AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Selam, film dizi izlemek için alınabilir. Oyun vb oynamayı bekleme lütfen. :)
Bende seni bekliyordum ya başka önerin var mi?
telefonlardaki çözünürlük bile bundan fazla.
bir gram haketmiyor bu fiyatı.
media markt böyle kazık satar hiç bakma bile bu siteye.
hepsiburada'ya falan bak.
dolar düşmeye devam ediyor , laptop fiyatları hala gereğinden fazla yukarda.
biraz daha beklet paranı , piyasa aşağıya çekilecektir.
Türkiye’de fiyatı artan bi şey düşmez max sabit kalır oyun falan oynamıcam video film için alıyorum başka öneriniz var mi?
film ve dizi için bilgisayar alma.
tablet al.
paran cebinde kalır hemde ekranları gayet büyük.
www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-s6-lite-sm-p610-64gb-10-4-tablet-dag-grisi-p-HBV00000TB9MA
daha kalitelisini ve yeni modelini istersen
www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-s7-sm-t870-128-gb-tablet-p-HBV00000VSGNS
şu son attığım tabletin 6gb ram'i var.
ekran çözünürlüğü senin gösterdiğine 2 kat fark atıyor.
2560 x 1600.
11'' ekran var. gayet her şey görünür okunur. yanında taşıması etmesi kolay olur. okulda not tutması için kalemi falan gayet iyi oluyor. istersen klavye mouse takıp aynı bilgisayar gibi kullanabiliyorsun.
bunun birde 12.4" (inch) olan versiyonu var onun ekranı daha büyük bataryası da aynı şekilde biraz daha büyük. yani bir bilgisayarın bataryası 1-2 yıl gibi bir sürede sönebiliyor. fakat bunlar çok daha uzun dayanıyor. kendim dell marka bilgisayar kullanıcısıyım. pc den memnunum fakat çok video izliyorum. ders amaçlı izlemek için bile koca bilgisayarı yanımda taşımak zorunda kalıyorum.
2 kilo deyince gözünde ufak gibi geliyor fakat sırtında bataryayla birlikte 4 kilo falan bir ağırlık taşıyorsun. o yüzden imkanım olsa böyle bir şey alırdım. dersleri buradan takip ederdim. sadece kütüphaneye gideceğim vakitlerde bilgisayarımı yanımda taşırdım. arada çok fark var. birde bilgisayarda sadece video izleyim diyorsun fakat işletim sistemi , chrome , vs. bunlar bataryayı birden sömürüyor. eskiden 7-8 saat giderken bir noktadan sonra 4-5 saate , daha sonra şuanda olduğu gibi 1-2 saate düşüyor. yani kullanımı da göz önünde bulundur. o yüzden şu tableti bir düşün diyorum ben
Tablet istemiyorum ders için aynı zamanda ekranın büyük olması lazım karınca duası gibi görünür tablette nasıl okuyayım
5 bin ayrıca ohaa yani 3 daha eklerim ekran büyük olur yinede teşekkürler
gösterdiğin bilgisayarın ekranı 15.6 inç.
benim sana gösterdiğim 11 inç. hatta 12.4 olanı da var.
laptoplarda şu sıralar en çok satılanlar 13-14 inç olanlar. yani arada sandığın kadar fark yok.
www.google.com/imgres
işte sen 3 daha eklerim diyorsun da öyle değil , 3 daha ekliyorsun ama eline kayda değer bir performans artışı geçmiyor. zaten geçse de kullanmayacaksın çünkü video oynatacaksın internette gezeceksin.
benim gibi visual studio kullanıp android studio yu aynı anda çalıştırıp bir yandan server koşturacak bir yandan emülatör koşturacak olsan sana zaten hak veririm üstüne daha fazla performans sağlayacak cihazlar gösteririm. ama sen ihtiyacına göre fazla yukardan uçuyorsun. onu demeye çalışıyorum. istersen laptop öneririm yani. nasıl olsa para benden çıkmıyor :D
www.hepsiburada.com/huawei-matebook-d-14-amd-ryzen-5-3500u-8gb-256gb-ssd-windows-10-home-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000XG727
mesela şuna bak. senin attığın bilgisayarla aynı paraya , ama her türlü daha kaliteli parçalara sahip.
ekran dediğin şey sadece büyüklükten ibaret değildir , çözünürlüktür , fps tir , renk genişliğidir , TN Panel , IPS Panel , bunların hep birbirinden farkı var. kalın çerçeve ince çerçeve. bak şu hem sana yakışır hemde zarif yani. kaba saba bir tarafı yok benimki gibi.
