ben hala daha note8 hayranıyım sıfır cihaz hala daha satılıyor almayı düşünüyorum ne derseniz önerir misiniz?kalemi için düşünüyorum başka cihazlar önermeyiniz
Yani Yılına Göre Bütün Note Serileri Birbirinden çok güzel İyi Benim Samsung Note Serisini Asıl Bana sevdiren ilgimi note serisine arttıran Model Note 4 Modeli Oldu Samsung Note 4 serisinde Büyük bir gelişim yakaladı Note 3 de çok beğeniyorum note 3 ünde yeri ayrı benim gözümde ama Note 4 apayrı bir cihaz Samsung şu an ki çıkarmış olduğu a ve m serilerini bin basar sollar geçer yanlarından tamam A Ve M Serileri de çok güzel ama ekran çözünürlüğü olsun Kamerasında optik görüntü sabitleme olsun nabız ölçer sensörü olsun metal kasası olması olsun Note 4 daha iyi Samsung 2019 yılında büyük bir saçmalığa gitti Ya Arkadaş Plastik polikarbonat kasaya geçiş yapmak nedir ya Hangi yılda yaşıyoruz biz 2019 yılından önce Samsung a serilerini cam metal kasalı malzemeden üretiyor Kullanıcıya Sunuyor du şimdi Plastik polikarbonat kasadan üretiyor Kullanıcıya Sunuyor neyse konu bu değil yani Note 4 İşlemci Ram hafıza yazılım konusu haricinde bir çok konuda şu anki Telefonlardan daha iyi Senin Note 8 hayranlığına gelecek olursam bende note 8 çok seviyorum çok beğendiğim bir model şu an almayı bile Düşünüyorum ama araya S10 Plus girmesi işleri Değiştiriyor sen bana şunu Söyle kardeşim Samsung Galaxy Note 8 sıfır olanları hala var mı Satılıyor mu? Bunu söylersen çok sevinirim 😊 lafı daha uzatmadan Benim bu note serisinde çok eleştirdiğim nokta Note 9 dan sonra sağlık sensörü olan nabız ölçer sensörü nu kaldırdı anlaşılan tamamen kaldırmış gibi görünüyor çünkü Şimdiki modelinde note 20 ve note 20 ultra da bile nabız ölçer sensörü yok bu Samsung da iyice Saçmaladı hadi bildirim ışığı ve iris tarayıcı sensörünu kaldirmana sustuk bir şey demedik ama niye sen Gidiyorsun Sağlık sensörünu de kaldırıyorsun hayret bir şey ya bu sorun dışında Bütün Note Serileri Birbirinden çok güzel çok iyi yıllarına göre
türkiye garantili falan demiş güvenmekten başka şansım yoktu yoksa geçer note10 plus alırım ya da bu kadıköy elektronikçiler çarşısında araştırmam lazım sıfırı var mı diye
Hangi modeli peki general Mobile in Bende Lenovo Moto G4+Plus Kullanıyorum Benim telefonum olan Lenovo Moto G4 Plus çıktığı yılda 2016 yılında general Mobile gm5 Plus da vardı o zamanlar Lenovo Moto G4 Plus ile general Mobile gm5 Plus çok kıyas edilmişti kullanıcılar Hangisini alsam diye düşünmüştü General Mobile gm5 Plus benim telefondan pek bir avantaj artısı yok sadece metal kasalı malzemeye sahip olması ve RAM Belleği ve dâhili hafıza olarak önde ki Benim kullandığım telefon Lenovo Moto G4 Plus ın 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza olan modeli de var ama maalesef 3 GB versiyonu Türkiye'ye gelmedi o yüzden bende ki versiyonu 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafıza modeli
32 GB hafıza kartı takmakla iyi etmişsin cihazın hafızasıni biraz daha genişletmissin bende hafıza sorunu çok Yaşıyorum 16 GB dahili hafıza yetmiyor cidden işin içine oyun girmese yeterde malum günümüzün popüler Battle Royale Hayatta Kalma oyunu olan Pubg mobile Oynuyorum Pubg mobile çok yer kaplıyor hem kendi kullandığım Uygulamalar birde Pubg mobile Gibi yüksek GB verisine sahip olunca hafıza yetmiyor kasma donma sorunu bende pek Olmuyor cihaz çok ısındığı zaman Oluyor
Bende de durum aynı kardeşim benim telefonda en son sürüm güncellemesi geçen sene 2019 da aldı en son Android 8.1 oreo sürümünü aldı benim telefon güvenlik yaması da 1 Aralık 2018 bir daha da sürüm güncellemesi hiçbir güncelleme almadı ve artık bu vakitten sonra güncelleme almaz benim telefon Genel de bir çok telefon da 2 güncelleme alıyor ondan sonra firma güncelleme vermiyor benim telefon android 6.1 marshmallow ile çıktı hemen android 7.0 nougat sürümünu aldı ve geçen sene en son Android 8.1 oreo sürümünü aldı benim telefon saf android olduğu için hızlı güncelleme alıyor erkenden saf android bu konuda avantajlı 8.0 oreo sürümünden önce benim telefonda pil yüzdesi ve telefonu Yeniden başlatma yoktu buda beni çok üzdü mağdur etti pilin ne kadar kaldığını görmek için sürekli bildirim panelini indirmek zorunda kalıyordum buda çok can sıkıcı hal alıyor du android 8.0 oreo sürümü Geldikten Sonra pil yüzdesi de geldi çok şükür Telefonu Yeniden başlatma da geldi
Hmm o zaman note 10 plus çok çok bir seçim olur kardeşim bende Kendime S10+Plus almayı düşünüyorum S10+Plus da çok güzel telefon note 10+Plus dan pek farkı yok RAM Belleği dâhili hafıza ve tabiki de s pen olduğu için note 10+Plus bir tık önde ama özellik performans olarak s10+Plus ında gelir kalır yanı yok Bence S10+Plus öneririm kardeşim sana daha az para verirsin s10+plus şu an fiyatı tam 5 bin
Tablete gerek yok ki s10+Plus ekranı bayağı büyük tamam note 10+Plus kadar değil ama yinede büyük sen birde benim telefona bak 5.5 inch ekran benim telefon 😅
Samsung Galaxy A71 ler hakkında ne düşünüyorsun peki tamam note 10+Plus kıyas bile edilemez ama ekran büyüklüğü aynı hemen hemen Uygun fiyatlı Orta üst segment akıllı telefon a71 6.7 inch ekrana sahip
öyle alacak olsam s20 fe alabilirim. ya da s20 ama note10 plus benim işime daha çok yarıcak hem bilgi alma kullanma hem işlerimin açısından en mantıklısı note hiç başka seçenek açma yani :) iyi araştırdım