Arkadaslar birinin adina fake hesap actim sadeve 5 6 mesajlama yaptik foto paylasmadim o kisiyle konuştum 5 6 kelime o da sadece defol yazdim baska bir kelime yazmadim o kisi ben karakola gidecegim dedi beni bulurlar mi
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
213O kadar uğraşmaz ben simdi bir polisle konustum sahte hesap icin araştırsak uzun surer o dedi sadece dedi teror ve cinsellik dedi ip adresi instagramdan istenir instagrama bunub icin para ödenir o yuzden hic birinde ip adresi istenmez bile dedi takipsizlik verilir birakilir dedi bu kadar oyle faba baksak devlet tum butceyi buna harcar dedi
Bence bu kadar kendinden emin olma sana tavsiyem böyle boş işlerle uğraşma belki bu sefer olmaz ama bir gün başına sıkıntılar alırsın ne gerek var fake hesap açmaya
Haklısınız zaten bir anda oldu ilk kez oldu birdaha asla yapmam insallah kurtulurum bundan
gitsin isterse aihm e farketmez
Yani hic araştırmazlar bile degil mi
hayır merak etme seni korkutmuş
Hesaba bilgisiyardan girdim ama e posta uzerine actim
peki bilgisayar evindemiydi internet cafedemiydi
Evimde ama bunun icin instagram vermesi gerek taciz veya teror olaylariolmadigi surece ip adresi vermiyormus
kolayıyla vermezler küfür falanda etmemişsin sorun olmaz
birdahakine böyle birşey yapacaksan kendi mail adresini ve bilgisayarını kullanma internet cefeden yap ve cafeye girerken kafanda bir şapka olsun yüzünü görmesin kameralar
Yok oyle biri degilim sadece ugak bor yaramazlik yapmam birdaha
pis yaramaz seni ;:D
Sadece kimsin dedi bende defol dedim hesabi kapattim e postayi sildim
Çok bir şey olmaz ya millet ne suçlar işliyor de serbest kalıyor.
Insallah kimligim aciga cikmaz
Benim ablamin adinada acilmisti hatta taciz de var di ama ciddiye alinmadi
Hiçbişe olmaz hiç kaale alma
Bu konuda bilginiz var mi polis ugrasir mi bu kadar gercekten
Ya uğraşmaz, uğraşsa da bulamaz. Bu ülke de teknoloji mi var allasen. Aylar sürer bir Instagram profilini bulmak. Kimse uğraşmaz merak eme.
Eminsiniz degil mi ailem duymasini istemiyorum
bişey olmaz engelle geç sen
Hesabı kapattim e postayi sildim
silmene bile gerek yok tatlım rahat ol bişey olmaz. isterse tayyıbe şikayet etsin
Tesekkur ederim
Sen soyle bulabilirler mi
anasına sövsen bi bok olmaz tabi hesabında herçek adresın telefon numaran falan yoksa
Adres yoktu ki ve kotu birsey demedim zaten tel yoktu
ya bırak boşver senı korkutmak için yapıyo ben o kadar mıllete sovuyom ana bacı karı bi bok olmadı sımdıye kadar mahkemeye verıcem dıyenler alayı fasa fiiso bi bok olmaz eğer ki resim ya da instagramda telefon falan yoksa
Tel yoktu foto da yoktu
Evt ama ugrasirlar mi zaten polislikte siber suca giriyor
Gitti karakola
Yarrrakbulurlar
@Miki_44 düzgün konuş kos koca polis her şeyin orda çıkıyor daha bilmeden konuşma kuzenim PÖH benim
Nezikimolursa olsun
Poh le o ayni degil siber suclari farkli
Evet basit ama ugrasmiyor
Siber suclarla mücadele masasi 5dk da adresi bulur. Şikayetçi olsun yeter ki
Hayir isye siber kendisi bulmuyor instagramdan ip adresi istiyor bu da 6 ay oluyor en az taciz teror degiosee takipsizlik cikiyor
Kim diyo onu biz isin içindeyiz. Adamlar 5 dk gecmeden girilen adresi gönderiyo bize neyin kafasini yasiyosun
Isin içinde degilsin abim polis o biliyor ip adresi gelinorse bulunur o da instagramdan isteniyor ve teror ve tacizde
Ben polisim demedim ki polisler bize selam durur sadece