İnternet & Teknoloji Nasıl girebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Canlaar Instagram hesabına girerken böyle oluyor ben nasıl girecem bu hesaba? Lütfen biri yardımcı olabilir mi? Nasıl girebilirim? Cevapla Instagram Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Verified Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Selam, form atman lazım ancak öyle açılır. Hesabın ilk maili elinde olmalı ve profilde olan kişi siz olmalısınız. 1 0 Yorumla
pinkpussylove Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl numara vermen gerekiyor, dorğulama kodu gönderecek 24 saat içinde uygun ise açılacak yoksa sonunsuza kadar kapatılırgenelde kapatıyorlar :) geçmiş olsun 1 0 Yorumla
BlackInca Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Giremezsin knk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir çözümü yok mu ya 😔çok önemli bu benim için sevgilim beni aldatıyor ve bu fake hesap onun. Şifresini buldum ama giremiyorum delirecem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Selam, form atman lazım ancak öyle açılır. Hesabın ilk maili elinde olmalı ve profilde olan kişi siz olmalısınız.
numara vermen gerekiyor, dorğulama kodu gönderecek 24 saat içinde uygun ise açılacak yoksa sonunsuza kadar kapatılır
genelde kapatıyorlar :) geçmiş olsun
Giremezsin knk
Hiçbir çözümü yok mu ya 😔çok önemli bu benim için sevgilim beni aldatıyor ve bu fake hesap onun. Şifresini buldum ama giremiyorum delirecem