Bu uygulamayi kullanan var mı nedir tam olarak herkes indiriyormuş, Bitcoinle ilgili olduğunu gördüm de detaylı bilgi verecek var mı?

Pi bir çeşit kripto para. Ben kullanıyorum. Kazım yapıyorsun sadece para yatırmak yok. Dolayısıyla parada kaybetmiyorsun. Günde bir defa Kazım tuşuna basıyorsun. Kazdigin pilleri ilerde borsalara aktarıp satıp paraya cevirebilisin. Huabi borsasında daha çıkmadan listelendi. Isteyen olursa yasin700 referansı ile telefonuna indirip kazıma baslayabilir
Cevap
5Cevap
Yine bir bitcoin uygulamalarından birisi. Projelerini incelemek lazım. Ama bu tarz uygulamalar biraz kumar işi. Doğru yatırım mı bir şey diyemem.
Airdrop mu düştü lan yine? Tron scamledi bir daha scam yemem aga.
Artık benim bilgim var. Bu uygulama ile telefonla piCoin denen bitcoin benzeri sanal para madenciliği yapabiliyormuşsun.
Bu işlere sıkıntı olasılığını göze alarak gircen işte.
O da var. Para yatırıp piCoin alıyorsun, borsa gibi piCoinin yükselmesini bekliyorsun yükselince piCoin'nini paraya çevirip çekebiliyorsun.
Bitcoinle alakalı sanırım da
Boş işler kıymetli vaktini harcama
Pugb oyna kıymetli vaktinle 2 bölüm daha atlarsın sjsjjsj
Hiç oynamadığım halde geçen biraz oynayayım dedim yemin ederim acemi olduğum halde herkesi öldürdüm nerdeyse 3 4 yıl oynayan boşa oynuyor jskss
Ben takım felan anlamam aslanlar tek gezer
Ahahaha tek geziyorum o yüzden
Kullanmadım
Saçma para tuzağı
Bilmiyrum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar