fakede numaramı onayladım. silinmiyo. kimlik doğrulama uygulaması kullanıyordum. no kaydedince noyla doğrulamaya çevrildi. (Hesaba her girişte sms ile kod yolluyo) Kendi hesabımda noyla doğrulama yaptım fakeden gitti. Ama fake kişisel bilgilerde telsilinmiyor. hesabı kalıcı olarak silmeyi okeyledim 12 Ocak'ta silinecekmiş kullanıcı adıyla aratıyorum hesabı bulunmuyor URL yazıyorum instagram. com/kullanıcı adı/ diye tıkladığın bağlantı bozuk diyor
bunları yapana kadarki sürede yanlışlıkla onayladığım an rehberimdekilere bildirim gitmiş midir? teli yeni kaydettim ve bi 20 25 dk kadar sonra fakedeki fotoyu, kullanıcı adını, kendi adını sildim takip ettiklerini bıraktım Gizli hesaptı hoşlandığımı takip etmiyodum hikayelerini izlemiştim 2 kişiye bildirim gitmemiş gidince numaramın olduğu herkese aynı anda mı gidiyor? Deneyimi olan?
Arkadaşlar sı*tım acil yardım. Aylardır olan bi fake instayı yanlışlıkla kendi numaramla onayladım. Bildirim gitmişmidir 30dkda?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.
asıl hesabına tanımla hemen ve kimse görmesin de fake hesaptan çıksın numaran
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Numaram iki hesapta birden Kayıtlı oldu Kendi hesabımda iki faktörlü kimlik doğrulamayı tekrar aktif ettim fake hesaptan kalktı bu özellik ama Kişisel bilgilerde telefon numaram Silinmiyordu Fake hesabı sildim kalıcı olarak
Numarayı kaydettim ya hesaba o yüzden hoşlandığım kişinin rehberinde kayıtlıyım adama rehberindeki x kişisi şu kullanıcı adıyla Instagram'da diye bildirim gitmiş midir
Kardeş harbinden s*çmışsın kokusu buralara kadar geldi gjskgklg
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hepsini okudun mu hoşlandığım kişiye ne yalan atayım bildirim gitmiş midir sence en fazla yarım saatte Yani direkt numarayı hesaba kaydeder etmez mi gidiyor bildirim
Ama kendi hesabımı açtım numarayı fake hesaptan Alırım diye de kişisel bilgilerden Silinmiyor du hesabı sildim ben de kendi hesabıma aÇık şu an hacklendiğime nasıl inanacak hem hacklenince bildirim mi gidiyor + daha önce fake hesaptan hoşlandığım kişinin hikayelerini izlemiştim hatırlıyordur hesabı Yarım saatte bildirim gitmiş mıdır rehberindeki ilk kişisi şu kullanıcı adıyla Instagram'da diye Ben erişim izni verdiğim uygulamalar numaramla hesap onaylamış diye yalan atsam inanır mı
numarayla giriş yaptıktan sonra fake hesabının ismini kendi ismin yapsaydın bi yarım saat sonrada ismi değiştirseydin mesaj giden herkese kendine yeni hesap açmış gibi olurdun
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ulan sen zehir misin zeka mı yuttun Öyle yapınca yarım saat sonra bildirime tıkladıklarında bildirimde adım yazmasına rağmen hesap benim adımla değil de yeni adıyla çıkmasın karşılarına Ya da bildirim hemen gidiyorsa ilk adıyla gider benim adımla gitmez ki Hemen mi gidiyor Sen denedin mi
şimdi hoşlandığımın yanında erişim izni verdiğim uygulamalar numaramla başka hesap onaylamış gibisinden hikaye uydursam yutar mı Ne yalan atayım
Nasıl mesela Çünkü Fake hesabı sildim Yani bildirim gitmişse yapacak bir şey yok Sadece hoşlandığım kişiye Yalan atma konusunda yardımcı olabilirsin özele gel deme boşuna
Ama hesap aylardır vardı zaten numarayı yeni kaydettim kaydettiğim an mı gidiyor bildirim 30 dakika gibi bir sürede gitmiş midir Çünkü kaydettikten bir yarım saat sonra hesabı sildim
