ben ve erkek arkadaşım kullanmak istiyoruz, birlikte bir arşiv oluşturmak istiyorum ikimizin de fotoğraf yükleyeceği, ortak bir kasa oluşturmak gibi düşünebilirsiniz. nasıl yapabiliriz bunu?
not: gizli instagram açıp 0 takipçi ile paylaşım yapın demeyin çünkü bildiğiniz üzere artık gizli hesaplardaki fotoğrafları gösteren uygulamalar da var + instagram çalınabilir. ☺️
not: gizli instagram açıp 0 takipçi ile paylaşım yapın demeyin çünkü bildiğiniz üzere artık gizli hesaplardaki fotoğrafları gösteren uygulamalar da var + instagram çalınabilir. ☺️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir gmail hesabı alın ortak kullanacağınız bir hesap olsun. Drive'a sürekli olarak yükleyebilirsiniz resimlerinizi.
drive güvenli olur dimi, instagram gibi bir risk taşımaz diye umuyorum
Tabi ki daha güvenli olur. Ama yine de siz siz olun %100 güvenmeyin. Icloud konusunda ünlülerin başına geleni biliyorsunuzdur. Gerçi ünlü olmak lazım bu tarz siber saldırılar için ama olsun.
ya, seviyoruz fotoğraflaşmayı. ama wpdan atınca iyi olmuyor çünkü birine bir şey gösterirken vs dan diye çıkıyor, e galeride tutmak da aynı şekilde. bir de karşılıklı yükleme yapmak adına böyle bir şey düşündük ama sanırım hiç bir türlü tma güvenemeyiz gibi
Yani her platformda muhakkak bir açık vardır. O yüzden güvenip güvenmemek size kalmış.
sanırım wpden gönderip, bakınca hemen sil tamam mı muhabbetine devam 🤭
O seçeneğiniz her zaman var. Ama dedim ya ünlü falan olmanız lazım ki drive gibi bir platformu ele geçirmeye çalışsınlar. Normal insanlarız hepimiz kimsenin bizimle uğraşacağını sanmıyorum :) Ne tür fotolar atıyosanız artık bakınca sil falan :D :D :D şaka yapıyorum :)
yok gerçekten cinsel içerikli şeyler için düşündük bunu
Drive gibi bir platformda da tutmayın. O hesapla başka bir bilgisayardan giriş yapar çıkış yapmayı unutur üzülürsünüz durduk yere :/ Ben normal fotoğraflar sanmıştım cinsel içerikli resim ve videolarınızı tutmayın bir yerde. Hele de gerçekten çok açık ise detay bilmiyorum.
hahahahah🤣evet çok açık. pcden giriş olmaz, sadece kendi telefonlarımız. wpden temizlemekten usandık çünkü 🤣
Valla hiç pc den giriş olmaz deme. Şimdi attın adama bir resim ya da video büyük ekranda göreyim dedi açtı baktı unuttu ne olacak? :)
ahhahahahaahha🤣 doğru yani, ya unutmasın o da telefon neyine yetmiyor 🤣
Bazen söz geçirmek zor olur hislere ayrıca whatsapp'dan atınca kalitesi düşüyor hem resimlerin hem videoların daha başka bir uygulama kullanın :D Töbe töbee :D
ya görüntülü arıyorum piksel oluyor, wp kalite düşürüyor, napayım ben yani hahahahaha
Ayrı şehirlerde falan mısınız siz? Yoksa aynı yerdesiniz ama fazla kuduruk bir çiftiz mi diyosun?
şöyle, zaman zaman ayrı, zaman zaman aynı şehirlerdeyiz. o yüzden iki şık da uygun :)
:) Elinize belinize dilinize kuvvet mi diyim ne diyim bilemedim :D
mailimize
Ney anlamadım?
Bir gmail açarsınız ve gmail drivine yükleme yapabilirsiniz. 15 gb sınırı var fakat.
evet benim de aklıma son çare bu geldi, sanırım drive yeteri kadar sağlam olur dimi güvenlik açısından?
