yazilim bozulmus olabilir verilerini yedekle sonra youtubede odin ile samsung yazilim yukleme yaz nasil yapildigini gorursun. telefon ayarlarinda derleme numarasi alip googlede o dosyayi bulup yuklemen lazim odin programiya falan filan iste telefoncular belli bir ucrete yapiyorlar ya da bilgisayardan anliyan tanidigin varsa yapar sana
Ses açma veya kısma tuşlarından birine bastığında ekrana bişey gelecek. Oradakileri en sona getir. General mobile gm 5plus'a göre açıkladım ama sende farklı olabilir mi acaba?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yazilim bozulmus olabilir verilerini yedekle sonra youtubede odin ile samsung yazilim yukleme yaz nasil yapildigini gorursun. telefon ayarlarinda derleme numarasi alip googlede o dosyayi bulup yuklemen lazim odin programiya falan filan iste telefoncular belli bir ucrete yapiyorlar ya da bilgisayardan anliyan tanidigin varsa yapar sana
Ses açma veya kısma tuşlarından birine bastığında ekrana bişey gelecek. Oradakileri en sona getir. General mobile gm 5plus'a göre açıkladım ama sende farklı olabilir mi acaba?
Telefonu sıfırladım. Öyle şeyler yapmaya korkuyorum.😄
Yeniden yazılım yüklemen gerek.
Yedeklemek için hiçbir yere giremiyorum. Baska yolu yok mu
Ayarlar Uygulamalar sistem programları olması lazım ordan uyarı veren Android process'i bul verileri temizle yedekleme için zaman kazandırabilir.
Bulamadım
Dediklerimi takip et uygulamalara tıkla sağda üstte üç nokta var ona tıkla sistem önbelleği mi ney vardı ona tıklayıp bulman lazım.
Tamam yaptın teşekkür ederim
Yaptım*
Rica ederim