Burası tanışma be sorunları çözme yeri aynı zamanda insanlar bazen tanımadıklarına çok daha samimiyet duyuyor aöa bu senin için önemli değil aşşağılıyosun insanı ve bu beni üzdü
Yok gerçekten öyle bi niyetle soylemedimki ben. Sadece tanimiyosun beni bu yüzden kaptirdim kendimi anlatmaya sıktiysam falaj diye öyle söylemek istedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız ne ara aktif oldnda ban yedin 😂😂 heralde mesajlar gitmediğinde yek tik olcak o zaman
Önceden de kullaniyodum😄bu kişide kullaniyodu. Ama sorun şu ben bunu o kişiye söyleyince biraz zaman geçtikten sonra görünür hale geldi.
Neyi söyleyince?
İstersen benim bip üzerinden deneyelim 😂😂
Niye engelledin beni diye sordum 😄
Oldu canım bekle sen
İyide yani sordun adam engellemiş denize olta atıp tavuk eti beklemek bu
7 yıl sonra evli mutlu çocuklu AA çok sorryyyy der sana
Tamamda bu kişi benim 5 yıllık sevgilim bi açıklama bekledim yani normal olarak
Daha iyisini bulmuştur
Sonra ben onu engelledim ondan da ekran görüntüsü cekmesini istedim onda gozukuyor muyum diye gozukuyodum herturlu ben anlamadım bu iste bi is var ama
Bitti ilişkin
Niye ya
Gözüktüğüm için biseyde diyemedim bu sefer ama aklima takildi
Ayrılık acısı çekmeye başla al büssürü çikolata ver yansın gömmmmm güvensizlik oluşmuş
😞😞😞 ne kadar güzel moraller bunlar
Çok mu seviyorsun
Seviyorum tabiki ve kendi sevgimden çok onun sevgisine güveniyorum böyle bisey yaptiysa bu beni daha çok üzer
Madem öyle ottan tüyden sebebe bitmez
Şuanda da bitmedi zaten ama ben biraz şüpheci bi insanim bu yüzden bu engelleme işini tam olarak çözmeden kafam rahat etmez
Neyse sabah sabah kime dert yaniyosam😄 teşekkürler
Kime deyip neden aşşağılıyosun?
Hayır ya o manada demedim. Yani tanımıyorum etmiyorum ya seni ondan
Burası tanışma be sorunları çözme yeri aynı zamanda insanlar bazen tanımadıklarına çok daha samimiyet duyuyor aöa bu senin için önemli değil aşşağılıyosun insanı ve bu beni üzdü
Yok gerçekten öyle bi niyetle soylemedimki ben. Sadece tanimiyosun beni bu yüzden kaptirdim kendimi anlatmaya sıktiysam falaj diye öyle söylemek istedim
Sıkılsam cevap vermezdim konuşmaya herkesin ihtiyacı var
Kaptırmandan anlatmandan şıkayetçi değildim lakin o tavrın kırıcı
Haklısın..
Ama yinede kötü bi niyetle söylememiştim
Doğrudur ben burdayım konuşmak istersen
Sağol 😊 olursa yazarım
Sende yazabilirsin yani ama
Gizli hesapsın ben FBI ajanlarına bildirip seni bulurum mektup yollarım evine naber diye
😅😅
Sana güveniyorum başarabilirsin ulaşmayı
Tamam cengaverlere verdim bulurlar
Tamamdır bekliyorum mesajını 😄
O mesaj hiç gelemicek biliyosun
Bence burda bırakalım ilerisine gerek yok
Çok ihtiyacın olursa bana burdan yazabilirsin istersen cevap veririm
Sen bilirsin