Telegram hesabımı birkaç kez silip yeniden aktif ettiğim için 17.01.2020 saat 14.00dan beri "Üzgünüz hesabınızı kısa süre içinde çok fazla kez sildiniz ve yeniden oluşturdunuz. Lütfen tekrar kaydolmadan önce birkaç gün bekleyin" uyarısı veriyor. Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Kaç günde çözüme ulaştınız. Teşekkürler silinmiş telegram sorunu nasıl çözülür?
Telegram'da Üzgünüz Hesabınızı Kısa Süre Önce Sildiniz Problemi Nasıl Çözülür?
Silinen bir Telegram hesabı nasıl kurtarılır. Bir süre önce, çoğu kişi tarafından WhatsApp'a en iyi alternatif olarak kabul edilen bu popüler mesajlaşma servisinin nasıl çalıştığını deneyimlemek için bir Telegram açtı. Ancak, birkaç gün kullandıktan sonra, bunun size göre olmadığını anladınız ve hesabınızı sildiniz.
Ancak, şimdi buradaysanız ve bu satırları okuyorsanız, bunun nedeni açıkça daha fazla şüpheniz olduğu ve bu nedenle silinmiş bir Telegram hesabının nasıl kurtarılacağını anlamak istemenizdir. Telegram üzgünüz hesabınızı kısa süre önce sildiniz sorununu çözmenin yollarını açıklayalım. Telegram birkaç gün bekleyin uyarısını da veriyordur bu arada.
telegram silinmiş hesap nasıl kurtarılır?
Silinen bir Telegram hesabı adım adım nasıl kurtarılır?
Akılda tutulması gereken husus, bir Telegram hesabını silmenin geri alınamaz olmasıdır. Bu, kaldırıldıktan sonra kurtarmaya devam edemeyeceğiniz anlamına gelir - tek yapabileceğiniz, bu konuda herhangi bir sınırlama olmadığı için aynı telefon numarası ve kullanıcı adı ile yeni bir hesap oluşturmaktır.
Ancak, bu şekilde ilerleyerek geçmişinizi, gruplarınızı ve / veya kişilerinizi kurtaramayacağınızı unutmayın. Ek olarak, hesabınız hizmetin diğer kullanıcılarına yeni bir kullanıcı olarak bildirilecektir: kişilerinde telefon numaranıza sahip olan kişi belirli bir bildirim alacaktır. Yani eski hesabınızı tekrar açamazsınız ancak yeni bir hesap kurabilirsiniz aynı telefon numarası ile. Tabi rehberinizdeki kişilere de x kişi Telegram'a geldi bildirimi gidecektir.
telegram hesabı nasıl kurtarılır?
Silinen bir Telegram hesabın telefon ve tabletlerden nasıl kurtarılır?
Öncelikle, Telegram uygulamasını daha önce Android cihazınızdan veya iOS / iPadOS'tan kaldırdıysanız, tekrar indirip kurun. Android kullanıyorsanız, Play Store'un ilgili bölümünü ziyaret edin ve PC'ye yükle düğmesine basın.
Oyun mağazası olmayan bir cihaz kullanıyorsanız (örneğin, AppGallery'li bir Huawei cep telefonu ), Telegram'ı alternatif bir mağazadan indirebilirsiniz.
İndirme işlemi tamamlandığında veya herhangi bir durumda uygulama cihazınızda zaten mevcutsa, ana ekranda veya uygulama çekmecesinde bulacağınız simgeyi seçerek Telegram'ı başlatabilirsiniz. Böylelikle Telegram kayıt olamıyorum sorununu çözmüş olacaksınız.
Telegramı bir iki kez yükledim sildim. Sohbet , iletişime degil se. KS grublarına hizmet ediyor tamamen. Nereden nasıl bir virüslü lin geleceği belli olmaz telegramda
Telefonun saat ayarlarına gir. Otomatik konuma göre ayarı kapat ve tarihi 2019 da bir tarih olarak salla ve tekrar indir. Ve yeniden kaydolmayı bir dene bakalım. Daha sonra tarihi güncellersin.
Telegram en fazla kaç kere hesabı silip geri yükleyince hesabı çok kez sildiniz uyarısı alıniyor Bu uyarıyı alinca birkaç gün girilmiyor bilgisi olan var mı?
Bir kac kez uygulamayi sildm tekrar yukledim apk arak indrdm actim olmadi yine ayni seyi soyluyor. Gerekli yerlere mail de attm. Yoksa telegram ömrümün sonuna mi geldim 😱