İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı.
Taşımak istediğin operatörün web sitesinden, online olarak talepte bulunabiliyorsun. Hat eve geliyor. Hat iptaline gerek olmadan taşıma oluyor. Sadece hat iptali de e devlet üzerinden oluyor.
Ben yeni bir hat aldım bugün eski hattımı iptal ettirmek istiyorum ama daha fatura kesimine var müşteri hizmetlerini arayıp hemen iptal ettirebilir miyim? Yoksa fatura kesim tarihini mi beklemem lazım
@Shine_star beklemeye gerek yok. Müşteri hizmetlerine hemen ulaşıp, bilgilendirince faturalandırma durur. Hat iptali, bayi veya e devlet üzerinden yapılabilir.
Aynı numara üzerinden yapacaksanız İnternet üzerinden yapılabiliyor eski iptal oluyor yenisi geliyor ya da yeni numara satın ayrı alabilirsiniz Hat kapama içinde müşteri hizmetleri tarafından yapılabilir
Anladım türk Telekom kullanıyorum çok iyi Turkcellin bir altı gibi işte Ama pttcell tarifeleri ve fiyatı çok hoşuma gidiyor geçmeyi düşünüyorum tahhüt dolunca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Taşımak istediğin operatörün web sitesinden, online olarak talepte bulunabiliyorsun. Hat eve geliyor.
Hat iptaline gerek olmadan taşıma oluyor.
Sadece hat iptali de e devlet üzerinden oluyor.
Birşey sorabilir miyim
@Shine_star Evet.
Ben yeni bir hat aldım bugün eski hattımı iptal ettirmek istiyorum ama daha fatura kesimine var müşteri hizmetlerini arayıp hemen iptal ettirebilir miyim? Yoksa fatura kesim tarihini mi beklemem lazım
@Shine_star beklemeye gerek yok. Müşteri hizmetlerine hemen ulaşıp, bilgilendirince faturalandırma durur. Hat iptali, bayi veya e devlet üzerinden yapılabilir.
Çok teşekkür ederim size
numara taşıma ile var evet internetten. gsm operatörlerinin web sitelerine gir görürsün. ama sadece faturalı hatlara olabilir taşıma
Aynı numara üzerinden yapacaksanız İnternet üzerinden yapılabiliyor eski iptal oluyor yenisi geliyor
ya da yeni numara satın ayrı alabilirsiniz
Hat kapama içinde müşteri hizmetleri tarafından yapılabilir
Müşteri hizmetleri arayıp işlem yaptırman daha pratik olur senin için ya da resmi sitesinden forum doldurman gerecek
Evet bayiye gitmelisin
Vodafone a internetten başvurarak taşıdım
Vodafone yerine türk Telekom geçerdim yine Vodafone sıcak bakmazdım
@Ahbekadındayan açıkçası türkcelle sinirlenip düşünmeden geçtim o yüzden araştırma fırsatım olmadı ama şimdilik memnunum. Olmazsam değiştiririm yine
Anladım türk Telekom kullanıyorum çok iyi Turkcellin bir altı gibi işte
Ama pttcell tarifeleri ve fiyatı çok hoşuma gidiyor geçmeyi düşünüyorum tahhüt dolunca