Bazı arkadaşlar gizlilik endişesiyle Whatsapp'ı silmeye başladı. İşin trajikomik tarafı whatsappı silme furyasını yine Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu diğer sosyal medya sitelerinde hashtag oluşturarak yapıyorlar 😄😄
Ulan asalaklarr !! Adam sizin yedi sülalenize şantaj yapacak bilgiyi topluyor zaten sadece whatsapp olsa yine iyi 😄😄😄
Whatsapp'ı neden siliyorsunuz? kafanız mı basmıyor?
İnsanlar tam olarak idrak edememiş olabilirler, hemen tepki verme. 😅 Sadece her kafadan ses çıkıyor, o yüzden net bir fikir oluşamıyor. Wp'deki yazışmaların, fotoğrafların kendi şahsi facebook hesabında görüneceklerini sanıyorlar sadece. Sonuçta arkadaşlar ekli, aile, akraba ekli.. Yalnız bu bilgiler facebook duvarına değil, facebook şirketine paylaşılacak. Kimse görmeyecek yani, taban olarak kaydedilecek.. Ki birçok programı yüklerken, gizliliğimizin paylaşılması onayını veriyoruz zaten. Wp biraz daha resmileştirdi olayı.
Benim anlamadığım bu sözleşmeyle ilgili instagram ve facebook hakkında da haber çıkmıştı. Hatta facebook'un abd seçimlerine veri sattığı haberi falan çıkmıştı. O zaman kimse bu kadar tepki göstermedi. Whatsappta demek ki daha özel verileri saklıyor insanlar ve korkuları bu yüzden. Ama whatsapp o sözleşmeyi yayınlamasaydı da yine çalmaya devam edecekti. Sadece bunu açıkladılar. İnsanların düştüğü durum çok komik 😄
Aynen dediğin gibi.. İlk haberi duyduğum zaman kendimi bilerek hareket etmeme rağmen, bilgilerin facebook hesabımda paylaşılacağı tedirginliğini yaşadım ister istemez. Ama sonra düşününce saçma geldi tabi.. Olayı anladım yazdığım gibi.. Ki milyonlarca insan var.. Kimse senin bilgilerin için zahmete girmez yani. 😅
Kim bizlerin kıytırık bilgilerimizi ne yapsın? Millet komedi. Komplo teori yazmada üstlerine yok. Bu adamlar senin tuvalete gittiğin dakikaları bile zaten biliyorlardır ahahhahahah
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bi kere borak whatsappı instayı falan. o akıllı telefonu cebine koyduğun an çipleriyorsun zaten. Ha bunu göze alamayacak kadar ince işlerin var o zaman kullanmayacaksın. Benim anlamadığım bu 😄😄 ya ne kadar cahil insan var şu dünyada 😄
bişey anladıysam arap oluyum. Whatsappın tarihle ne ilgisi var. Verileri çalmayla falan. Ha sen masonlara falan taktın bu ara ondan bu konulu açmaya çalışıyon. Tamam onlar düşman da o zaman hiç akıllı telefon kullanmaman lazım senin madem öyle. Googleda arama bile yapsan adam senin ne halt yediğini o telefonda adan Z'ye biliyor zaten. Düşmansa sende fırsat vermeyecksin. Klavye delikanlılığıyla millete yahudi demekle olmuyor o işler 😄😄 hadi iyi geceler aydınlandığını zanneden karanlıktaki kişi seni 😄😄
😂😂😂tarihini bilen biri akp binasının önünden bile geçmez. Ama siz güncel bilgilerle, 3 günlük yaşınızla yorum yapıyorsunuz... vah ülkemin gençleri vaah
İnşallah canım yaaa. Oda olur bi gün... bedava mama yok. Zaman harca oku öğren. Whatsapp mark sikenberk ve diğerleri. Kaç yıllıl planlar sebepleri neler, amaçları neler öğren. Sildin sende mal herif dedin ya bana. Ben hiç kullanmadım zaten. Buda dip not
Yahu amaçlarını zaten bile bile kullanıyor millet ben de onu diyorum zaten. Adamın elinde yedi sülalenin bilgisi var. Bu whatsapp sözleşmesi zaten uygulanıyordu ama milletin haberi yoktu. Yayınlanmasının sebebi şu : bakın biz sizin her türlü bilginizi çalıyoruz haberiniz olsun sonra vay efendim şöyle böyle demeyin" demek içindi. Adamlar mason senin yahudi dediğin adamlar bunlar işte. Hoş onların da dinle pek ilgisi yok. Deccalciler çünkü. Sen whatsappı silmiş ya da kullanmamış olabilirsin sorun o değil sorun senin cebinde bir akıllı telefon veya evinde bir bilgisayar olması. Bir eposta adresinin olması. Ha şimdi buna da yok ben tuşlu kullanıyorum pc yok de de inanayım hadi bakalım 😄😄
Abicim anlat da öğrenelim diyorum işte. Sen beni tanımıyon ben seni tanımıyorum. Yahudi kopeği diyerek zaten tartışmayı sen açtın. Ha ben asalak dedim eyvallah da üzerine alınmayan alınmıyor sen niye alındın onu anlamadım ben 😄 bilmiyom de git. Senin kimliğini mi açığa çıkarıcam bu siteden sanki 😄😄
En İyi Cevaplar