merhaba biz 2. el bilgisayar aldık masaüstü bipe geçtik bilgisayarada bip web i kurmak istedim fakat bilgisayar başka bir telefona bağlı sanırım bu çıkıyor 'Bağlantınız kesildi
Yeniden bağlantı deneniyor...
7
TEKRAR DENE' bu çıkyor çok sinir oluyorum bilgisayar şirket bilgisayarıydı çerezleri arama geçmişlerini sildim ama hala başka telefona ağlı çevrim dışı olduğundanda çıkışta yapamıyorum whatsapp webten çerezleri vb. silince çıkıyorum tekrar oturum istiyor ama bipte öyle değil lütfen birisi yardım etsinnnnnnnnnn
Yeniden bağlantı deneniyor...
7
TEKRAR DENE' bu çıkyor çok sinir oluyorum bilgisayar şirket bilgisayarıydı çerezleri arama geçmişlerini sildim ama hala başka telefona ağlı çevrim dışı olduğundanda çıkışta yapamıyorum whatsapp webten çerezleri vb. silince çıkıyorum tekrar oturum istiyor ama bipte öyle değil lütfen birisi yardım etsinnnnnnnnnn
Güncellemeler
+1 yıl
ya nası resetleyecem açıklayınsanızaaa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olum bip boş uygulama.. Direk baştakiler mimler seni.. Güvenlik acigi daha fazla Bip'te.. Wp devam
evet doğru söylüyor olabilirsin ama ben kararımı verdim eğer çözümün varsa burada paylaşabilirmisin?
Alakasız bir şekilse soruyorum Ak partili misin?
jsjsjsjsjsjsjsjsjj ya bipppp çözümün var mı yok mu?
Doğru demi mk ajjs
fyksdyksdghjkdghkök
Hepinizin beyni aynı mk tek tip ajxhahhx bu kadar belli etmeyin kendinizi koyun gibisiniz la 😂
öhöm tadı kaçtı bilgin yoksa başka yerleri kokutmaya kış kış
Bak zaten adamlar donumuza kadar her şeyi bilio yazidgimiz seyler konustugumuz seyler karsimiza reklam olarak cikiyor.. Bunu düşünse düşünse önemli kisiler düşünür sen ben hiçbir şeyiz.. Biraz kafanı çalıştır mk instagramda silmişindir sen şimdi
çok boşsun sende beynini silmişsin anlaşılan
windows+r yap %temp% yaz orda ne varsa sil tmamdir
aldigin kişiyle konuşsan
neyi
Bilgisayarı.. ne neyi..
konuşamam malesef baya oldu
senin bir çözümün var mı bu duruma lütfffffffffeeeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Reset at
nasıl atacağım yardımcı olurmusun lütfen
Resetlesen?
nasıl resetleyeceğim yani sıfırlıyımmı?
birde yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler
cikar ordan
neyi çıkarayım?
Bosver
malesef boş veremem çünkü acayip derecede lazım