İnternet & Teknoloji Katarsis X-TRA hakkında görüşünüz nedir? Aytekiloyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim nazarımda harika bir program keşfettim. Tüm insan gruplarının hayatlarını ele alan ibret verici bir YouTube programı. Sizin görüşünüz nedir? Katarsis X-TRA hakkında görüşünüz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bayılıyorum bu programa beni çok duygulandırmıştı hele bir kaçı. En çok Ayşe ablanın hayat hikayesi çok acıklı gelmişti bana. Gerçekten çok zor şeyler ama yinede Programı seviyorum halimize şükrediyoruz bari. Neyse Allah hepsinin yardımcısı olsun 2 4 Yorumla Aytekiloyy +1 yıl Bende çok beğeniyorum Yorumla armstor +1 yıl Aynen öyle exxen de yayınlanacak artık o kötü işte bee Yorumla Aytekiloyy +1 yıl Ne diyelim Yorumla armstor +1 yıl Aynen öyle boşver adam youtube u satın aldı o sinir bozucu işte Yorumla
Oxygenalamiorum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet guzel.. bayadir takip ediyorum 1 1 Yorumla Aytekiloyy +1 yıl Bende sevdim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende seviyorum armağan Çağlayanın kide çok güzel 1 4 Yorumla Aytekiloyy +1 yıl Kesinliklee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En azından önyargımız kırılıyor insanlara karşı çok yararlı programlar. Yorumla Aytekiloyy +1 yıl şu an sıfır ön yargıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende demek ki işe yarıyor. Yorumla
Bohemian-Rhapsody Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Denk geldikçe izliyorum. Gayet güzel bir program 1 0 Yorumla
ftulourqxsx Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl izlemiyorum 0 2 Yorumla Aytekiloyy +1 yıl İzlemelisin bence Yorumla ftulourqxsx +1 yıl yok sag ol ben almıyım acuna ait hicbir seyi izlemedim izlemem Yorumla
En İyi Cevaplar