İnternet & Teknoloji Msi gaming laptop nitel core i7 4 GB iyi mi? bibliomania Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyi mi kötü mü sadece oyun için mi kullanılıyor ya da mesela ne bileyim online derslere giriliyor mu 4gb iyi mi az mı Hiçbir şey anlamıyorum Help Msi gaming laptop nitel core i7 4 GB iyi mi? Cevapla Laptop Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Verified Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Selam, i7 sanırım eski nesil tahminimce 4gb ram mı yoksa ekran kartı mı? 0 0 Yorumla
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl i7 işlemci oldukça iyi derslere rahatça girebilirsiniz.. 0 1 Yorumla bibliomania +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 909 cevap paylaştı. 4gb ekran kartıysa iyi ram ise orta seviye derslere girersin belirli oyunları da iyi oynarsın. 0 9 Yorumla bibliomania +1 yıl Teşekkürler peki bir şey sorucam bi tane de msi laptop gs66 stealth 10se intel core i7 bu ve sorudakinşn farkı ne Yorumla Hellboy29 +1 yıl Bu yazdığında teknik bilgi vermemişsin ekran kartından ve ram boyutundan belli olur. Yorumla bibliomania +1 yıl Ya ama bilmiyorum nereden okunuyor mediamarkttan baktım sadece bir bakayım Yorumla bibliomania +1 yıl 6gb yazıyor Başak pek bir şey yazmıyor Yorumla Hellboy29 +1 yıl 6 gb iyidir işlemcisi yazıyordur 6 iyi. Yorumla bibliomania +1 yıl RAM 2x8 yazıyor başka anlamıyorum Yorumla Hellboy29 +1 yıl Link atsana böyle olmayacak. Yorumla bibliomania +1 yıl Eh olmuyor xper şeyi Yorumla bibliomania +1 yıl Neyse yine de Teşekkürler wodöwkdn Yorumla
emrebeyonline Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Laptop alcagin pc topla. Gaming laptaop ama bence toplamadan kötü 0 6 Yorumla bibliomania +1 yıl Beceremem ben ajskab Yorumla emrebeyonline +1 yıl Becermene gerek yok zaten 😂 toplayan yerler var Yorumla emrebeyonline +1 yıl Bütçene göre toplarlar. Yorumla bibliomania +1 yıl Belki ileride Yorumla emrebeyonline +1 yıl Ama laptop ısınıyo falan anakartı çabuk yanıyo Yorumla emrebeyonline +1 yıl Sıkıntılı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Selam, i7 sanırım eski nesil tahminimce 4gb ram mı yoksa ekran kartı mı?
i7 işlemci oldukça iyi derslere rahatça girebilirsiniz..
Teşekkürler
4gb ekran kartıysa iyi ram ise orta seviye derslere girersin belirli oyunları da iyi oynarsın.
Teşekkürler peki bir şey sorucam bi tane de msi laptop gs66 stealth 10se intel core i7 bu ve sorudakinşn farkı ne
Bu yazdığında teknik bilgi vermemişsin ekran kartından ve ram boyutundan belli olur.
Ya ama bilmiyorum nereden okunuyor mediamarkttan baktım sadece bir bakayım
6gb yazıyor Başak pek bir şey yazmıyor
6 gb iyidir işlemcisi yazıyordur 6 iyi.
RAM 2x8 yazıyor başka anlamıyorum
Link atsana böyle olmayacak.
Eh olmuyor xper şeyi
Neyse yine de Teşekkürler wodöwkdn
Laptop alcagin pc topla. Gaming laptaop ama bence toplamadan kötü
Beceremem ben ajskab
Becermene gerek yok zaten 😂 toplayan yerler var
Bütçene göre toplarlar.
Belki ileride