İnternet & Teknoloji Televizyon'da böyle bir yazı çıktı ne yapmam lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Öteki televizyon bozuldu bunu kullanıyorduk bunda da böyle bir yazı çıktı yardımcı olabilir misiniz? Televizyon'da böyle bir yazı çıktı ne yapmam lazım? Cevapla Televizyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u fangoria Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4b cevap paylaştı. video moduna geçmiş tekrar av tuşuna bas 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Basıyorum olmuyor Yorumla u fangoria +1 yıl Kapatıp açın tvyi Yorumla
RRRaskoInikov Takip Et Master Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 371 cevap paylaştı. Telefon falan sorsan yardımcı olabilirdim ama televizyondan hiç anlamıyorum :) 0 0 Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Kumandaki Av tuşuna ya da TV tuşuna bas 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Basıyorum ama olmuyor Yorumla EldrithcArrow__ +1 yıl Ikisinede ayrı ayrı bastın mı? Yanlış tuşa bastıysan düzelmez Yorumla
köyün_delisi Takip Et Yoda Yaş: 50 +1 yıl Ne yapmak istiyorsun 0 1 Yorumla köyün_delisi +1 yıl AV yazan tuşa bas Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangi devirde yaşıyon. d 1 6 Yorumla Living_Tribunal +1 yıl Niye? Herkes OLED veya QLED mi kullanmak zorunda? Yorumla Living_Tribunal +1 yıl @sevimlimanyak Nerede görev yapıyorsun astsubayım? Milletle dalga geçenleri mi beğeniyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Hangi devirde yaşadığımı sorgulayacağına ya da kendi çapında dalga geçeceğine fikir yürütmeye ve açıklamayı okumaya ne dersin? Yorumla sevimlimanyak +1 yıl Sana ne nerede görev yaptığımdan? Bir şeyleri beğenmek için birilerine mi sormam gerekiyor? Beni takip etmek neyin nesi? Yorumla Living_Tribunal +1 yıl @sevimlimanyak Üsteğmenim ben düdük. Uzman çavuşla mı konuşuyorsun. Yorumla sevimlimanyak +1 yıl Eminim öylesindir. Terbiyeni bozma. Sordum mu sana rütbeni? Kurduğun cümleleri aynen iade ediyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
video moduna geçmiş tekrar av tuşuna bas
Basıyorum olmuyor
Kapatıp açın tvyi
Telefon falan sorsan yardımcı olabilirdim ama televizyondan hiç anlamıyorum :)
Kumandaki Av tuşuna ya da TV tuşuna bas
Basıyorum ama olmuyor
Ikisinede ayrı ayrı bastın mı? Yanlış tuşa bastıysan düzelmez
markasi normal birsey
Millatden önce mi bu🤔🤔
Av tuşu olması gerek ona bas
Ne yapmak istiyorsun
AV yazan tuşa bas
Hangi devirde yaşıyon. d
Niye? Herkes OLED veya QLED mi kullanmak zorunda?
@sevimlimanyak Nerede görev yapıyorsun astsubayım? Milletle dalga geçenleri mi beğeniyorsun?
Hangi devirde yaşadığımı sorgulayacağına ya da kendi çapında dalga geçeceğine fikir yürütmeye ve açıklamayı okumaya ne dersin?
Sana ne nerede görev yaptığımdan? Bir şeyleri beğenmek için birilerine mi sormam gerekiyor? Beni takip etmek neyin nesi?
@sevimlimanyak Üsteğmenim ben düdük. Uzman çavuşla mı konuşuyorsun.
Eminim öylesindir. Terbiyeni bozma. Sordum mu sana rütbeni? Kurduğun cümleleri aynen iade ediyorum.