Çook önemli ve aciil bilen varsa lütfen cevap versin. Konuşma sesleri zaten kısık olduğu için zor anlaşılıyor ve çok fazla uğultu var (geri plandaki sesler değil de kaydın uğultusu). Sadece konuşmaların sesini arttırmanın ya da uğultunun sesini kısmanın bir yöntemi var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Uğultuyu engellemek için bir program buldum sanırım ama ses hala çok kısık arttırmanın bir yolu var mı?
Kaydedilmiş ses kaydındaki uğultu engellenebilir mi?
audacity diye bir program buldum ama uğultuyu kalddırıp sesi yükselttikçe bu seferde ince tiz kristalize bir ses geliyor ve yine anlaşılmıyor ya acaba program mı kötü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mikrofon için kaliteli bir preamp ya da düzgün bir kayıt mikseri kullan
Öyle değil mevcut kaydedilmiş bir şeyi düzeltmek istiyorum
Sesi filtreden geçirip yükselteceksin, sesi filtre etmek için ve yükseltmek için programlar mevcut küçük bir araştırma ile bulabilirsiniz
audacity diye bir program buldum ama uğultuyu kalddırıp sesi yükselttikçe bu seferde ince tiz kristalize bir ses geliyor ve yine anlaşılmıyor ya acaba program mı kötü
Fl studio kullanmayı biliyorsan birkaç eklenti yaparak onunla çok kolay bir şekilde ses düzenlemesi yapabilirsin.
deneyeyim bi
Bunun için ses programları var uğultuyu yok edip sadece sesi ortaya çıkartabilirsin.
onu hallettim şimdi araştırıp uğultuyu yok ettim ama ses hala çok kısık. Bunun için bir yöntem var mı?