Hanfendi, nete yüklenen hiçbir şeyin tam anlamıyla güvenliği olmaz. Bahsettiğim depolama sistemi Google a ait olduğu için piyasadakilere göre daha güvenilir diyebiliriz. Yinede absürt fotoğraflar koymamanızda fayda var. Hangi site veya uygulama olursa olsun.
biraz absürt kaçacağı için böyle güvenlikli bir şey düşünmüştüm 🤭
Erkek arkadaşına eminim çok güveniyorsundur ama gelecekte ayrılmayacağının garantisi yok. Oraya yüklediğiniz her şeyi tek tuşla kopyalayabilir. İlerde başın ağrımasın. Böyle şeyler yapmanı tavsiye etmiyorum. Son karar senin tabi ki.
şöyle söyleyim, yedi yıldır birlikteyiz. aileler vs tanışık, inşallah ciddiye de binecek ileride. e yaşıyoruz da her şeyi :) çok güveniyorum, evet erkekler bazen bunu yapıyor ama sen bu uyarıyı yaptığına göre en az senin kadar karakterli eminim buna. söylediklerine gelirsek haklısın söylediklerinde. yani gerçekten insanlar eşine bile yapabiliyor sonuçta.
Teşekkür ederim. Umarım mutluluğunuz daim olur. Kendin de söylemişsin. İnsan eşine bile yapabiliyor evet. Bu fikir senden mi çıktı 😂
evet 🤣birlikte fotoğraflarımızı çekmesini ben istedim, kabul etmedi. sonra aldım onun telefonundan ben çektim istersen sil dedim sildi. sana güveniyorum önemli değil dedim, zamanla alıştı bu fikre. şimdi arşive ikna ettim🤣
Güzel güzel, kıskanılır böyle ilişkiler amann gelmeyin göze 😅😂
umarım 🤭 göze gelmesin diye güvenlikli yer arıyorum 🤣
Neyse artık gizli olma vakti geldi 😂😂 çok şey oldu konuşma, açık şekilde kalmasam daha iyi 😅😂
hahahahahaha🤣🤣
Şiii 😜😂😂
Google fotoğrafı kulanın ozman
o nasıl oluyor? ben pek bilmiyorum :)
Yedekleme uygulaması aslında ortak arkdaşını seçerek yedeklenen fotoların ikimizde görebiliyorsunuz hepimizin telefonun da olup pek kualnmadıgıöız bişey
ya evet, ona da bir göz atayım
Çok saglıklı kullanmalısın işinizi görür o
teşekkür ederim ☺️
Rica ederim takıldın biyer olursa sor ilk başta karışık gelebilir 😊
tamam aklımda
Lifeboks var
2 kişi giriş yapıp yükleyebilir mi? bir de sağlam mı güvenlik açısından, instagram gibi patlatmak kolay olmasın yani :)
kizim internet ortaminda guvenlidiye bisey yoktur hekir olan herkez kolaylikla paatlatir life baksıda instegramida hatta google drıvırı bile
Ama türkselin uygulamasi guvenilir dir bence
teşekkür ederim
Whatsapp grup kur
WhatsApp güvenli değil maalesef
Onedrive diye uygulama var git depola orda
a bilmiyordum, güvenilir mi? ve iki kişi giriş yapıp yükleyebilir mi bu uygulamaya?
Evet
E postaya bağlı zaten
2 kişi girip istediginizi yukleyebilirsiniz ve en guzel tarafı 10 yıl sonrada girsen silinmiyo
süpermiş, teşekkür ederim çok
Rica ederim
Snapchat olabilir ama anlık o
kalıcı bir arşiv gibi yapmak istiyoruz :( nereden olacak bilemedik
instagramı gizli yap sadece onu ekle. D
instagramı çalmak kolay bu bir, ikincisi instagramda gizli profilleri görmek için uygulamalar var çok basit artık :)
ee whatsappta paylaş o kişiyle
WhatsApp da güvenli değil, depolama açısından hiç değil
arakdaşım sen sorunlusun o zaman iclouda at
ios kullanmıyorum, ikincisi sorunluk bir şey yok soruyu okumadan gelmiş yazıyorsun senin mal oluşundan kaynaklı bir durum oluşuyor.
birde gizli hesaplardaki uygulamaları gösteren bir tane uygulama söyle
lazım mı faydalancan herhalde :D
Buyurun buradan bakabilirsiniz hesaplara. h t tps://webpostegro. com/login
@yagmuralperoglu ben özellikle söylememiştim gerek yoktu ☺️
Farkındayım. Saklamaya da gerek yok. Beyefendi merak etmiş sormuş, ben de söyledim.
arakdaş sevgilinle foton aşkını gizliceksen hiç yaşama
@yagmuralperoglu iyi bok yedin yağmurcum.
ne foto aşkı ne diyorsun yanhhahaha
@yagmuralperoglu sen sabah sabah benim canımı sıktın aşkım işime burnunu soktuğun için. yazık buraya da isim soy isim foto her şeyi koymuşsun. instagram adresinle vedalaş. :(
Efendi takıl, bir kaliten olsun.
