İnternet & Teknoloji Skype ya da snapchat kullanıyor musunuz? HardCore92 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimler kullanıyor fake mi gerçek hesap mı Güncellemeler+1 yıl Güncel Skype ya da snapchat kullanıyor musunuz? Cevapla SnapChat Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bir dakika snapchat ve skype yüklü telefonum mağarada kalmış alıp geliyim 2 0 Yorumla
birdamla7 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl snapchat kullanıyorum 2 6 Yorumla HardCore92 +1 yıl fake mi yoksa adına mı Yorumla birdamla7 +1 yıl adımla Yorumla HardCore92 +1 yıl hiç cinselliikk konusunda konuştuun mu orda Yorumla birdamla7 +1 yıl erkek arkadasımla evet Yorumla HardCore92 +1 yıl şu an erkek arkadaşın var mı Yorumla birdamla7 +1 yıl evet Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Skype kullanıyorum şuanlık pek kullanmıyorum ama yabancı ülkelerden arkadaşlarım var onlarla görüşmek için kullanıyordum.(Gerçek Hesap) 0 0 Yorumla
Vaveyladilhun Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 54% +1 yıl Var ben kullanıyorum gerçek hesap snap 4 3 Yorumla Sweagar +1 yıl Snapin açıkmı yoksa arkadaşlara falan mın Yorumla Vaveyladilhun +1 yıl @Sweagar Arkadaşlarla snapleşmek st için kullanıyorum Yorumla Sweagar +1 yıl anladım Yorumla
sılasemay76 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Snap kullanıyorum gerçek hesap 0 1 Yorumla SanakHaz31 +1 yıl Özelden kullanıcı adını yazsana ekliyim seni :) Yorumla
Keko_01 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl ben skype kullanmam snapchat kullanıyorum 0 0 Yorumla
rubymixstar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İkisinide kullanıyorum 0 1 Yorumla canmert34 +1 yıl Skyda konusmayalı cok oldu Yorumla
yaneyya Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Snapchat var ama kullanmiyorum diyebilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl skype evet.. fake hesap 1 2 Yorumla HardCore92 +1 yıl hımm ne amaçlı kullanıyorsun ;) Yorumla SanakHaz31 +1 yıl Ekleyeyim mi Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Snap kullaniyorum 0 6 Yorumla SanakHaz31 +1 yıl Ekleyelim Yorumla Aleyna12212 +1 yıl Yokkk Yorumla SanakHaz31 +1 yıl Özelden yaz adını ekliyim :) Yorumla Aleyna12212 +1 yıl Yokkkk Yorumla SanakHaz31 +1 yıl Neden yemem seni belki yerim Yorumla Aleyna12212 +1 yıl Yokkkkkk Yorumla
ayçaa1245 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl kullanıyorum 0 1 Yorumla SanakHaz31 +1 yıl Ekleyelim mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir dakika snapchat ve skype yüklü telefonum mağarada kalmış alıp geliyim
snapchat kullanıyorum
fake mi yoksa adına mı
adımla
hiç cinselliikk konusunda konuştuun mu orda
erkek arkadasımla evet
şu an erkek arkadaşın var mı
evet
Skype kullanıyorum şuanlık pek kullanmıyorum ama yabancı ülkelerden arkadaşlarım var onlarla görüşmek için kullanıyordum.(Gerçek Hesap)
Var ben kullanıyorum gerçek hesap snap
Snapin açıkmı yoksa arkadaşlara falan mın
@Sweagar Arkadaşlarla snapleşmek st için kullanıyorum
anladım
İkisinide kullanmıyorum.
Snap kullanıyorum gerçek hesap
Özelden kullanıcı adını yazsana ekliyim seni :)
ben skype kullanmam snapchat kullanıyorum
İkisinide kullanıyorum
Skyda konusmayalı cok oldu
Snapchat var ama kullanmiyorum diyebilirim
Skype kullanıyorum, gerçek hesap.
skype evet.. fake hesap
hımm ne amaçlı kullanıyorsun ;)
Ekleyeyim mi
Tüm site skype de dostum
Snap kullanıyorum
Snapchat kullanıyorum kendi adıma
Hayır