İnternet & Teknoloji Fake hesabımdaki like sayısı gerçek hesabımdan daha fazla ne yapacam? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fake hesabımda bir fotoğraf 180 like alırken sahte hesapta 20-30 like sizce ne yapmalıyım Güncellemeler+1 yıl yy Fake hesabımdaki like sayısı gerçek hesabımdan daha fazla ne yapacam? Cevapla Fotoğraf Soruları Hesap Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mrjager Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl adı üstünde fake yani 😄 bence orada eklediğin ve gerçek hesabında sorun olmayacağını düşündüğün kişileri tekrar ekle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl neden ki? Yorumla
BeyzaStark Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Neden fake hesabın var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl çok uzun hikaye... Yorumla Soran +1 yıl hep brad pitt gibi çok yakışıklı olmayı istedim ama olamadım olamadığım için içimde hep ukte kaldı oysa çok istiyorum yakışıklı erkek olmak. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1-Hileyle bot beğeni at2-Fake hesabındaki şahıs gibi ol. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl o nasıl oluyor Yorumla Soran +1 yıl mesela resimdeki gibi olacam nasıl olurum :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gramtakipçi. com giriş yapıp gönderinin linkini yapıştırıyorsun. Beğeni geliyor. Hesabını herkese açık yapıyorsun. Fake hesapla giriş yapıyorsun. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rasimdeki gibi olamazsın troll cevap 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl ahaha peki diyelim ki oldum sence nasıl olur hayatım insanlar ne tepki verir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Habire kız düşürürsün ne tepki verecekler Yorumla Soran +1 yıl harbi mi...çok iyimiş o zaman :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi tabi reis. Millet nasıl beğeni alıyo sanıyon 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
adı üstünde fake yani 😄 bence orada eklediğin ve gerçek hesabında sorun olmayacağını düşündüğün kişileri tekrar ekle
neden ki?
Neden fake hesabın var
çok uzun hikaye...
hep brad pitt gibi çok yakışıklı olmayı istedim ama olamadım olamadığım için içimde hep ukte kaldı oysa çok istiyorum yakışıklı erkek olmak.
1-Hileyle bot beğeni at
2-Fake hesabındaki şahıs gibi ol.
o nasıl oluyor
mesela resimdeki gibi olacam nasıl olurum :D
gramtakipçi. com giriş yapıp gönderinin linkini yapıştırıyorsun. Beğeni geliyor. Hesabını herkese açık yapıyorsun. Fake hesapla giriş yapıyorsun.
Rasimdeki gibi olamazsın troll cevap 😄😄
ahaha peki diyelim ki oldum sence nasıl olur hayatım insanlar ne tepki verir.
Habire kız düşürürsün ne tepki verecekler
harbi mi...
çok iyimiş o zaman :D
İyi tabi reis. Millet nasıl beğeni alıyo sanıyon 😄