfans ödeme nasıl oluyor bu arada, taktiği var mı? Onlyfans yapanlar cevap versin lütfen. Onlyfans ne kadar kazandırıyor? Acil cevaplarınızı bekliyorum. :) onlyfans para kazanmak mümkün mü?
Onlyfans para kazanmak mümkün mü? Ne kadar kazandırıyor?
Bu soruyu soran kişi kesinlikle onlyfans'tan para alıyor. kullandıgı cümlelerde çok sorgulanan kısımları seo ile uyumlu olacak şekilde kalın yazı yapmış. merakından soran adam bu kadar ince hesap yapmaz. Onlyfans yönetimiyle ilgili mutlaka bir bağlantısı var. Reklam yapıyor tamamen.
Ben 5 aydır filan yapıyorum daha öncesinde video editleme kısmında 1 buçuk sene bir arkadaşımon videolarını editledim. bu 1buçuk yılın vermiş oldugu tecrübe ve bilgi ile 5 ay önce filan videolar çekmeye başladım çünkü caimanın yarısını tanıyorum biliyorum. 5. Ayın sonuna geldim şu an bu ay biraz daha arttı geçen ay 2400 dolar gibi bir ödeme almıştım bu ay tahmin ediyorum ki 3000 3300 arasında bir şey olacaktır
2 sene yurtdışında ajansta çalıştıktan sonra kendi ajansımı kurdum. Bilgi almak isteyen veya ajansımızla para kazanmak isteyenler yazabilir. Instagram ve mail üzerinden de yazabilirsiniz. Ancak şu gerçeği de bilmeniz gerekiyor. Yeni başlayanların özellikle ilk zamanlar ekstra zaman ayırması gerekiyor. Ufak bir tavsiye sadece Türkiye için çalışmayın, yurt dışının kazancı çok daha iyi..
Benzeri yerlerde hesap actim. Guvenebilecegim bir icerik partnerine ihtiyacim var beni yonlendirebileceginiz bir community veya birileri varsa bana cok yardimci olursunuz.
Tam bilmiyorum ama yabancı bir kadın o kadar zengin olmuş ki o parayla ne yapacağını bilemeyip futbol klubü satın almış sgdh Türkiye de o kadar değilse de yine iyi kazanılıyordur benceeğ
Kadınlara özgü bir site sen kayıt olamıyorsun ayrica Türkiye de is yapmaz Türkiye de ifsa siteleri var onlyfansda satılan içerikler ifsa sitelerine düşüyor genelde
@Liliththehotgirl ilk basta ne kadar kazandin ve neler yaptin vucudun iyimi veya fantezi olursa bu durum degisiklik gosterip dahami iyi kazanilir? Uyelik acicam ama yolu yordami ince detayi blmiyorum neler tavsiye edersin?
Bilekleri incecik. Parmaklari duzgun. Tirnaklari hep tertemiz ve frenchli. Bir gun botla, cizmeyle kapali kalsa koku yok! Bronz renk ve tuysuz.
Nasil emiyodum biliyo musunuz!!! Guneslenip yuzdukten sonra emmek en buyuk zevkimdi!!! Serce parmagi ince duzgun ve minicikti. Onla baslardim. Sonra bas parmagin yanindakiyle devam ederdim. Uzun ve duzgundu o da. Dilimi tirnaginin arasinda gezdirirken deliriyodum!
Size garip gelebilir ama kiz terrrrrtemizdi. Yani ben normalde ayak gorsem midem bulanir. Ama bu baska biseydi ya! Tirnaklarinin arasini emiyodum.. Parmaklarinin arasini kokluyodum. Yalvariyodum azicik terlesin diye. Cunku obur turlu bos bos emip koklamis oluyodum. Bari terleyince azicik tad geliyodu.
En son bas parmak. Daha buyuk oldugu icin damagima dayaniyodu. Tirnagi agzimin ust kismina surtunuyodu. Bas parmagin tombul kismini emerken gidiklanip kipirdatiyodu ayagini. Parmagin agzimda hareket etmesini tek gecerim.. O kadar cok emiyodum ki!!! Gunes ve denizden sonra olunca ufalaniyodu ayaklari...
Arada bir gozlerine bakiyodum. Bana efendim gibi sahibim gibi bakiyodu. Ama yalan yok. Zevkten gozleri sasi oluyodu.
@Baran_Kezik9009 hayatının geri kalanı boyunca yapamazsin ama en az 40 45 yaşına kadar çok rahat yaparsın hatta yaşlı bir şekilde yaparsan başka kitlelere ulaşabilirsin fakat elde her zaman bir b planı bulundurman gerekiyor
@aytacshhh ilk bir kaç ay daha fazla emek her 6 6 ay falan eğer şu an bir işte çalışıyorsan en az 500 dolar kazanana kadar o işini bırakma takipçi kazanmak için diğer uygulamalarda hesap açıp kendi reklamını yapabilir aynı zamanda genellikle foto atabilirsin
Ben de bir hesap açmaya çalışıyorum ama çok zor bir türlü adresimi kabul ettiremiyorum posta kodu falan hatalı diyor. Evren bana açma diye mesaj veriyo galiba :D
ben de yeni açtım bakalım tutacak mı seks videoları yükleyeceğim iki güne melisaatskrn1 twitter yazabilirsiniz ordan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim var, aylık 500 dolar civarı oluyor genelde, ben sadece boşalma videolarımı atıyorum çok fazla fışkırtabildiğim için baya ilgi görüyor, bir de aletin de güzel olması lazım pembe, dik ve uzun olanlar göze güzel geldiğinden dikkat çekiyor
Arkadaşlarım ile konuşurken boşalma miktarlarından açıldı konu ve bana baya şaşırdılar sonra araştırdım gerçekten de ort üstüymüşüm, bir çok kadının da ilgisini çektiğinden onlyfans ta hesap açayım dedim o şekilde başladı
Bayan partnerle yayını sonlandırdigim için kazanç düştü. Yeni partner aranıyo bu arada 😁😁 hesap güvenli ve bayanın yüzü hiçbir şekilde gösterilmiyor. Zaten kanalimin ilgi çeken tarafı da bu.. ilgilenenler mesaj atabilir