Pubg oyununda popüler alanı var. Eğer başka bir oyuncu alanınızı ziyaret edip size hediye gönderirse popülariteniz artar. Mesela bir hediye olarak tavuk. Popülerliğinize en çok katkıda bulunan ilk 3 oyuncu "Hayranlarınız" listesinde görüntülenecektir. Ayrıca, size bir hediye gönderen son 10 oyuncu "Son Etkileşimler" listesinde görüntülenecektir. Her şeyi görüntüleyebiliyorsunuz anladığınız üzere.
Diğer oyuncular bunu yaparak popülerliğinizi artırdıysa, popülerlik sıralamanızı şuradan kontrol edebilirsiniz: - lobi ekranının altında [Sıralama -> Popülerlik Sıralaması]. - (İLK 100 oyuncuları, geçici olarak "Popülerlik kralı" veya "Popülerlik çaylak" başarısı kazanacaklar.)
Maddelendirmek gerekirse eğer yapmanız gerekenler; 1. Adım: Oyunun ana menüsünde, ekranın altında bulunan sıralama simgesine tıklayın. 2. Adım: Birkaç skor tablosu belirir. "Popülerlik Sıralaması" seçeneğine tıklayın. 3. Adım: Popülerlik lideri panosu görünecektir. Kullanıcılar daha sonra sıralamalarını popülerliklerine göre kontrol edebilirler. Bu adımları takip ederek bütün listeye erişebilirsiniz bu arada.
pubg popüler nedir?
PUBG Popülerlik Silme Nasıl Yapılır?
Popülerliğinizi başkalarına göstermek istemiyorsanız yapmanız gerekenleri maddeleyerek anlatayım. Pubg popülerlik silme yolu var yani.
Pubg popülerlik nasıl silinir?
Lobi ekranınızın sağ üst köşesindeki "Avatar Simgesi" ni seçin.
Yani özetlemek gerekirse tavuk, beğeni, motor gibi ücretsiz atılabilen popülerlik silinemez ama araba, uçak gibi mesajlı atılabilen popülerlikleri silebilir. Popülerlik kısmına gelip mesaj panosuna girsin. Silmek istediği kişiyi mesajının sağındaki aşağı ok işaretine basarak “Sil” diyebilirsin. Böylelikle pubg popülerlik den kişi silme işini halletmiş olursunuz.
Pubg mobile popülerlik silme işini hallettiysek o zaman iyi oyunlar dilerim. Bol bol puan kazanırsın umarım. Pubg bağımlılık işi resmen, umarım kurtuluruz. :)
Ben oyuna uzun süredir girmiyordum şimdi 1. Sırada olmaması gereken bir kişi var onu oradan çıkartmam gerekiyor arkadaşlıktan çıkardım ama gitmedi engellersem gider mi