Yeni bir telefon alıcam. Youtubeda videolar izliyorum. Yorumlarda hep ıphone övülüyor. Ne özelliği var? Maddi açıdan sıkıntı yok ama boş beleş telefona da dünya kadar para vermek istemiyorum .
Arkadaşım kullanıyor ve çok da memnun değil açıkçası. Samsung'un üst seviye telefonlarının yanında lafı edilmez. Kamerası eziliyor Samsung'un yanında. S20 ezer geçer. Hatta s10 plus bile daha iyi bir cihaz.
xiaomi güzel yani beğenen sürekli kullananda var doğal olarak evlat olsa sevilmez diyip çöpe atanda var ben onun bileklik ve kulaklığını kullanıyorum bir sıkıntısı yok telefonları da hoş görünüyor alabilirsin mi10 t özelikle ya da mi11
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende 11 alcaktım şimdilil çalışmıyorum diye 7plus aldım memnunum ilerde yaza doğru 12 pro ya da 12 pro max
Niye peki?
Hangisi için niye
Neden ıphone tercih ediyorsun
Android mi kullanıyorsunuz öncelikle bunu sorayım
Evet
Bunun için çok uzunca anlatmam konuşmam gerek hazır mısın?
Yenip Apple cı oldum ve iyi ki dedimmm
Evet hazırım
Takip edicem sizi İzniniz olursa?
tamam
Bende 11 aldım yani şöyle diyim ekranı baya iyi, face id güzel karanlıkta bile düzgün çalışıyor, çok hızlı hiç donma, kasma yok, kamerası iyi baya
Almalımıyım?
Bence almalısın, ben android sevmiyorum zaten, senin şu anki telin ne?
Samsung A5
Bence ios alışınca bi daha android kullanmazsın diye 😀
Ne farkı var mesela. İos daha mı hızlı
Ios daha güvenli, daha user friendly bence
Arkadaşım kullanıyor ve çok da memnun değil açıkçası. Samsung'un üst seviye telefonlarının yanında lafı edilmez. Kamerası eziliyor Samsung'un yanında. S20 ezer geçer. Hatta s10 plus bile daha iyi bir cihaz.
Halen Iphone diyenler demode olmuş gösteriş meraklılarıdır...
Ipone kullanıyorum diye caka satmak için. Bir telefona o kadar para vermek bence enayilik
O reklam parasını sende alsan övmek zorunda kalırdın
Aynen bencede gerek yok Alo dediği müddetçe bence farketmez
s21 alabilirsin
Siz bilgili birine benziyorsunuz.
Xıoami marka nasıl?
xiaomi güzel yani beğenen sürekli kullananda var doğal olarak evlat olsa sevilmez diyip çöpe atanda var ben onun bileklik ve kulaklığını kullanıyorum bir sıkıntısı yok telefonları da hoş görünüyor alabilirsin mi10 t özelikle ya da mi11