Chess. com’dan satranç oynayan var mı aranızda? eğer varsa orada mesajlaşma ve flört muhabbetleri dönüyor mu?

Arkadaşlar bildiğimiz gibi artık herkes telefondan ve telefondaki oyunlardan birileriyle flörtleşip mesajlaşıp tanışıyorlar ve eşlerini/sevgililerini aldatıyorlar. Özellikle 50 yaş üstü kişilerde yaşlılık sendromundan dolayı daha fazla oluyor bu durum. Mesela kelimelik oyununda böyle şeyler döndüğünü biliyorum ama chess. com u hiç bilmiyorum ve orası hakkında hiçbir bilgim ve fikrim yok. Bazı insanlar fotoğraflarını koyuyorlar profillerine bazıları koymuyorlar. Benim sevgilim adı soyadıyla hesap açıp fotoğrafını koymuş. Normalde çok sadık biri gibidir ben aldatırım o aldatmaz gibi düşünür herkes. Zaten kendisi beni çağırdı o siteye gel birlikte oynayalım satranç diye ve ben de gidince gördüm profilini ve oyun esnasında mesajlaşılabildiğini, oyun dışında da mesaj gönderilebildiğini vs. Her gün birsürü oyun oynayan ve birsürü rakip gören insanlar birbirini beğenip mesajlaşıyor mu orada yoksa sadece oyun amaçlı mı kullanılıyor? Lütfen yardım
Chess. com’dan satranç oynayan var mı aranızda? eğer varsa orada mesajlaşma ve flört muhabbetleri dönüyor mu?