Ben bunu gördüm ama huawei diye istemedim😅 marka takıntım da var lenova baktım aşırı uçuk fiyatlar dell iyi diyorlar birde huawei pc mi olur hdjfj
huawei dediğin marka şu an samsung dan daha iyi konumda , apple dan daha çok satış elde ediyor. amerika boşuna boykot etmiyor adamları. çünkü dünyanın en iyi satış rakamlarına sahipler ve herkesi geride bırakıyorlar. yani senin dediğine bakılırsa samsung marka hard disk te olmaması gerekir. ya da iphone var ama aynı adamlar masaüstü , notebook , tablette üretiyorlar.
yani sen biraz yanlış bir bakış açısıyla yaklaşıyorsun. bunu dandik bir bilgisayara 6500 lira vermenden anladım. zaten bu yüzden sana yardımcı olmaya çalıştım. olaya duygusal yaklaşma , bir tarafta daha iyi ve daha ucuz bir bilgisayar var. bir tarafta daha dandik ve kaliteli olanla aynı fiyatta olan bir bilgisayar var. ama sen diyorsun ki huawei diye pc mi olur? yani yorumu sana bırakıyorum
dell pc bende kullanıyorum. seviyorum da. ısınma problemi yok. ses problemi yok.
şarj konusunda beni uzunca bir süre idare etti. alalı 2.5 sene oluyor. şarjının hala 2 saat gitmesi bile bir mucize. çok uzun bir süre boyunca 7 saat kullandım pildeyken. kütüphaneye gidiyordum akşam 6 da falan oturuyordum , gece 12 ye kadar prize takmadan çalışıyordum. ekranı ips , malzemesi sağlam. kalın çerçeve olması pek hoşuma gitmedi. dolar 5.30 dayken 6000 tl ye aldım. son nesil işlemci , ekran kartı falan son modele yakın bir parçaydı. bunun gibi çoğu şeye dikkat ederek aldım ben. çünkü gereksinim duyuyordum performansa. iyiki de aldım bunu. pişman değilim. ama bilgisayar dediğin cihazı eğer benim gibi kullanıyorsan , 2-3 yılda bir değiştirmek gerektiğine inanıyorum. bir sonraki alacağım cihaz heralde huawei gibi bir şey olur diye düşünüyorum. birde yanında tablet alırım.
çünkü bu kadar kaba saba cihazlarda zamanla bıktırıyor. üniversiteye 2 saat git , 2 saat gel , sırtın kopuyor. ondan dedim zaten küçümseme bilgisayarlar 2 kilo falan diye.
Özelliklerine göre o fiyata değmez. Çok boş makine.
Önerin var mi?
Düşmesini bekle, genellikle indirime giriyor çoğu marka o zaman alırsın acelen yoksa tabi.
Dizi-film ve office programları gibi günlük işler için uygun.
Eski çıkmış basit oyunları oynatır.
Normal bence iyi degil ama fiyatlar arrttı baya seçim senin
Cok pahalı ozelliklerine gore ben bu parayi vermem
Başka önerin var mi? Napim en ucuzu bu hepsi 8 9 😕
Monster alabilirsin oda 7den basliyor ama bundan cok daha iyi sitesine bakabilirsin
Pek iyi gelmedi bana ya
Asus iyidir ama maddi durumun varsa Macbook al
1 tane bılgısayar ne olmus abı ya
Güzele benziyor
Cok yakışıklı
Almalısın
İyi demi özellikleri
Evet iyi
Teşekkürler
Önemli değil
Başka şeyler al