İnternet & Teknoloji Arkadaşlarr instagram’da bi erkek vardı tiktoklularla dalga geçen, adı neydi ya onun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ismi lazım varsa bilenn🤣 Güncellemeler+1 yıl bir küçük erkek kardeşi vardı onunla beraber tiktok’taki salakların taklidini yapıyordu Güncellemeler+1 yıl buldum bile, tşkler Arkadaşlarr instagram’da bi erkek vardı tiktoklularla dalga geçen, adı neydi ya onun? Cevapla Instagram Soruları Erkek Soruları TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TuzeyKekinoğlu Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl instagram.com/mertrobooming?igshid=x513x54mfh9c al ulan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yok o değil ya Yorumla TuzeyKekinoğlu +1 yıl Baldiback mi Yorumla Soran +1 yıl bir küçük erkek kardeşi var onunla beraber tiktok’taki salakların taklidini yapıyordu Yorumla
AKREP_BİR-ADAM Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl tiktok kullanan bi insan rezildir... 0 6 Yorumla Soran +1 yıl aynen öyle. bütün salaklar oraya toplanmış Yorumla Soran +1 yıl bu arada senin adın şevket mi? tanıdığım birinin kopyasısın resmen 😳 Yorumla AKREP_BİR-ADAM +1 yıl Yok değilim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl ahaha tamam Yorumla AKREP_BİR-ADAM +1 yıl 🤫🤫🤫😂 Yorumla J-U-D-A-H-05 +1 yıl Genelleme Yapma Yorumla
KılıçArslan08 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Berkcan güven mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl resitkrblt Yorumla
Me_rasim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Thebehz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl o değil ama bahsettiğin reynmen’e ne çok benziyo oha ben şok Yorumla Me_rasim +1 yıl Benim bildiğim bi bu var, evet bayağı benziyor. Yorumla Soran +1 yıl benim dedigim resitkrblt Yorumla Me_rasim +1 yıl Pek zeka çerçevesi içerisinde videolar çekmiyor gibi geldi bana hsfsjgh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
instagram.com/mertrobooming?igshid=x513x54mfh9c al ulan
yok o değil ya
Baldiback mi
bir küçük erkek kardeşi var onunla beraber tiktok’taki salakların taklidini yapıyordu
tiktok kullanan bi insan rezildir...
aynen öyle. bütün salaklar oraya toplanmış
bu arada senin adın şevket mi? tanıdığım birinin kopyasısın resmen 😳
Yok değilim 😂😂
ahaha tamam
🤫🤫🤫😂
Genelleme Yapma
Berkcan güven mi?
resitkrblt
Thebehz
o değil ama bahsettiğin reynmen’e ne çok benziyo oha ben şok
Benim bildiğim bi bu var, evet bayağı benziyor.
benim dedigim resitkrblt
Pek zeka çerçevesi içerisinde videolar çekmiyor gibi geldi bana hsfsjgh