Uykuluydum okumadan onayladım. Whatsap hesabımı silsem de artık her şeyi onların eline vermiş mi oluyorum? Whatsapp sözleşmesini iptal edebilir miyim?WhatsApp sözleşmesi nasıl iptal edilir?
Whatsapp'ı yanlışlıkla onayladım. Nasıl iptal ederim?
Whatsapp sözleşmesini ben de sabah uykulu haldeyken yanlışlıkla onaylayanlardanım. Sonra pişman olsam da iş işten geçti. Yaptığım araştırmaya göre maalesef bunun bir geri dönüşü yok. Onayladığımız Gizlilik sözleşmesi 15 Mayıs 2021 tarihinde geçerli olmaya başlayacak. Ancak Whatsapp kullanmayı bırakır hesabınızı silerseniz bu sözleşmeden kurtulursunuz. Maalesef sözleşmeyi fes etmek mümkün değil.
WhatsApp Sözleşmesini Yanlışlıkla Onayladım, Ne Yapabilirim?
WhatsApp'ın yeni gizlilik politikasını zaten kabul ettiyseniz geri dönmenin bir yolu yoktur. WhatsApp, tüm kullanıcılarını yeni şartları kabul etmeye veya hesaplarından kilitlenmeye zorlayan tek yönlü bir seçenek sundu. Whatsapp yanlışlıkla onayladım diyorsanız geçmiş olsun diyorum.
whatsapp sözleşmesi iptal edilir mi?
WhatsApp sözleşmesini onayladım. Nasıl iptal ederim?
Hayır, kararınızı tersine çevirmenin bir yolu yok. Yine de bilmeniz gereken önemli bir şey var. WhatsApp'ın yeni gizlilik politikası 15 Mayıs 2021'de yürürlüğe girecek. Bu, kişisel verilerinizin WhatsApp'ın şu anda aktif olan gizlilik politikasına göre işlem görmeye devam ettiği için şimdilik güvende olduğu anlamına gelir.
Maalesef bu, hesabınızın bu son değişiklikten etkilenmesini önleyebileceğiniz anlamına gelmez. Bu sadece teknik bir sorun değil, aynı zamanda (oldukça karmaşık) yasal bir sorun. Yani, her şey aşağıdadır. WhatsApp'ı kullanmaya devam etmek istiyorsanız, belirli verilerin Facebook ile paylaşılacağını kabul etmelisiniz. Sözleşmeyi kabul ettiyseniz kurtuluşunuz yok. Tek çareniz artık kullanmamak yani silmek.
whatsapp sözleşmesi iptal etme
WhatsApp Hesabınızı Nasıl Silersiniz?
WhatsApp hesabınızı silerek, özel verilerinizin Facebook'un ellerine geçmediğinden emin olursunuz. WP sözleşmesini yanlışlıkla onayladım dyenlere önereceğim şeyleri yazayım. Yalnızca uygulamayı kaldırmakla kalmayın, bunun yerine aşağıdaki adımları izleyin.
WhatsApp'ı kullanarak Ayarlar > Hesap > Hesabımı Sil'e gidin.
Telefon numaranızı onaylayın ve Hesabımı Sil'e dokunun.
Geri bildiriminizi gönderip göndermeyeceğinizi seçin ve ardından İleri'ye dokunun.
Son olarak, kararınızı onaylamak için ' Hesabımı Sil'e bir kez daha dokunun. Bu kadar.
whatsapp nasıl silinir?
Hangi WhatsApp Alternatifini Kullanmalısınız?
Şu anda, güvenli sohbet uygulamaları artıyor (öncelikle WhatsApp'ın yeni gizlilik politikasından kaynaklanıyor). Bunların arasında öne çıkan iki uygulama var - bunlar Telegram ve Signal. Bunların her ikisi de, gizliliğinizi mümkün olan en iyi şekilde ele alan oldukça ilginç WhatsApp alternatifleridir.
Telegram veya Signal kullanarak arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınızla iletişim halinde kalmaya devam edebilirsiniz. Bu uygulamaların her ikisi de metin mesajlaşmayı ve görüntülü / sesli aramaları destekler ve ayrıca grup benzeri sohbetler, çıkartmalar ve diğer eğlenceli özelliklerle gelir - hiçbir verinizi toplamadan veya satmadan.
Burada zaten onların elindeydi diyenlere inanma. Şöyle düşün. Senin bir sözleşmeye imza atman gibi bir sey bu. Özel bilgilerin yarın kullanılsa hak talep edemezsin. Kendi elinle onayladın çünkü. İptal etmenin yolunu ara.