İnternet & Teknoloji Instagram'da özgün içerik paylaşmanın yolları neler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kişisel gelişim bilgi sayfası açıcam Çal çırp ne olacak Yabanci sayfaları takip et. Fikir al? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Instagram'da özgün içerik paylaşmanın yolları neler? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Berat_Smoke Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl ben kimseden bakmadan üretiyorum kendi kafandaki düşüncelerle içerik üret insanlar sever belki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Belli bir yerden sonra tükenir insan, nereye kadar uretecem ki Yorumla Berat_Smoke +1 yıl insan bu bıkana kadar çıkar içinden bir şey çıkmıyorsa zaten etrafına bakarak etrafını dinleyerek bulursun ihlamını hiç biri yoksa da artık bıkmış olabilirsin ya da o aralar molaya ihtiyacın olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben kimseden bakmadan üretiyorum kendi kafandaki düşüncelerle içerik üret insanlar sever belki
Belli bir yerden sonra tükenir insan, nereye kadar uretecem ki
insan bu bıkana kadar çıkar içinden bir şey çıkmıyorsa zaten etrafına bakarak etrafını dinleyerek bulursun ihlamını hiç biri yoksa da artık bıkmış olabilirsin ya da o aralar molaya ihtiyacın olabilir
araştır ve düşüncelerini özgür bırak