İnternet & Teknoloji Bu Torrent sitesi sizce güvenli midir? dsdssdds Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor https://www.torrentoyunindir.com/ indirmek istediğim birkaç oyun var. Güvenli mdiir, virüs kapmayız demi? Bu Torrent sitesi sizce güvenli midir? Cevapla Oyun Soruları Site Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Torttent dosyalarını yükleyen kişilere bağlıdır. Oyun ile bareber, virüs de yükleyebilir. Bunun site ile alakası yok. Riski yükleyen kişi alır. 0 0 Yorumla
RaisonDetre Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 56% +1 yıl Mail at zamunda torrentini vereyim istediğin oyunların. 0 2 Yorumla dsdssdds +1 yıl zamunda sitesini duydum, güvenilir mi? Yorumla RaisonDetre +1 yıl Güvenilir , hatta dünya da en iyisidir seed ve hash bakımından ama üyelik veriyorlar mı bilmiyorum. Bir dene bakalım Yorumla
qweweqasd Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl knk oyunlar crackla çalışınca tehlikeli biraz ama pcde kredi kartı falan kullanma birşey olmaz 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı. İyidir kacbkez indirdim sorun yaşamadım 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. ne oynuyacaksın virüs kaparsın söylemedi deme 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 520 cevap paylaştı. Kapmazsinda kurmayi bilmen lazim 0 2 Yorumla dsdssdds +1 yıl emin misin, site güvenli midir Yorumla Bilir_Kisii +1 yıl Virus prgorami varsa crack zaten virus olarak gorue Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Torttent dosyalarını yükleyen kişilere bağlıdır. Oyun ile bareber, virüs de yükleyebilir. Bunun site ile alakası yok. Riski yükleyen kişi alır.
Mail at zamunda torrentini vereyim istediğin oyunların.
zamunda sitesini duydum, güvenilir mi?
Güvenilir , hatta dünya da en iyisidir seed ve hash bakımından ama üyelik veriyorlar mı bilmiyorum. Bir dene bakalım
knk oyunlar crackla çalışınca tehlikeli biraz ama pcde kredi kartı falan kullanma birşey olmaz
İyidir kacbkez indirdim sorun yaşamadım
Ben devamlı ordan indiriyorum sıkıntı yok
ne oynuyacaksın virüs kaparsın söylemedi deme
Kapmazsinda kurmayi bilmen lazim
emin misin, site güvenli midir
Virus prgorami varsa crack zaten virus olarak gorue
güvei
Dikkat et sıkıntı çıkabilir