Güncellemeler
+1 yıl
Malesefff haber yanlışmış sözleşme aynı zorunluluk aynı ya bu deveyi güt ya bu diyardan göç diyorlar ama türkiye olarak bu konuda sesimizi baya iyi çıkarmışız
Güncellemeler
+1 yıl
Evet yeni bir haber daha aldım bizim kişisel veri kpruma kanunumuz avrupa ile aynıymış yanı ya onlar zorunluluğu kaldıracak ya da biz engelleyeceğiz deöiş bakanlık KVKK nın 5. Maddesi ve Anayasa nın 20. Maddesine aykırı bir sözleşmeymiş bu 🙂😉🙂😉🙂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sadece söylendi bu. Whatsapp geri adım atma olayı resmi olarak doğrulanmadı. Ortada dolanan haberlere inanmayın. Facebook şirketinden resmi açıklama gelmeden inanmayın.
Whatsappin go*u kalkti telegrama gecin akillari baslarina gelsin
😂😂😂
Alakası yok resmi açıklama gelmeden böyle şeylere inanma
İnanmak istiyorum bir an çok rahatlamıştım
Wp kullanmayı ver bir şey olmaz signal kullan
Onu da iuan kimse kullanmıyor indirdim baktım rehberdrn sadece iki kişi
şu an *
Konuşmak isteyen yolunu bulur konuşur boşver sen arama onlar arasın seni
whatsapp geri adim atmadi arkadaslar yalan haber kimse bosuna sevinmesin
Yaaa emin misiniz
evet
Insanlarin tepkisini olcmek istemislerdir belkide fesatlar
Bilmemki ne amaçlıyorlar
By uygulamalari insanlar yukseltiyorlar insanlar asagi cekebilirler onlarda kalirlar uygulamalariyla
Evet biz onların kölesiymişiz gibi davranıyoruz aslında onlar bize muhtaç ama...
WhatsApp'ı silmiştim maalesef geri yükleyeceğim o kadar işi boşuna yaptım telegramı yükledim orada numaralar grup kurdum hepsinden çık telegramı sil 😣
Yalan diyorlar umarım değildir
Sileceğim bu uygulamayı. herkes siliyor zayen
Resmi bir açıklama yok.
Yok geri adım atmıyor
Whatsapp: Ya yeter artık beni bir salın.
Ne fark eder hepsi de aynı
Evet aynı ama şimdi bissürü iş bütün gruplar geçiçek arkadaşların geçicek falan
Içinde internet veri radyo frekansı olan her uygulama güvenli değil hiç bir zaman
Haklısınız aslında aşının içinde çip falan var diyorlardi hiç gerek yokmuş telefonlar birer çipmiş zaten
Mesela aşı da uzun vadede belki zarar verecek tedavisi mümkün olmayan hastalık yapacak bilemeyiz şu zamanda herşey tehlike
Yemedi tabi
hiç onaylamadım
Rekabet kurumu facebook Watsapp soruşturma açmış inceleme yapıyor cezayiri yaptırımlar var verilerin alış verişini dururmuş KVKK da inceleme başlatmış. facebook Watsapp bu sözleşmeyi kaldırmaza erişim engelencek