Milli Piyango Online sitesi devlete ait, resmi bir site mi?Online bilet almak için baktım ama emin olamadım açıkçası. Milli Piyango İdaresi resmi sitesinde de bir bilgi bulamadım. Güvenebilir miyiz?
Geçtiğimiz aylar da 10 yıllığına Özel bir şirkete kullanım hakkı verilmiş, Devlet kontrolünde hizmet sunan bir kurum.. Çıkmaz demedim, bende şansımı deneyeyim dedim, online site üzerinden yılbaşı çekiliş biletimi aldım.. : )
Milli piyango online sitesine güvenebilirsin. Özelleştirildi. Demirören grubu aldı hatta ihaleyi. Sadece milli piyango bileti değil, sayısal loto ve super loto da oynayabiliyorsun ve tabi kazı kazan da. Birkaç kere denedim. Kazandığın da hesaba aktarılıyor para anında
Milli Piyango'nun kendi resmi sitesinde böyle bir bilgi vermemişler. Fakat hükümete yakın bir kaynak olan ahaber'de şöyle bir haber çıkmış. Belki yardımcı olabilir. www.ahaber.com.tr/.../7
tabi ki resmi bir website. Milli Piyango zaten resmi şans oyunu kuruluşu Milli Piyango online'da aynı şekilde. Hatta şimdi Sadece Bayilerde oynanabilen 10 numara artık Milli Piyango online olarak da oynanabiliyor.