Güncellemeler
+1 yıl
Pek tanıdık aratma yapmıyorum instagram da ama a yazınca alexas morgan diye tikli bi kişi çıkıyor, d yazınca danii banks çıkıyor. Alexas morgan ilk sırada, diğeride ilk bikaç sırada. Komik iki sayfa takip ediyorum sadece bol takipçili sayfalar. Sizce çıkması tuhaf mı? Sizde a ve d yazıp deneyip yazarmısınız çıkıp çıkmadığını?, özelliklede az aratma yapıyorsanız normalde tanıdık olarak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İnsanlara güzellik algısı diye onları empoze ediyorlar çünkü. Zamanla onları görüp kendini beğenme, ya psikolojik sorun yaşa ya da git oranı buranı yaptır diye çıkıyor onlar.
Dayga geçmiyorum ama bir replikle bitireyim.
"Oyun çoh böyük yeğenim"
Bende keşfete balıkçılar düşer mesela balık avları düşer dans düşer pek meraklısı olmadığım için karı kız düşmez
Aratma kısmı varya , orası bi harf yazdığında çıkıyor onu soruyorum
O çıkar ya sorun yok
Takip ettiklerine göre yönlendirilirsin. Bolca hatun fenomen ve fitness sayfalarını takip ettiğin için çıkıyor
Yok FBİ ailesi, geek diye iki sayfa takip ediyorum instagramdan o kadar sadece
Geek yerine gaangda olabilir ikisinden biriydi
Tamam işte, takip ettiklerin ya da beğendiklerin. Yapay zeka öyle işler.
O sayfalar esprili şeyler paylaşan sayfalar onunla ilgisi olabilir mi
Yani kadınlarla ilgili ya da açık şeyler paylaşmıyor ama
Olabilir, takiplerin takipleri de etkiler
Takip ettiğin sayfanın takipçileride etkiler değil mi emin misiniz? Mesela tanıdık normal kişileri aratma kısmından çok arattığınızda mı öyle kişiler çıkma ihtimali yüksek olur, az arattığımızda mı
Dediğim gibi ilginç büyük göğüslü kişilerin çıkma ihtimali yani
Küçük memeli misin nesin? Niye taktın buna yahu? 😂😃😃
Hayır değilim niye sorduğum açık işte yazdımya soruda:) cevabın nedir son sorduğuma
Hımm, bir tek ben büyük memeli olmalıyım kimse olamaz diyorsun, anladım 🤪🤪
Cevap verdim: yapay zeka seni aramaların, takiplerin, takipçilerin, konuşma ve yazmalarının analizini yapar ve yönlendirir... hepsi bu
Takip ettiğim sayfanın takipçileri öyle şeyler takip ediyorsada etkiler değil mi yani onlar bende de çıkmasını sağlayabilir mi? Mesela tanıdık normal kişileri aratma kısmından çok arattığınızda mı öyle kişiler çıkma ihtimali yüksek olur, az arattığımızda mı
Doğru söyle, sevgilinin instası di mi? Onun aratıp aratmadığını merak ediyorsun? :)
Cevap verecekmisin 2. ye soruyorum ama
Yahu 50 kere cevap verdim neyi anlamıyorsun? Kısaca: SENİN BÜTÜN HAREKETLERİN BİR KÜME, HAREKETLERİNİN İÇİNDEKİLER DE KÜMENİN KÜMESİ.
Takip ettiğim sayfalar demiyorum yalnız burada , takip ettiğim sayfadaki takipçilerin takipleri ya da arattıkları bende çıkar mı diyorum bu farklı bi soru?
Mesela tanıdık normal kişileri aratma kısmından çok arattığınızda mı öyle kişiler çıkma ihtimali yüksek olur, az arattığımızda mı
İkisine cevap verir misin
İlk soruma ait olarak o aratma çubuğuna harf yazınca çıkar mı bunuda ekleyip cvpla
Yok yok anlatamıyorum :! kimden şüpheleniyorsan ona sor, arattın mı diye
Arkadaşım anlayış özürlümüsün sen. Takip ettiğim sayfalardaki takipçilerin başka takip ettikleri benim arama çubuğumda çıkabilir mi diyorum sorum bu sen gelmiş takip ettiklerin hareketlerin sana önerilir sende çıkabilir cevabını veriyorsun ısrarla. Bilmiyorsan sorduğum soruyu bari oyalama.
Yok sen g ze kalısın. Gerçekten g. Zakalısın. İq seviyenin bu kadar düşük olduğunu bilsem hiç muhatap alır mıyım? Hata bende
Şu özellikle aşağıda yazdığım kısımda belki bi umut beyin kırıntısı vardır diye ilkokul çocuğunu eğitir gibi nerdeyse heceleye heceleye sorumu ifade ediyorum, yine kar etmiyor =Takip ettiğim sayfalar demiyorum yalnız burada , takip ettiğim sayfadaki takipçilerin takipleri ya da arattıkları bende çıkar mı diyorum bu farklı bi soru?
Takip ettiğim sayfalar çıkar mı demiyorum demişim yukarıdaki yazıda bile kimin ıq sebiyesi düşük görüyoruz, düşmekle de kalmamış resmen intihar etmiş yazık.
Gerçekten oksijen israfısın. Hala soru soruyor ya 😂😂😂
Hahahah:D:D hiç güleceğim yoktu, ne kadar kıt olduğunu bi kez daha tescilledin :D o bi soru değil senin beyinsizliğinin kanıtıydı onu bile anlayamıyorsun durumun cidden vahim :( burdakilerde bakar bakar gülerler artık, en azından şu an insanlığa bi katkın oldu :D
Evet bende de çıkıyor. Ben de demiştim ki acaba böyle bir video falan mı izledim de ondan mı çıkıyor diye ama sende de çıkmasına şaşırdım şu an.
Hesaplarında kaç kişi ekli peki, bu konuyla alakalı bi bağlantı kurucam da
Birde hem facende hem instagramında mı çıkıyor? ve ilk bikaç sırada mı
Face im var ama aylardır bakmıyorum. O yüzden bilmiyorum.
Instagramda full kendi arkadaşlarım ekli ve abuk sabuk kişiler değildirler.
Face de mi çıkıyordu instagram da mı
instagram
İlk sırada veya ilk bikaç sırada mı çıkıyordu? İnstagrama girip önce a , sonrada d yazarmısın aratma kısmına o söylediğim kişiler çıkıcak mı merak ettim
kim çıkacak ki aratma yapınca. a yazdım sumeyye g... diye birisi çıktı d yazınca bir arkadaşım çıktı
Alexas morgan ve danii banks mesela
Eskiden öyle çok aşırı büyük göğüslü kalçalı kadınlar çıktığı zamanlarda normal tanıdıklarını baya aratıyor muydun pek aratma yapmıyor muydun? ve o çıktığı sıralar arkadaş sayın az mıydı çok mu?
yoo bu isimler çıkmıyor.
ben kimseyi de aratmam instagramda. zaten aktif de kullanmam. ben kaynaklı değil
bir de sadece büyük memeli kadınlar çıkmıyor. normal videolar da çıkıyor.
arap ve koca kalçalı kadınlar da çıkıyor bu arada
Aratma kısmında ilk sıralarda çıkıyor muydu dediğim gibi aşırı büyük göğüslü kalçalı kişiler sadece bunu merak ediyorum
İlk bikaç sırada
evet çıkıyor
Evet bendede çıkıyor diye ilk görüşte yazdığınızda da aratma çubuğunda çıkıyor diye demiştiniz değil mi Allah için doğru söyleyin , video için dememiştinz o ilk yazdığınızda dmi
arama kısmına tıklayınca çıkan ekranda ilk satırda öyle resimler var video ya da bir kaç tane ama çok değil
Ama bu dediğim ara yazan yere bi harf yazınca çıkıyor seninde öyle mi
O kişiler harf yazınca çıkıyor bende yani
hayır bende o kişiler çıkmıyor. harf yazınca başka kişiler çıkıyor
Büyük göğüslü kişiler o yerde çıkmıyor yani
hay yaaa
sen beni delirtmek için mi geldin bu gece.
her yer büyük gögüslü kadın dolu. yüzüme vuruyo ekrandan çıkıp gögüsleri oldu mu
keşfet bölümünde abuk subuk dans eden ergenler çıkıyor.
Ben de öyle bir şey olmuyor senden duyuyorum...
350 küsür var facebookta ins. da 718 takipçim var...
Hayır , çıkmıyor bende..
Yukardakini bu işe karıştırma bari :d
Biri giriyor
Soruda güncellemede yazdığım gibi biri aratmazsa çıkmaz mı
Çıkmaz
evet
Ne evet tam olarak
yani evet bizim de karşımıza çıkıyo normal bişey
Ara yazan yere harf yazınca ilk sırada öyle aşırı büyük göğüslü kadın hesabı çıkıyor muydu bazen tikli şekilde?
Ama Allah için doğru söyle gerçeği merak ediyorum sadece
yani çıkıyo ama her zaman mı onu bilemedim
bunu neden bu kadar merak ettin ki
Soruda yazdım biri giriyormudur diye, şarjım bitiyor cevabın nedir o son yazdğma
Ha yazmışın pardon
Hiç aratmadığınız ve o tür sayfalara kişilere bakmadığınız halde mi çıkıyor bu nokta önemli asıl benim için. Allah için doğru söyleyin
Ve harf yazınca ilk bir ya da 2. veya 3. sırada mı çıkıyor
daha önce arattığın bişeyi tekrar aratırsan onlar harfi yazdığın an ayrı bi liste olarak çıkar ve o arama geçmişini silebilmen hiçin sağ tarafında küçük bi çarpı simgesi olur
1) Hiç aratmadığınız ve o tür sayfalara kişilere bakmadığınız halde mi çıkıyor bu nokta önemli asıl benim için
2) Ve harf yazınca ilk bir ya da 2. veya 3. sırada mı çıkıyor
Allah için doğru söyleyin ikisinide
hiç aratmadığım halde çıkıyolar, sıralamalarına dikkat etmedim
Teşekkür ederm
Denk geliyor
Aratma kısmına bi harf yazdığında ilk sıralarda aşırı derecede büyük göğüslü vr kalçalı yabancı kadın çıkıyor mu peki?
Facebook kullanmiyorum. Instagramda da öyle bcbiseyikmiyor. Siradan biri veya ünlü çıkıyor. Telefonunun sifresini değiştir.
Mesela instagram da ünlü heralde p*rno yıldızı tikli olarak çıkıyor ilk sıralarda
Telefonunu senden başka kim kullaniyor
Çıkmıyor
listem dolu 5k
Hayır o şekilde hesaplara bakmadan çıkmaması gerek
Takipçim 25k bende 900 kişi takip ediyorum istersen ekle beni sosyal medya uzmanıyım çözeriz birlikte
Bana birini denemek için eski tarihte güzel yüzlü kız fotosu koyulmuş bi instagram veya face hesabı lazım, böyle bi hesabın var mı:)
Lancer234 insta yaz bana bu hesaba hallederiz
Var mı dediğim gibi, bugün birine yazdım burda 10 tane fake dediğin gibi güzel kız olan eskiden koyulmuş hesabım var dedi, iş ciddiye binip instagramfan ekleyince yan çizdi. Var mı ona göre sorayım da, sonra sinir oluyorum böyle insanlarda var bilirsin
Fotoda eski tarih yazıcak ve yüzü güzel bi kız koyulmuş olucak böyle:)
Var Ayarlarım dediğim gibi
Yaz bana hallederim işim bu :)
Tamam şarjım 5 yarın hesabına yazıcam,)
Tamam istersen bir yaz yarın haberleşiriz iletişimimiz kalsın unuturuz 👍
Yazdın mı
Hayır bende çıkmıyor
İnstagram ve facende kaç kişi civarı ekli kişi var peki
Benim az kişi ekli ve çıkıyor
318 kişi
Yoo çıkmıyor
Bazen
Ara yazan yere harf yazınca ilk sırada öyle aşırı büyük göğüslü kadın hesabı çıkıyor muydu bazen tikli şekilde?
Arkadaş önerilerinde çıkıyor
Benim dediğim yerde çıkmıyor mu?
Arkadaş önerilerinde hiç yanlışlıkla ya da öylesine tıkladığınız oldu mu? benim için çok önemli nolur doğru söyleyin