Ama durumlar da gözükmüyor öyle olunca? Bazen okuldan falan no kaydedenler var mı diye kontrol için iyi oluyo. Bende çoğu kayıtlı ama arada sormadan kaydeden ipneler var mı diye bakıyorum
whatsapp durumu paylaşan var mı ya hala kdkd paylaşmadığım için çok da önemli değil benim için. ben sevgilimin ne yapıp ettiğini merak etmiyorken, 300 kişilik sınıfımda beni kaydedenler pek umrumda olmuyor 😂 ama evet bazıları sormadan kaydediyor, var öyleleri 😂
Sevgilim yok , o yüzden çok takılıyorum ona da, okuldakilerden benden küçük zaten, ama baya karşmş bi sınıf, yamuk yapanı affetmem, ondan kayıtlı çoğu kişi
Yıllardır kapalıydı da açtım sonradan, geç yazsam gönül koyar mı acaba diyebileceğim biri kalmayıncaAma mavi tıkım hala kapalı, hançerle kalbimi açarım mavi tıkı açmam
Sadece açık mı kapalı mı diye sormuşum. Açık tutanlar şöyledir de kapalı tutanlar böyle midir gibi bir karşılaştırma sorusu sormamışım. Öyle değil mi :) Eğer bana diyorsanız diye açıklıyorum. Başka bir kriter yapan varsa bilemem ancak soru bir kriter yapmıyor.
Abi neden açık ya da kapalı tutuyorsunuz bir sebebi var mıdır diye sordum. Kriter dediğimiz şey tam olarak hani Açık tutan insan umursamaz mıdır? (umursamazlık ölçüsü) ya da kapalı tutan sinsi midir gibi ölçü olursa oluyor. Ben onu bilerek kullanmamaya özen göstermiştim böyle şeyler olmasın diye.
Nedenine gelince de sessizlik seviyorum diyebilirsiniz mesela bu bir kriter değildir umarım. Katkınız için teşekkür ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
mavi tık ve son görülmem açıktır
Kapalı
Hatta çevrimici oldugumda kapali..
😂aile akraba ve kiz arkadaslardan baska kisi yok.😂
niye öyle kapalı o zaman dsfg
😂aaa bu saatte uyumadinmi diyen bir tatli kardesim var..😂
Kardeşlerin tarafından takip ediliyorsun demek ki :D
Manitiyle wpda grubu var ben bazen yaziyorum pek yazmak istemedigim icin😂uyumus sansin diyorum ondan yoksa skntı yok edilmiyorum.
Bundan yaklaşık 1 yıl önce birinin isteği üzerine açtım ve o gün bu gündür herkese açık hiç kapatmadım.
Birinin isteğiyle de kapatıyor musun peki :D
Yaaa geldi yine sorusuyla yuzarsif😄biraz süründürdükten sonra kapatabilirim belki.
O aç bilgini diyeni de süründürdün mü :D
Azıcık kolay sorular sorsan sen 😁passs
Bunları senden isteyen kişinin adını sorsam zor bir soru mu olur kolay mı :D
Sen bence git uyuu beynin tersine çalışmaya başladı aaaa bi insanın üzerine bu kadar da gelinmez ki kapa konuyu kapa.
Tamam zöbel anlaşıldı senin derdifn sdfb
Kapalı tabiki 😂Okundu bilgisi de kapalıydı da açtım sonra.
Uzun süredir seni buralarda göremiyorum hayrola :D
Görmen gerekmiyor.. 😑
Eyvallah agam :)
kapalııı sevmiyorum böyle şeyleri mavi tik kapalı hatta profilde fotoğrafım bile yok sevmiyorum :D
sen bayağı sevmiyorsun o zaman dsfdg
napym kardeşim vaktim olmuyor laklaka çoğunlukla iş için oluyo onun dışında girdiğim bile yok
kapalı. hatta mavi tikim de kapalı.
başkalarının -sevgilim dahil- en son ne zaman girdiğini, mesajımı görüp görmediğini merak etmiyorum çünkü
Ama durumlar da gözükmüyor öyle olunca? Bazen okuldan falan no kaydedenler var mı diye kontrol için iyi oluyo. Bende çoğu kayıtlı ama arada sormadan kaydeden ipneler var mı diye bakıyorum
whatsapp durumu paylaşan var mı ya hala kdkd paylaşmadığım için çok da önemli değil benim için. ben sevgilimin ne yapıp ettiğini merak etmiyorken, 300 kişilik sınıfımda beni kaydedenler pek umrumda olmuyor 😂 ama evet bazıları sormadan kaydediyor, var öyleleri 😂
Sevgilim yok , o yüzden çok takılıyorum ona da, okuldakilerden benden küçük zaten, ama baya karşmş bi sınıf, yamuk yapanı affetmem, ondan kayıtlı çoğu kişi
anlıyorum, olabilir tabi
Kapalı ama biçok özellik gelmeli artık whatsappa ya çok klişe kaldı
Mesela nasıl özellikler gelmeli? :)
Mesela durum, hakında ve profil foto için tıpkı facebooktaki gibi istediğimiz kişilerin görmesi için gizlilik ayarı olmalı
Benim kapalı. Annem gece napıyorsun kimle konuşuyorsun diye sormasın diyee😂
Açık çünkü ergen değilim kapatayım da gizemli hava oluşturup havalı görüneyim gibi dertlerim yok
Ne son görülme ne de mavi tik açık bende.. En rahatı
Son görülme kapalı aynı şekilde okundu bilgisi de kapalı
kapalıdır. geç saatlerde uyuduğum için ailem telaşe ediyor o yüzden
Bende wp de her şey kapalı konumda. 😀 Burada da aynı. Tek yorum bildirimi açık. 😀
Genelde acik nadiren kapatirim genelde sevgili olanlar acik birakir birbirlerini takip etmek icin
Aslında daha sevgili olanlar kapatıyor, birbirkerinden saklanıyorlar. Çok saçma
Yıllardır kapalıydı da açtım sonradan, geç yazsam gönül koyar mı acaba diyebileceğim biri kalmayıncaAma mavi tıkım hala kapalı, hançerle kalbimi açarım mavi tıkı açmam
Açık nedeni de arkadaşlarımın vs son görülmesini görmek için galiba
senin stalker olmandan kaynaklı yani :D
Yok ya eğer uzun saat girmediyse ararım mesajı görmez diye 😂
açık..
kimseden birşey saklama ihtiyacı duymuyorum..
herşeyim kapalı yeğen
tutucu bir aileden geliyorum
Kullandığım tüm uygulamalar açık kapatmadım hiç birini gerek de duymam.
Wp neydi yeniyo muydu
ekmaanen yimen lazım ama diğer türlü dokanır
Şhey ben bunu denicem tşkrlr
denerken videoyu beğenebilir, bildirimleri açıp kanalıma abone olabilirsin!
Son gorulmemi heryerde kapatirim kimseye acik kapi sorcak hesap birakmam ben kralin kiziyim sjsjsja 😁
Son görülmem her zaman kapalı oldu açtığımda başkalarının son görülmesini görünce sinirlerim bozuluyor
Son görülme kapalı sanırım bilmiyorum 😂
Gizli bir takım işler dsdds
Okundu bilgim bile kapalı son görülme mi açık olacak. Büyük rahatlık
Kapalı valla bilmiyom
Açık. Karşımdakinin öyle olmasını istediğim için.
En son acikti gerci kapalida olabilir
Kapalı kullanmıyorum pek..
Bunu kriter olarak belirlemekten vazgeçin.
Neyin kriteri olarak belirlemişim mesela :)
Sadece açık mı kapalı mı diye sormuşum. Açık tutanlar şöyledir de kapalı tutanlar böyle midir gibi bir karşılaştırma sorusu sormamışım. Öyle değil mi :) Eğer bana diyorsanız diye açıklıyorum. Başka bir kriter yapan varsa bilemem ancak soru bir kriter yapmıyor.
Neden diye sormuşsun? Ucu açık. Her yere gider manasında söylemiştim ama...
Abi neden açık ya da kapalı tutuyorsunuz bir sebebi var mıdır diye sordum. Kriter dediğimiz şey tam olarak hani Açık tutan insan umursamaz mıdır? (umursamazlık ölçüsü) ya da kapalı tutan sinsi midir gibi ölçü olursa oluyor. Ben onu bilerek kullanmamaya özen göstermiştim böyle şeyler olmasın diye.
Nedenine gelince de sessizlik seviyorum diyebilirsiniz mesela bu bir kriter değildir umarım. Katkınız için teşekkür ederim :)
Ne demek. Yani söylemek istediğimi anladığına eminim. 👍
Herkese açık,, en son pazar 13:08 de girmişim
Açık. Gizlim, saklım yok
Açık. Keyifli geceler..
Bir kez bile kapatmadım
Bilmiyom umrumda değl :))
Okundu bilgim bile kapali
Whatsabım yok artık ☠️
Tekinde açık. Diğerinde kapalı.
Bilmiyorum watsapa ayda yılda bir girerim.
Açık... kapatanlara da çok gıcık oluyorum
Kapalı okundu bilgisi bile
Açık. Gizlim saklım yok.
Açîk bazen kapalı😂
Profil fotoğrafını cok aradın mi 😃
Güzel değil mi😕
Sen koyarsan kotu demem ben zaten de seni görmeye alismistik profilde 😄
Çalıyorlar xper1 ler😄
Açık karşıninkinide görmek için
Açık kimseye hesap vermem ben😏
Çok asisin ama oluyor mu böyle dfsdf
😂😂 oluyor bal gibi de😏
Hem sakar değilim diyor hem hesap vermem diyor napacaksak be dsfg
😂😂 ikisi arasındaki bağlantıyı kuramadım 👀
Büyük oyunu görmen lazım parçaları birleştir alakalar kurulur yavaş yavaş :D
Sen ne diyor ben anlamıyor 🤦♀️
Sağlık olsun be :( Bir gün anlaşılırız biz de...
Açık.
Profil fotoğrafını Ali mi çekti? dsfdg
Aynen ya😄😄
Kapalı gerek yok cünkü
Açık kişilerime mavitikta var
Wp'de şansım olsa çevrimiçi yazısını bile gizlerim
Sanırım kapalı
Kapalı
Kapalı.
Kapalı.
Açık tabiki
Hep kapalı