Xiaomi 10T pro ve İPhone 11 arasında kararsız kaldım. Hangisi daha iyi. Siz hangisini tercih ederdiniz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bütçen var ise ıphone dan başka birşey alma. Hiç pişman olma ihtimalin yok bozulmaz çalınamaz , her denetimi var saçma sapan arıza yok anakart yandı kaydı bunlarla hiç uğraşmak istemezsen kesinlikle iPhone
Samsung da calinmiyo ona bakarsan 😃Galaxy Accout u kıramazsın Oppo da hatta kırılmıyo sadece bundan dolayı mı hem para veriyoz biz telefona batarya şebeke en önemlisi telefonda iPhone nin bataryaları çöp kullandım gördüm milleti yanlış yönlendirme kırsal bölgede de 2 bin TL lik Samsung full çekerken aynı hatla 7 bin TL lik iPhone arama bile yapmiyo bırak nete girmeyi😂
2 tane Samsung var elimde birisi J7 2016 o tarihten beri bataryası bile bitmedi tamir görmedi diğer telefon A50 oda çakı gibi 6 sene götürür buda herhalde 😃
@JAPANMOTORS yav kardeşim sağım solum telefoncu. ve iPhone kullanan da ben hiç sıkıntı görmedim hani kalite kabul edilir üzerine boş konuşmak saçma bence he ille de iddia ediyorsan tamam sensin, Samsung kral ok.
iPhone toplama telefon yapiyo kamerası ni ordan burdan alıyo bataryasını kendi yapiyo şebeke entegrelerini de kendi yapiyo kasa malzemeleri ekranları başka yerlerden ben neden toplama telefon alayım enayimiyim aldım 1 kez pişman oldu enayi olan alsın Apple den uzak durun beni görenler görsün İstanbul'un göbeğinde çoğu köyünde çekmedi 5 bin verip vatandan aldığım sıfır telefon Allah'tan elimden çıkardım bı enayiye gagaladm😃
Kaç tane şikayet var gel sana gostereyim hepsi de şarjı çabuk bitiyo ısınma sorunu var şebekesi gevşek diyo😃
Ben fanboyluk felan yapmiyom Samsung Oppo Huawei fark etmez bu firmalar işini hakkıyla yapiyo üstelik hem daha iyisini herşeyini kendileri yapiyo hemde kazık atmiyo müşteriye Apple nin anavatanı bile Samsung cu çıktı 😃daha dün haberde gördüm satışlarda yanına yaklaşamadı Samsung un neden acaba kalite ile alakalı bunlar işte hem kalite hemde uygun.
@JAPANMOTORS şebeke sorunu olmayanlar bir telefon gördün mü? Bayanın dediği xiami10t elimde. Durduk yere gidiyor şebeke 1 aylık telefon? Isınma sorunu olsa donup kalır veya ana kartı yakar yakmıyorsa problem yok. Isınma dersen LG markalari komple çöpe atmalı ateş oluyor insanin elinde
Eminim öyledir ufak at 😂
Bende iPhone 5 yıl kullandım en son 6s kullanmıştım yeni cıkanlar nasıl bilmiyorum ama şarj sıkıntısı aşırı coktu. Şu an Huawei kullanıyorum pek ayım şayım bi telefon değil ama dogruya dogru eski kullandığım iPhone den daha cok işimi görüyor. Bu soruyu da sormamın sebebi belki iPhone şu an kendini yenilemiştir ve artık bu tür sıkıntılar belki yoktur diye sordum. Genellikle adına bakmam, adına baktıklarımla zamanında 1 işimi görmedi. Şu an sadece geliştirdiyse kendini alırım. Yoksa almam
Baktın gerçekleri paylaşıyoz hemen bir bahane buldun maşallah 😃 Samsung Huawei LG Lenovo şebeke entegresinde lider firmalar ustalar yani hangi cihazlarını getirirsen getir hepsi full çeker gel denemesi bedava elimde cihazları var bu firmaların Xiaomi hiç kullanmadim ama kullanan arkadaşım var yan tarafta aynı benim gibi kırsal da oda şu anda heryerle görüşüyo😃
LG G6 kullandım daha geçenler de ne ısındı ne sorun çıkardı eskide kaldı o sorunlar LG artık lüks marka haline geldi en ucuz telefonu 7 binden basliyo Sony gibi kaliteleşti😃
Telefon pazarında
Soran kardeşim sakın iPhone alma pişman olursun ben telefon al satta yaptım iPhone yeni modellerde de aynı şekilde sorunlarını halen çözemedi pişman olmak istiyorsan buyur al.
Ne cok bilgin varmış telefon hakkında😂
Herkes birşeyler söyledi
tamam, fikrin aklımın bir ucunda
@JAPANMOTORS yav seni gören marka sahibi sanacak de bende LG kullandım 2 kere iade oldu cihaz en son ana kart yandı tamire götürmekten artık kendim ısıtıyordum fırında kartı :D hani anlarim. begendigin markalar. olurda sırf iPhone u karalamak için verilen bu çaba Çanakkale de anca verilmiştir abartma yani neyse ne ama. bunca abartı çok saçma LG melek Samsung melek iPhone Dabbe gibi anlatıyorsun :D
Hepsini denedim karşılaştırma yaptım çünkü 😃
Birisi Android virüs daha cabuk girer iPhone ye girmez dayanıklı virüse karşı gibi bişeyler yazmış. Düşüncen nedir merak ettim? @japanmotors
Diyorum ki abarttığınz iPhone en kotu firmalardan birisi çıktı 😃
Onlar hikaye Apple fanboyu hepsi şuraya yazdım 😃az gerçekçi olsalar keşke hepsinin elinde Samsung Huawei var eminim
Hep bu reklamlar yüzünden işte bunlar 😃 iphonecilerin asıl sorunu da çürük malı iyi göstermek yok virüs olayını da bunalr uydurdu kaç senedir bu virüs nedir 1 türlü goremedik
iPhone alacak gücünüz var ise apple markasından başka bir telefon almayın. Bir bilgisayar mühendisinin tavsiyesi.
Sebep?
Apple markası her zaman donanım olarak daha düşük parçalar kullansa da kendi işletim sistemleri her daim androidin samsungda huawei de ya da farklı bir x markasında çalışacağından daha stabil çalışır. Diğerleri genel bir iş yaparken apple sadece odak olarak kendi telefonlarını görür ve onlar için uğraşır. Tüm bunlara ek olarak Apple isim ve kültürel bağlarını daha çok barındıran bir şirket. Genlerinde var olan özelliklerini bozulmadan korumak zorunda. Her şirketin bağlı olduğu genleri vardır. Mesela aynı şey samsungda da ihtiyaçlara hitap edebilmek. Samsung bir telefon aldığınızda ne kadar alırsanız alın bu benim işimi görmüyor, yetmiyor demezsiniz çıktığı 2 yıllık sürec boyunca. Hatta 3 yıl bile diyebiliriz. Çünkü samsung un genleri bunu taşıyor. Huawei yenilikçiliği taşıyor. Her telefon modelinde mutlaka yeni bir özelliği oluyor daha önce kullanmadığı. Apple da ise optimizasyon ve mükemmelliyetçilik takıntısı var. Güçten kısar optimizasyondan kısmaz.
Özelliklerine bak en çok hangisini kullanacaksan onu al. İsme para verme boşa
Aynen ama pek anlamıyorum o yüzden secemedim
Anlamıyorum dediğine göre telefonun hangisini alırsan al yapacağın seyler belli alo demek sosyal medya oyun belki Vs. bu telefonlara 8 10 bin vereceğine 3- 4 bine aldığın telefonla da aynı işi görebilirsin. İphone alınca senin değerin artmyacak demek istedigim buydu
İphoneler şebekede batarya da kötü kronik sorunları var tavsiye etmem
apple fanları gelir şimdi ehehehehe
😂😂
iPhone 11 fıstık gibi telefon 🙂
Haha kızlar genellikle iPhone tercih eder
Türk kızları iPhone ile çalışıyo iyi reklam pazarlama yapıyorlar ama 😃
iPhone ikinci tercihim olur
Niye
Kullanım şeklime uygun değil
Xiaomi
Niye
Kullanımı daha iyi sonra daha uygun fiyat özellikleri de gayet iyi güzel Xiaomi nin de Apple gibi özellikleri var
Daha önce iOS mu kullandın Android mi?
İphone 11
Iphone 11
Bunu kullanıyorum şu an. Kamera kalitesi 1 yıldır 4/4. Bataryayı korumayı bilirsen şarjı da iyi gidiyor. Milletin dediklerine bakma onlar bataryayı öldürüp laf eder. Androidlerde apk tarzı şeyler olduğu için daha kolay virüs giriyor ve telefon yavaşlıyor. Iphonelarda telefona virüs sokman biraz imkansız gibi bir şey. Telefon ne kadar yere düştüyse de hiçbir sıkıntısı yok (Kötü düşmediği için).
Iphone 11