Pubg yi sildirdim kzılarla oynadığı için. Bu sefer de 9 da uyuyo yorulduğunu söylüyor. Ama pubg de hiç te yorulmuyor tanımadığı kzılarla oynarken. 12 ye kadar takılıyo
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pupgnin tanımadığı kızlarla hiç bi ilgisi yok bi tür bağımlılık oluşturuyor ve zamanı farketmiyosun bence kızlarla bi ilgilisi yol
Var bizim ilişkimiz 3 yıllık. O kızlarla ortam kurmuş orda hatta çoğunun numarasını instasını alıp yine konuşmuşöar
E tamam da sadece bir oyun ilişkisi değilse sen neden buna okeysin onu anlamadım
Ben öğrendikten sonrs ayrıldım. Ve sadece bir oyub ilişkisi bile olsa kızlarla oynamasını istemem. Ben ayrıldıktan sonra ailesine kadar herkes aradı araya girdiler barıştm ama uykusu geliyo 9 da saçma değil mi wp neden yorsun ki. Sabah 7 de işe gidiyı ama pubg varken 12 1 e kadar oynardı
‘ seven boş zamanlarinda senle konuşmaz, bahane bulmaz, seven sana zaman ayırır.’ diyip gidiyorum. Ben böyle insanla olmazdım.
Bende ayrıldım artık canıma tak etmişti. 3 yıllık ilişkimiz. 1 hafta ayrı kaldım sürekli bi yerlerden arattı ağladı. Pubg felan sildirdim benle ilgilensin diue 9 fa uyudu. Wp yoruyormuş
Bu işte bir bit yeniği var. İyi araştır. Ne yorulması bu?
Sabah 7 de işe gidiyo ondan diyo. Ama pubg oynarken ya da ben konuşmadığım zamanlar 12 ye kadsd uyanık
Dedim ya test et fake bişeyler yap bakalım o uyuyunca lafta görecek mi?
Maili bende habeti yok. Bişey yapmamış
Yok sen yap. Kendi durumundan özel bakalım bişey paylaş telinden görecek mi çabucak arkadaş?
Merak ettim detaylı bir anlat bakalım şu olayı
Sevgilin olduğuna emin misin?
Öyle sanıyorum
9 da uyuduğuna inandın mı sende
Sabah 7 de işe gidiyor ama bilmiyorum pubg varken 12 de uyuyordu ben konuşurken sözde uyku bastı
Yalan söylüyor
Ergen sevgilin var başarılar 😂
Napim
Hepsi ayni bok bunlarin bacım
Yalan mı söylüyo yani
Sana gelince uykum var halim yok bilmem ne der, baskasina gelince sabaha kadar uyanik durur. Cunku seni cepte görüyor
Soğuk davran
Ayrılmıştım 1 hafta sonra ağladı yalvardı pubg sildirdim. Bu sefer de erken uyuyo. Demiştim hata yapma diye direkt engellesem mi her yerden
Yok ayrılık çözüm değil
Napcam