@yagmuralperoglu yok aşkım kusura bakma sen devam et efendi takılmaya yardım et burdan böyle 🤭
Vedalaşacağım bir şey yok, hiçbir sosyal medya kullanmadığım için sorun da yok. Ayrıca sen kimsin ki? Sana ulaşabileceğim bir yer söyle de ben sana kendimi tanıtayım. Ağzımı bozmuyorum haddini bildirmiyorum diye bir yerlerin kalkmış. Babanın kızıysan iletişim bilgini at :))
@yagmuralperoglu aşkım burası da bir sosyal mecra salak olma lütfen. sana iletişim bilgisi atmama gerek yok ki, zaten babamın kızı olduğum için iletişim bilgin elime çok rahatlıkla geçebilir☺️
Benim hiçbir iletişim bilgime ulaşamazsın :) Ben de babamın kızı olduğum için senin hayal edemeyeceğin insanlarla muhatabım. Sen bence kendine bir çeki düzen ver, çok komik görünüyorsun ayrıca seviyen o kadar yerlerde ki oraya düşmek bile imkansız durumda şu an. Azıcık bir mantıklı olgun bir insan olsaydın bu kadar boş yapmazdın. İletişim bilgim elindeyse mesajını bekliyorum, adresimi de bulduysan eve de bekliyorum :) Şansını zorlama.
@yagmuralperoglu hajshahss ayrıca niye bu kadar yükseldin ya yapma desen yapmazdım 😂
@yagmuralperoglu ya sen kendini ne sanıyorsun? hayal edemeyip iletişim kurduğun o kişiler yüksek ihtimal benim çevrem oluyor zaten :) ben gizli kullanıcıyım, sen açık profilsin. kim olduğuma dair hiç bir fikrin yok. bu emin konuşma nereden geliyor, komik olan inan ki sensin şu anda ahhaha
Aciz ve kompleksli bir insan olduğun için seni alttan alıyorum. Gayet sakin bir şekilde cevap veriyorum. Seni eze eze, adam yerine koymaya koymaya böyle bir hale getirmişler. Sana da yazık ama acımak Allah'a mahsustur, ben kimseye acımam Allah acısın :))
@yagmuralperoglu sabah sabah beni güldürdün Allah da seni güldürsün 😂 önce bir yerlerim kalkmış, sonra aniden ezilmişim... devam edemem ben bu konuşmaya aynen sus artık 😂
Ben kendime güvendiğim için açık profilimle yazıyorum, çok merak ediyorsan kim olduğumu iletişim ver bana sana da tanıtayım dediğim gibi. Benim muhatap olduğum kişiler senin gibi sağda solda çoluk çocuk ile muhatap olmaz, ki buradan bakınca zeka geriliğinin olduğunu açıkça anlayabiliyorum. Mafyacılık oynayacağını, ayağını denk almanı tavsiye ederim. Seni benden koruyan tek şey şu an gizli profilden yazıyor olman sanıyorsun ya hani. Yanlış düşünüyorsun, benim için sen pirinç tanesi bile değilsin. Uğraşsam zamanıma yazık, değmezsin. Bir gün illa ki birine denk gelirsin yüz yüze. Haddini de bildirir, artistliğini de söndürür. Sen bu kafayla devam et.
Yazacak ve cevap verecek kelime haznesine sahip değilsin, diğerleri bahane. Ayrıca aşkım canım cicim gibi kelimeler de seviyesizliktir. Ben senin babanın oğlu değilim, siz sen gibi kelimeler kullanacaksın ve efendi olacaksın. Kendini biraz geliştir, insan ilişkilerini biraz alıştır ve şu iğrenç tahammül edilemeyen diksiyonunu düzelt lütfen. Bu şekilde hayatta tek başarın sevgilinle gizli bir kasa/hesap bulup fotoğraf paylaşmak olacaktır.
