lenovo v570 kullanıyorum bilgisayarı kapat diyorum ekran kapanıyor işlemci ve fan kapanmıyor lütfen yardım?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
İşletim Sistemi nedir? Bataryasız bilgisayar kullanılmaz. Batarya zarar görmesin diye kullanmıyorsunuz; ama boşta dururken daha çok zarar görüyor. Takılı kullanın şunu. Şarjı azalınca adaptörü takarsınız.
15 Yorumla- +1 yıl
Kullanmadığın şeyin ömrü bitmese ne olacak? :-) Birisi Windows kapatılıyor yazısında donup kaldığını ve bios'u güncelledikten sonra sorunun çözüldüğünü yazmış. Bios güncellemesini yapabilir misin? Eğer yapabilirsen batarya takılıyken yapacaksın. Elektrikler giderse veya bilgisayar kapanırsa bir daha açılmayabilir.
- +1 yıl
Birşey değil. :-) Ben bir iki yere daha bakayım.
- +1 yıl
Kendi sitesinde bile biostan bahsediyor. Bios ayarlarına girip fabrika ayarlarına alıp tekrar dene. Windows'un bekleme modunu falan kapat. Güç ayarlarını da performans moduna al. Sürücü güncellemelerini de kontrol edip yenilerini yükle. Bilgisayarın açılışında gereksiz programlar varsa onları kaldır. Antivirüs programın yoksa Comodo Internet Security yükle. Bilgisayarında crack falan varsa onları silebilir.
En İyi Cevaplar
Fişi komple çek Eşşek gibi kapanmak zorunda daha öyle bir icat çıkmadı nasılsa allah ne verdiyse asılın fişlere kesin çözüm. ben çok kere yaptım yani ordan biliyorum
01 Yorumla
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
kapatamiyordur virus girmis :)... ayrica bilgisayarinda cok sey yüklü bir format cekebilirsin...
09 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
sanirim sistemi bozmus virus.. anti virus varmi? beni bios dan girebilecek bir arkadasin? anlayan özellikle?
- Cevap sahibi+1 yıl
sorun direk biosa cünki ayni islem bilgisayar acilmiyosada yapiliyor... kolay gelsin valla... bir ara biliyordum ama cogu seyi yenilediler... anlayan birini bulman sart yoksa bir yere götür onarsinlar
- Cevap sahibi+1 yıl
yok hayir söylersin... sökmelerine gerek yok... bastan bilen birine sordum dersin biosda hata varmis dersin onu düzeltirler direk
- Cevap sahibi+1 yıl
peki basinda duracagini söylesen? valla daha baska care bilmiyorum
- +1 yıl
Biride kapanıyor diye şikayetçi arkadas.. Bataryayı cıkar
26 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani :D
- +1 yıl
tamam o zaman fişi cıkar direk kapanıyo zaten
- +1 yıl
aferın :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
nekadar süre bekledin kapanmasını? özellikle laptoplar ekranı kapatır kısa bir süre sonra tamamen kendini kapatır. sürekli öylemi kalıo?
18 Yorumla- +1 yıl
Birşey kapanmasını engelliyor programlar ve özelliklerden tanımadığın programı sil ya da bir temizlik yap programla
05 Yorumla- +1 yıl
O zaman bir tamire götür bilgisayarının içinde birşey hasar almış olabilir
- +1 yıl
Ya da program eksik ya da yanlış yüklenmiştir ( formattan sonra windows ne kullanıyosan)
- +1 yıl
O zaman içindeki bir parça bozulmuştur bilgisayarla bağlantıları kesen
Nasıl sorunlarınız var lan, biri biligsayarım kaapanıyor diye şikayet eder biri kapanmıyor diye
10 YorumlaDuvara at kapanır.
11 Yorumla- +1 yıl
Fişi çek mk :D
00 Yorumla - +1 yıl
Formatla düzelir.
07 Yorumla- +1 yıl
Anakarttaki güç bağlantıları ile ilgili bir sıkıntı var. Çünkü komutu iletemiyor. Servis paklar seni.
- +1 yıl
Windows 8 mi hocam?
- +1 yıl
Buraya bir bak derim hocam: https:// uzmanim. net/soru/dizustu-bilgisayarim-kapanmiyor/996
Devamını Gör(1)
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Bilgisayarım kapanmıyor gençler bir el atın şu konuya !?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar