Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlara verdiğim linkten bilmeden eleştiri yapıp veya hakaret de bulunan /bulunacaklar için söylüyorum anonim weblog ve sitelerde yazdığım için onları paylaşmadım attığımsa çerezlik dediğimiz ufak makalelerin bulunduğu bir blog
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne üzerine olduğunu da söyleseydin çıkarım yapması daha kolay olurdu belki
kuantum fiziği üzerine
Nasıl yapıyorsun bu işi bu tarz şeyler benim de dikkatimi çekiyor son zamanlarda?
yazılım bilginiz yoksa basit web site ve weblog tasarlayıcılar mevcut özgün düşünce yapısı ve okumayı seven veya her hangi bir kategori alanda gelişmiş biriyseniz içerik tutuyor lakin gündelik şeyler de yazabilirsiniz orası sizin zevkinize kalmış
Uygulaması felan var mı seninkileri okuyabilir miyim? Kusura bakma cahilim bu konularda biraz
özelden yazayım isterseniz
Olur tabi
yazılmıyor
Sana da yazilmiyor dur takip atiyorum
Yazılarını okuyabilir miyim?
andromedadanbirisi.blogspot.com/.../...-giden.html
https://andromedadanbirisi.blogspot.com/?m=1
hangi dilde yazıyorsun
türkçe lakin çeviri var yani herkes okuyabiliyor
yorumlara baktım türkçe?
yorumları genelde denetliyorum ben maillerden söz ediyorum alttaki iletişim formuna gelen
bu bence zihniyetle alakalı bir şey. avrupa ve amerika'da hala mail çok yaygın. biz işlerimizi daha direkt yapıyoruz, telefon gibi. ama oralarda hala mail atmak ve maile geri dönüş almak, bunlarla sağlanıyor işe girmeler iş dönüşleri, veya herhangi bir şey. bir gelenek. belki bunla alakalıdır
bilmiyorum olabilir belkide
bu arada bende çok yazmayı seviyorum, 3 yıldır günlük tutuyorum bilgisayarımda. 4 adet tiyatro oyunu yazdım ve bölümüm de biraz bununla ilgili. blog daha önce hiç denemedim. yazarsam eğer insanlar yazdıklarımı nasıl bulup okuyorlar eğer hiç reklamını yapmazsam?
arama motorlarına düşüyor
çerezlik bir blog onu kastettim lakin bunun üzerinden hakaret edenler oldu onun için açıklama gereği duydum