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Arkadaşlar sı*tım acil yardım. Aylardır olan bi fake instayı yanlışlıkla kendi numaramla onayladım. Bildirim gitmişmidir 30dkda?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
asıl hesabına tanımla hemen ve kimse görmesin de
fake hesaptan çıksın numaran
Numaram iki hesapta birden Kayıtlı oldu Kendi hesabımda iki faktörlü kimlik doğrulamayı tekrar aktif ettim fake hesaptan kalktı bu özellik
ama Kişisel bilgilerde telefon numaram Silinmiyordu Fake hesabı sildim kalıcı olarak
yani kesin çözüm olmuş senin için
Yarım saat gibi bir sürede bildirim gitmiş midir annemle kardeşime gitmemiş
bildirim sana niye gelsin ki
Numarayı kaydettim ya hesaba o yüzden
hoşlandığım kişinin rehberinde kayıtlıyım adama rehberindeki x kişisi şu kullanıcı adıyla Instagram'da diye bildirim gitmiş midir
instagramı bağladığında kimseye bildirim gitmez
Sana yukarıda yazdığım gibi bildirim hiç gelmiyor mu bana geliyor böyle bildirimler rehberimdekiler hesap açınca
gizli bende çünkü sende gizle instagramda kimseye gitmez
Kardeş harbinden s*çmışsın kokusu buralara kadar geldi gjskgklg
Hepsini okudun mu hoşlandığım kişiye ne yalan atayım bildirim gitmiş midir sence en fazla yarım saatte Yani direkt numarayı hesaba kaydeder etmez mi gidiyor bildirim
Hacklendim de kurtul kanka ne bu kadar kasıyorsun ya xbjsbss
Ama kendi hesabımı açtım numarayı fake hesaptan Alırım diye de kişisel bilgilerden Silinmiyor du hesabı sildim ben de
kendi hesabıma aÇık şu an hacklendiğime nasıl inanacak
hem hacklenince bildirim mi gidiyor
+ daha önce fake hesaptan hoşlandığım kişinin hikayelerini izlemiştim hatırlıyordur hesabı
Yarım saatte bildirim gitmiş mıdır rehberindeki ilk kişisi şu kullanıcı adıyla Instagram'da diye
Ben erişim izni verdiğim uygulamalar numaramla hesap onaylamış diye yalan atsam inanır mı
Selam, asla bildirim gitmez. :)
Neden bu kadar kesin konuştun
numarayla giriş yaptıktan sonra fake hesabının ismini kendi ismin yapsaydın bi yarım saat sonrada ismi değiştirseydin mesaj giden herkese kendine yeni hesap açmış gibi olurdun
Ulan sen zehir misin zeka mı yuttun
Öyle yapınca yarım saat sonra bildirime tıkladıklarında bildirimde adım yazmasına rağmen hesap benim adımla değil de yeni adıyla çıkmasın karşılarına
Ya da bildirim hemen gidiyorsa ilk adıyla gider benim adımla gitmez ki
Hemen mi gidiyor Sen denedin mi
şimdi hoşlandığımın yanında erişim izni verdiğim uygulamalar numaramla başka hesap onaylamış gibisinden hikaye uydursam yutar mı
Ne yalan atayım
Sana yardımcı olabilirim
Nasıl mesela Çünkü Fake hesabı sildim Yani bildirim gitmişse yapacak bir şey yok Sadece hoşlandığım kişiye Yalan atma konusunda yardımcı olabilirsin özele gel deme boşuna
Sen zaten uğraşıyorsun yapamıyorsun ben sana ne diyim ama verirsen hallederim eğer yok diyorsanda kalsın birbirimizin vaktini çalmayalım
Neyi verirsem
Hesabı ya
İki dkda numaranı kaldırayım merak etme öyle sapıklık yapacak tip değilim
Hesabı sildim diyorum
neden bu kadar kasıyorsun ki gitse ne olacak?
Ulan hoşlandığım adamın hikayelerini izledim
Gitmiştir
Ama hesap aylardır vardı zaten numarayı yeni kaydettim kaydettiğim an mı gidiyor bildirim 30 dakika gibi bir sürede gitmiş midir Çünkü kaydettikten bir yarım saat sonra hesabı sildim