İnternet & Teknoloji İmeı kayıtsız iPhone 8 64gb ne kadara satılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru ektedir.. ne kadara satabilirim? Güncellemeler+1 yıl 2bine almak isteyen varsa satmak istiyorum beyler bayanlar İmeı kayıtsız iPhone 8 64gb ne kadara satılır? Cevapla iPhone Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Verified Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Selam, 2000-3000 arası bir fiyat eder tam bilemicem size ve alıcak kişiye bağlı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama ekranında minik bir çatlak var. O fiyatı etkiler mi? Yorumla
yavuztt Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl İcloud yoksa ve temizse 250-600 alan yere göre değişir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 2.500-2.600 mü? Yorumla yavuztt +1 yıl Evet klavye mağduruyum😅 Yorumla Soran +1 yıl Anladım, bu iPhone 6s+iPhone 8 ile takas yaparlar mı? Yine iPhone 8 ama yurtiçi kayıtlı bir telefon olsun. Telefoncuya gitsem ne der? Yorumla yavuztt +1 yıl En fazla iphone 6s 32 gb ile takasa girerler Yorumla Soran +1 yıl Zarar ederim ama.. en kötü iPhone 6s’e hattımı takarım 8’den de instaya falan girerim.. düşük model bir telefona geçmek istemiyorum Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 595 cevap paylaştı. Vereyim 2 bin 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Eder mi ya o kadar.. peki iPhone 6s (turkcellden alındı) bir de bu 8 karşılığında iPhone 8 plus alabilir miyim? Yorumla Hendestra +1 yıl Alamazsın imkansız Yorumla Soran +1 yıl 2bin 6s etse 2.500 de 8e verseler. 4.500e alamaz mıyım ikinci el Yorumla Hendestra +1 yıl 2 500 etmez 6s etse etse 1500 civarı eder Yorumla Soran +1 yıl Çok temiz kullandım ama 6S’i. Tek bir çizik dahi yoktur. iPhone 8 de öyle, erkanında minik bir çatlak var sadece. Arka cam kasasında 0 çizik. Yorumla Hendestra +1 yıl İmei kaydı zaten 2000 TL bide o telefonu kayıt edenden başka kimse kullanamıyor. İyice az eder fiyatı. 6 S mi kaldı millette 11 var herkeste çok zor yani Yorumla Soran +1 yıl Yurtiçi düz 8 alabilir miyim peki bu iki telefonu verip Yorumla Hendestra +1 yıl 7 plus alırsın heralde Yorumla Soran +1 yıl 6s i aramalar için kullanırım 8i de sosyal medya kullanmak için.. iPhone 8 verip niye 7plus alayım.. Yorumla Soran +1 yıl 2bin veriyorsan satayım sana hemen 😂 Yorumla Hendestra +1 yıl Düşündüm de 2 fazla vermisim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl iPhone 6s ve bu bahsettiğim 8 var elimde. İkisini çok acil ne kadara satabilirim sizce? Yorumla Hendestra +1 yıl İkisini işte 3000 e satarsın Yorumla Soran +1 yıl Telefoncuya götürsem direkt 3bin verir mi peki Yorumla Hendestra +1 yıl Telefoncu 8 i almayabilir ama 6 s i de elden satmaya bak Yorumla Hendestra +1 yıl Bana özelden resimlerini atsana telefonların Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Selam, 2000-3000 arası bir fiyat eder tam bilemicem size ve alıcak kişiye bağlı.
Ama ekranında minik bir çatlak var. O fiyatı etkiler mi?
İcloud yoksa ve temizse 250-600 alan yere göre değişir
2.500-2.600 mü?
Evet klavye mağduruyum😅
Anladım, bu iPhone 6s+iPhone 8 ile takas yaparlar mı? Yine iPhone 8 ama yurtiçi kayıtlı bir telefon olsun. Telefoncuya gitsem ne der?
En fazla iphone 6s 32 gb ile takasa girerler
Zarar ederim ama.. en kötü iPhone 6s’e hattımı takarım 8’den de instaya falan girerim.. düşük model bir telefona geçmek istemiyorum
Vereyim 2 bin
Eder mi ya o kadar.. peki iPhone 6s (turkcellden alındı) bir de bu 8 karşılığında iPhone 8 plus alabilir miyim?
Alamazsın imkansız
2bin 6s etse 2.500 de 8e verseler. 4.500e alamaz mıyım ikinci el
2 500 etmez 6s etse etse 1500 civarı eder
Çok temiz kullandım ama 6S’i. Tek bir çizik dahi yoktur. iPhone 8 de öyle, erkanında minik bir çatlak var sadece. Arka cam kasasında 0 çizik.
İmei kaydı zaten 2000 TL bide o telefonu kayıt edenden başka kimse kullanamıyor. İyice az eder fiyatı. 6 S mi kaldı millette 11 var herkeste çok zor yani
Yurtiçi düz 8 alabilir miyim peki bu iki telefonu verip
7 plus alırsın heralde
6s i aramalar için kullanırım 8i de sosyal medya kullanmak için.. iPhone 8 verip niye 7plus alayım..
2bin veriyorsan satayım sana hemen 😂
Düşündüm de 2 fazla vermisim 😂😂
iPhone 6s ve bu bahsettiğim 8 var elimde. İkisini çok acil ne kadara satabilirim sizce?
İkisini işte 3000 e satarsın
Telefoncuya götürsem direkt 3bin verir mi peki
Telefoncu 8 i almayabilir ama 6 s i de elden satmaya bak
Bana özelden resimlerini atsana telefonların
Tamamdır
2-2500