Spotify'da birisinin profiline girip çalma listesine baktığımızda karşı tarafa bildirim gider mi herhangi bir yerden anlar mı? Spotify profiline bakanlar gözükür mü?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spotify'da birisinin profiline girip çalma listesine baktığımızda karşı tarafa bildirim gider mi herhangi bir yerden anlar mı? Spotify profiline bakanlar gözükür mü?

Spotify müzik dinlemek için favori uygulamalarımızdan bir tanesi. İstediğim gibi farklı müzik listeleri oluşturabildiğim, istediğim tarzda müzik önerilerine tek tıkla ulaşabildiğim için çok sevdiğimi söyleyebilirim :) Bunların yanı sıra farklı profillerin herkese açık olan müzik listelerini de görebiliyor, dinleyebiliyoruz. Aynı zamanda farklı bir kişi ile ortak şarkı da dinleyebiliyoruz :) Burada en çok merak uyandıran konulardan biri de karşı tarafın profiline girdiğimizde ona bildirim gidip gitmemesi oluyor.

Cevap hayır :) Spotify'da kullanıcıların profil bilgileri genel olarak gizlidir. Spotify, kullanıcı gizliliğini önemseyen bir platformdur ve kullanıcıların profillerini diğer kullanıcılardan gizli tutar. Ancak, kullanıcılar müzik tercihlerini paylaşabilir veya paylaşmak istedikleri takdirde Spotify profilinde genel bilgileri, favori şarkıları veya çalma listelerini diğer kullanıcılarla paylaşabilirler. Profilinizin gizlilik ayarlarını değiştirerek neyin paylaşılacağını kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bunun da cevabı hayır :) Spotify'da birinin hesabına bakarsanız veya profiline göz atarsanız, bu kullanıcıya herhangi bir bildirim gitmez. Spotify'da hesapları ziyaret etmek veya profilleri incelemek, diğer kullanıcılara bildirim gönderen bir işlem değil bu yüzden rahat olabilirsiniz. Uygulama içerisinde kullanıcılar genel olarak profil bilgilerini paylaşmak istedikleri kişiler ile paylaşırlar. Çalma listelerini de yine gizlilik ayarlarından yeni oluştururken herkese açık ya da gizli şekilde ayarlayabilirler. Bir kullanıcının hesabına bakmak veya onu ziyaret etmek, bildirim gönderilmesine veya kullanıcıya herhangi bir uyarıya neden olmaz.
Cevap
6Cevap
imkan ihtimal yok. Yılların spotify kullanıcısı olarak söylüyorum
spotify şarkı kaliteleri gerçekten iyi mi yoksa aynı mı oluyor?
Normal Spotify en iyisi bence
Selam, anlama şansı maleesef yoktur.
Takip etmediğiniz sürece gözükmez
hayır ama takip edersen görebilir diye biliyorum
Gözükmez
Evet var
Nasıl peki
Hiç bilgim yok
hayir sanirim
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar