Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikle çok şanslısın. "ben minyon hatun severim, uzun boylu kızlar at gibi, travesti gibi bilmem ne" diyen erkekler muhtemelen kısa boylu, ortalama altı görünüşlü, o yüzden de uzun boylu havalı kızların yakınına yaklaşamayan tiplerdir. tamam herkesin beğendiği bir tip olabilir, bir erkek uzun boylu olduğu halde kısa boylu kızları beğendiğini söyleyebilir ama bunu yaparken uzun boylu kızlara hakaret ediyorsa işin içinde bir aşağılık kompleksi ararım. :)
kısa boylu kızların uzun hemcinslerinden kıskançlıkla bahsederken" travesti gibi onlar, erkek gibi onlar" demelerine ise gülmekten ölüyorum. sen sen ol, boyu senin bacağına denk bir garibanın kıskançlık kriziyle ettiği lafları ciddiye alma :D43 Yorumla
Soran+1 yılHahaha tabikide almam kizlarla aram hep boyle seyler yuzunden bozuluyo zaten cekemiyolar kanks
Cevap sahibi+1 yılgayet iyi anlıyorum seni, boşver ;)
Soran+1 yılSenin gibi kiz kankiler cikmiyo karsima ne yazziikki :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyleyim yaaa :D bildiğin kocamanım ya :D mesela kalabalık bir ortama giriyorsam kız erkek farketmez herkes bakıyo :D
13 Yorumla
Soran+1 yılHahaha evet ya aynen snnda anlayan biri
Cevap sahibi+1 yılHoşuma gidiyor ama 😎
Soran+1 yılBenimde kanks
+1 yılKesinlikle minton ya da ortaboylu bir kiz daha cekicidir. 180 üstü ve iri kızlar travesti gibi oluyor. Düşünmuyor değilim travesti mi bu acaba diye. Kizda maksimum 180 bence. Uzun ve iri kızlar ikisi bir arada ofsayt yani.
02 Yorumla- +1 yıl
Bunca yorumun içinde beniim bu olumsuz yorumumu niye EIC sectin acaba cidden merak ettim :)
Soran+1 yılOylesine ilk geleni sectm valla okadr ugrasmadim kanks
www.google.com.tr/search
www.google.com.tr/search
Böyleyse bayılırım.02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz fazla kasli o :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
sevgili için minyon ilişki için at ancak sen atgibi görüne bilirsin senin kendini dışarıya nasıl yansıttığın önmli biraz vicuduna yapışan bişe giyersin l*n kıza bat diye cinsel şeyler düşünür biraz hanım giyinirsin evlenirim ben bunla gibi düşünülür önemli olan senin nasıl olduğun degil kendini nasıl sunduğun
10 Yorumla
+1 yılAllah sahibine bagıslasın
Keske böyle hatunum olsa
Boyle hatunum olsun bilmem ne kadar borcum olsun
diyende cıkar
At gibi bin üstüne tarlayı sür
Vuh söyle yapsam böyle yapsam
Tay tayy massalah
diyende olur yani kişilige gore degişir gercek budur00 Yorumla
+1 yılSen kendi içinde yanılgıya düşmüşsün , İri kızlar at değildir, at gibi kızlar ; Uzun bacaklı, uzun boylu, vücudu güzel kızlara at deriz biz dıgıdık dıgıdık dıgıdık :)
31 Yorumla
+1 yılöz güveni kesss :D o ata binip kırbacı vurmayı düşünüyorum :D şaka bir tarafa bakıyorum harbi at gibi l*n diyorum kız ama hoşlanmıyorum sadece bakıyorum göz alışkanlıgı bir nevi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence at gibi tabiri yerine balık etli diyelim :) Balık etli kızlar da her zaman erkekleri etkileyebilecek her zaman dikkat çekicek tiplerdir. Ben mesela balık etli kızları her zaman daha seksi bulmuşumdur. Yani göğüsse göğüs , kalçaysa kalça. Hepsi vardır onlarda çünkü. Seni çok rahatlıkla tatmin edebilceğini düşünürsün ve her zaman çekici gelir :)
00 Yorumla
+1 yılkendinde gözlemlemişsin zaten çok dikkat çekiyormuşsun ya ;) giyim konusunda gelince kesinlikle elbise giyin. boyunun hakkını ver hakkını :D
04 Yorumla
Soran+1 yılElbise pek giymiyorum boydan cunku kisa geliyolar uzun bulursam giyiyorum alicam ama en cok dar kot ya da tayt arada da diz alti etek
- +1 yıl
kotun altına topuklu ayakkabı giyme de kot da olur. dar paça üstüne askılı. esmersen buz mavisi bir kot üzerine de beyaz bir askılı. beyaz bir ayakkabı ile kombin yap. arada imaj maker lık yaparım da :P:) ama bence elbise tercih etmelisin. senin gibi kız arkadaşım olduğunda alırım bir kaç tane yanıma gelirken bunları giyeceksin derim ben :))
Soran+1 yılUzun elbiseden bahsediyoruz diymi haha ayrica topuklu ayakabi giyemem cunku yanimda uzun bir erkegim yok daha ;)
- +1 yıl
mini elbiselerden bahsetmiyorum tabii ki. onlar gece giyinmek içindir. normal ortalama uzunluktaki elbiselerden bahsediyorum. boy sorunsalı girmicem ama takıntım yoktur çünkü tabi 20 cm uzun 20 cm kısa bir hatunla çıkmam orası ayrı :))
+1 yılKendini at gibi hissetmen ilginç o halde sana çok binecekler demektir bu :))
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha yok ya oyle diyolar cunku ://///
+1 yılAt gibi kız görünce, yatağa atmak ve sertçe becermek geçiyor içimden. Tüm hayvani ve seksüel dürtülerim harakete geçiyor!
1 tanesi ilede evlenmek lazım demedim daha :) iyi ata binerim! :D16 Yorumla
Soran+1 yılHahah dikkat et o sana binmessin
- +1 yıl
Üstüme çıkması rahatsız etmez beni ;) binsin üstüme sıkıntı yok! alacağı şey aynı nede olsa ;)
Soran+1 yılIyi etmezse sorun yok
- +1 yıl
ahahaha
Soran+1 yıl:):)
- +1 yıl
At bana mesaj at :D
+1 yılKadının uzunu sokakta, kısası yatakta makbuldür. Sen ve senin gibi kızlar daha hoş ve seksi gözüküyorlar ama ben minyon kızları tercih ederim.
00 Yorumla
+1 yılBende hep merak etmişimdir bu kızlara bakınca rahatsızmı olurlar yoksa beğenildiğini düşünüp hoşlarınamı gider diye :)
05 Yorumla
Soran+1 yılHoslarina gider genelde ama duruma bagli
- +1 yıl
Tamam yiycekmiş gibi bakmaya devam o zaman :P
Soran+1 yılHahah okdarla olsa iyi olurdu laf atiliyo bide
- +1 yıl
Onu hiç yapmam işte. Laf atarak kız tavlandığını görmedim daha bizimki elde olmadan göz banyosu mecbur bakıyo insan:)) Şanslısın her girdiğin ortamda dikkat çekicisindir. Allah sahibine bağışlasın tü tü tü:)
Soran+1 yıl:D tesekkur ederiim
Ben minyon tipliyim iyiki '''at' gibi'' diye tabir edilenden değilim böyle daha iyi bence:D
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm kisiye bagli ama manken gibi oluyo genelde at olanlar :)
+1 yılBilmem, severim ata binmeyi, kompleksim de yok, seninde yoksa olur be, bu arada kot giy buz mavisi, üstüne de omzu acil bir bluz, topuklu giy, babetle gelme dalga gecerim çok pis,
02 Yorumla
Soran+1 yıltopuklu ayakabi giyemem cunku yanimda uzun bir erkegim yok daha :-///
- +1 yıl
Kompleksin varmiş anladık. Olmadı o zaman napalım, uzunluğu boyda aradın, beni de kaybettin, topuklu yoksa bende yokum, arrivederchi
+1 yılÖn planda;
-Cezbedici
-Hoş
-Heyecan vericidir.
Minyon kızlar sarhoş edicidir.
cut.10 YorumlaYa mesela benim. icimden gecenleri solim at gibi kiz gorunce diom ah ah k3ske yanimda olsa sole yere yatirsam. bastam sona yalasam sonrasini anlatmim 😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwuup.net/.../...odelleri-07bd4d56b3-1349698068.jpg aha bu kıyafetlerı gıysın :P tabıkı at gıbı kızlar daha ıyıdır at gıbı sekecek aga :)
00 Yorumla
+1 yılSaclarida at kuyruğu ise daha dehşet ve cekici olurlar sanirim ve ben bayiliyorum at kuyruğu saçlara :)
00 Yorumla
+1 yılat gibi kızı napayım ya bana bir çifte atar da hastanede açarım gözümü :))
minyon kızlar daha güzel10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.bp.blogspot.com/.../T3_HungerGames_2.jpg böyleyse :)))
01 Yorumla- +1 yıl
Böyleyse çok itici :D
Manken tipli bayanlar her zaman halk arasında daha çok beğenilir ve arzulanır. Bakma konusunda eğer rahatsız değilsen mini etek, tayt türü şeyler giyebilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılTayt giyiniyorum mini etek giysem cok kotu seyler olabilir :(
Soran+1 yılAynen :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi çiftliktesin peki, Ali Baba'nın çiftliği'nde mi? :D
Kafaca anlaştığım biri olsun, fiziksel özelliklere önem vermem. :)00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 307 cevap paylaştı. İri Kız ve At Gibi Kız Arasında Fark Vardır. At Asildir , Güzeldir.
İri , Sadece İridir. Bu Kadar...10 YorumlaMinyon erkeler de at gibi kizlardan hoslanirlar neden se iri erkelerde minyon tipli bayanlardan :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle oluyo gercektende :/
+1 yılyalnız herkes sadece cinsellik düşünür hiç sevgi düşünen olmaz egerki darsa bide
12 Yorumla
Soran+1 yılNe darsa
- +1 yıl
yani elbiseler dar vucutta kalıplıysa erkekler sadece cinsellik düşünür
İnternet & Teknoloji konusunda 578 cevap paylaştı. At kibin derkene bildigimiz dort ayaklimi hani cift toynakli olan yoksa vur beline kirbaci kirbaci iiiihhhh turden olanimikine hankisi.
00 Yorumla
+1 yılÇirkin erkek mi yakışıklı erkek mi diye sorayım o zaman, sorunun cevabını al
04 Yorumla- +1 yıl
minyon çirkin mi oluyo oldu mu şimdi
- +1 yıl
onu kast etmedim. Sorunun mantıksızlığını kast ettim. Hangi erkek at gibi kızı istemez? Tamamen egonun tavan yapması için sorulan bir soru. :)
Soran+1 yılHaha ben birini cok sevdiim ama beni istemedi at gibi oldugum icin boyum cok uzunmus
- +1 yıl
uzun boyluya at denmez, fiziği güzele at denir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAt favorimdir minyon ve çıtı pıtılar sıkıntılı oluyorlar. Boyum 1.90 ve civarı olsaydım at formunda birisi ile olmak isterdim. Hele birde at kuyruğu ile mikemmel.
00 Yorumlairi kızları 'iri' buluyorum tipim değiller minyon kızlar daha çok dikkatimi çekiyor.
11 Yorumla
+1 yılBenden uzunsa olmaz! minyon candır katlayıp.. öhöm neyse minyon demeyin bana!
10 Yorumla
+1 yıltam seks hatunu işte :D mini giy bak gör neler oluyo :P
04 Yorumla
Soran+1 yılHmmm oyuzden giyinmiyorum iste
- +1 yıl
saldıran olmaz korkma :D sadece tüm gözler üzerinde olur
Soran+1 yılZaten tum gozler uzerimde ne gerek var acmaya
- +1 yıl
senin tercihin güzelim sormuşsun ne giyeyim diye onun cevabını verdik işte
uzun boylu kızlar elbıse gıysın sadece kot etek yakısmıyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen katiliyorm
+1 yılAt gibi kızlar için fiziken fazla bunlar diyoruz daha da ileri gidersek bunu Allah yarattıysa diğerlerini kim yarattı vs. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer gerçeği merak ediyorsan at gibi kıza at gibi binmek istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılBenim boyum 1.75 kilom 57 beğenen de oluyo itici bulanda insana göre değişir yani :)
00 YorumlaMinyon tipli kızları beğenen birisi olarak at gibi kızlar itici bana göre.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 567 cevap paylaştı. irilerı gurestırır , at gıbı olnları da velı efendıde kostururuz :))
00 Yorumlayürüyünce kaldırımlar yıkılıooooo gerisini sen düşün ^_^
00 Yorumla"Binicem üstüne vurucam kırbacı" :D at gibiysen bir de beygir lazım ama :D uu beybi ^^
00 YorumlaAt denilesi kızlarla %99.99umuz yatmak ister seks objesi yani başka bişey değil
10 Yorumla"hükümet gibi kadın" da denebilir..
dikkat edin darbe yapıp hükümeti düşürmesinler:)00 Yorumlakızlarda 170 - 175 boy çok ideal bide fitse tadından yenmez. ayrıca mini etek çok yakışıyo :)
04 Yorumla
Soran+1 yılFit olmasa?
Soran+1 yılHmm oyle diyosun ama yatakda sorun olmaz dimi balik et :D
Atlara binmek güzel oluyo ne o öyle minyon sevmem ben:-D
00 Yorumla
+1 yılCok itici erkek gibi geliyor bana minyon cndir her bakimdan:-)
00 Yorumla
+1 yılHerifler artık facebook adresi vermeye başlamış bune azgınlık la.
00 Yorumlaher kız nasıl görünürse görünsün naif kırılgan sevgi dolu kalp taşır. kırılmasın yeterki
00 Yorumla
+1 yılBazen evrime inanıyorum çünkü bazı kızlar attan gelmiş
00 Yorumla
+1 yılBoyun ve kilon kaç acaba iri kızlar her zaman bizim ulaşamayacağımızı sanıp hayran hayran izlrdiğimiz tiplerdir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenelde dikkat çektiği kadar tahrik de edicidir ;)) erkeklerin içlerinden gecen ilk yorum klasiktir cok abiyane olur söylemeyeyim ;)) dar kıyafetler ile cok daha fazla dikkat çekerler
04 Yorumla
Soran+1 yılDar kot giyerim hep
Cevap sahibi+1 yılAt gibi bir fizik ve dar erkekleri bitiren ikili kombinasyon ;)) bu durumda akıldan geçenleri de tahmin edersin ;)) boy kilo kaç merak ettim ;)
Soran+1 yıl178 68
Cevap sahibi+1 yılGercekten tam at gibi bir fizik ;);) dar kot ile akılları bastan alırsın sen ;))
Valla gerçekleri söylüyorum o bacaklara o vücudu pompalamak ne güzel olurdu diyip salyalarım akardı :)))
00 YorumlaAt gibiyse binesim gelir minyon ise kucaklayasım gelir:-)
00 Yorumla
+1 yılminyon kızlar tercih ama atgibilerinde hali bir başka bea :)
00 Yorumla
+1 yılBinilesi 4x4 kızlar, nesilleri tükenmesin diye koruma altına alıyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok severim maşallahınız var nazar değmesin boncuk takılır ;)
00 YorumlaGöğüslerin büyük mü? Ben ona bakarım :/
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
milleti azdırıyosun ama :D
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka :)
Soran+1 yıl:D hi oyle
Soran+1 yılYatak konusunda rahatm
+1 yılat gibi kızın yanına beygir gibi bir erkek lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılAriyorum ama cevremde fazla yok :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac nala kosuyon canim?
02 Yorumla
Soran+1 yılKiskanmasan?
Cevap sahibi+1 yılNe kiskancam kızım. Benmde fiziğim var. Ama böyle at gibi tabiri kizlari asagilamaya giriyo. Hoslanmadm konusma tarzndan.
Iyi seyler düşünürüz:)
00 Yorumla
+1 yılTabiki minyonlar şapşal. s
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kişisel. Ben öylelerini seviyorum. Böyle evin içinde gezicek pidim pidim oyyy çok tatlı ya :))))
Soran+1 yılSeksi ic camasirlarinla gezmesi daha iyi olmazmi? Topuklu ayakabi filan :)
- +1 yıl
ustunde benım tişörtüm ve altında iç çamaşırı. Sen ne diyosun ya cok iyi :) topuklu ayakkabı olsada olur olmasada sıkıntı yok :)
Soran+1 yıl:D pijama ne ya ic camasiri ve topuklu varken hahah
- +1 yıl
pijama cok ayrı bir fantezi :D ama sen işi biliyon bak :D
Soran+1 yılHaha pijama filan olmicak ya bebe degiliz sonucta :)
- +1 yıl
sen nerden girdin pijamaya ya ben demedım ki pijama :D hayır şöyle ince bir gecelikte felan... o deilde sorunun formatı değişti :D
Soran+1 yılAynen haha
- +1 yıl
Neyse snn gözünde bişey canlanmıştır he işte o benim sevdiğim şey :))
Soran+1 yılAnladm ben tamam haha
Hey yavrum der sulanirim atlar candir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm yorumun icin tesekkurler :D
Mınyon kızlara gore 3-4 = 0 onde bana gore kanks
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadm?
- +1 yıl
3-4 = -1 yalnız :(
- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!