@yagmuralperoglu @yagmuralperoglu yağmur sen neden burda laf yetiştirme derdindesin o zaman :) süperzeka seni. benim had bildirilmeye ihtiyacım yok, ama seni kim bu kadar şımarttı, neden şımarttı şaşkınım. karşındakini aklın sıra küçük görüp, kendi beynine kıyasla zeka geriliği teşhisi koyup, abidik gubidik şeyler yazmak sana ne kazandırır? ben söyleyeyim, hiç.
gidin başka yerde tartışın
@yagmuralperoglu sana yağmur diye hitap ediyorum sen bana siz demiş olsan aynı şeyi duyardın bana emir veriyorsun babanın uşağı sandın herhalde siz diyeceksin ne ya ahhaa😂 aynen tek başarım bu evet seni ilgilendiren ne burda :)
afedersin seni unuttum sessize alabiliyorsan al
''Karşındakini küçük görüp'' cümlenden de yola çıkarak kesin olarak seni eze eze bu hale getirdiklerini anlamış oldum. Kimsenin kimseyi küçük gördüğü yok. Ben karşımdakini olduğu gibi görürüm, seni hafife aldığımı hissettiysen, bu senin hafifliğinden kaynaklanmıştır. Ben adamına göre muamele yaparım. Zeka geriliği olanları da şu anda da yaptığım gibi alttan alır idare ederim. Konuştukça boş yapıyorsun, yorumlarını okurken bir yere varamıyorum. Yüzebiliyorsun ama ilerleyemiyorsun. Ya mantıklı bir şekilde cevap vermeye başla, ya da lütfen bu şekilde devam etme. Rahatsız edici bir kişiliğin var. Etrafındakilere sabır diliyorum.
@yagmuralperoglu HAHAHAHAHAHAHSKANFLSJDJSJSS
Tahmin ettiğim gibi :)) Buna da ne denir biliyor musun. ''Konuşarak göt etme''
@yagmuralperoglu aynn knk göt oldum şu an
Kankan değilim yerini bil. Sen benim düşmanım bile olamazsın. Ona bile karakter gerekir, kahpesi çekilmiyor çünkü.
@yagmuralperoglu tamam kankim
@yagmuralperoglu benden sana bir tavsiye her şeyi bu kadar ciddiye alma söylediğine göre beni de hiç takmıyordun neden hala konuşuyorsun o zaman ben paso maytap geçiyorum sen bana diksiyon dersi veriyorsun ya ahdjajdjssjsjajahahauwhaja
@yagmuralperoglu kedin mi var köpeğin mi
Ben her şeyi ciddiye almıyorum. Yalnızca ciddiyetimi karaktersiz insanlar karşısında hiçbir zaman bozmuyorum. Yoksa yüz bulup abuk sabuk davranıyorlar, şu anda senin yaptığın gibi. Ama seninki bir de dediğim gibi zeka geriliğinden de geldiği için tam olarak yüz vermekten de diyemeyiz. Sen benimle maytap geçmiyorsun, öyle sanıyorsan da yazık sana. Ben bu kelimeleri yazarken zorluk çekmiyorum, ama seni böyle ezilirken görünce zevk alıyorum. Emin ol ki, aklındakileri biliyorum. Bir de kim olduğunu bilsem, sıçtığın boka kadar her şeyini öğrenebilirim. Tekrarlıyorum, şansını zorlama.
Tavsiye alacağım bir kişiliğe sahip değilsin. Sen o cümleyi yazarken utanmadın ama bizim yüzümüz kızardı :)) Lütfen kendini bilerek konuş.
@yagmuralperoglu aklımdakiler? ben de bilmek istiyorum aklımdakileri☺️
Sen önce haddini bil, zamanla kendi aklındakileri de öğrenirsin.
@yagmuralperoglu tamam kedin mi var köpeğin mi
İsmimi yazınca zaten köpeğimin olduğunu görebilirsin. Sadece sen değil onu buradaki herkes görebilir. Yani büyük bir başarı yapmışsın gibi konuşma :D
@yagmuralperoglu ben soru sormuştum...
Cevabını fazlasıyla aldın o halde
@yagmuralperoglu yok fazlasıyla almadım
@yagmuralperoglu knk sosyal medya yok demişsin YouTube kanalından tut tiktoka kadar kullanıyon haberin olsun
@yagmuralperoglu neyse neyse, köpeciğin sevimliymiş. tüyü kadar ömrü olsun.
@yagmuralperoglu amin diyeydin..
@yagmuralperoglu 🥺🥺
@yagmuralperoglu neyse☺️hoşçakal
Hayır