Ben senelerdir apple kullanıyorum şu an 7 plus kullanıyorum üst modelleriyle hiç bir farkı yok bence kablosuz şarj falan onlar dışında aynı telefon 12 ye o kadar para vermek mantıksız şu an telefon alcak olsam en fazla 8 plus alırım
7 mi 8 mi daha güzel şu an android deyim bi anda bodoslama gececem😂ama 12 alırsam bilgisayar düşük olcam 7 ya da 8 alıp macbook almak daha mantıklı geldi total olarak aynı para
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Selam, tamamen ihtiyaç kriterime bağlı bir soru. Ben 11 alıp üstüne de bir laptop alırdım. :)
12+en düşük laptop 7+macbook
Seçenek bu😂
iPhone 7 şu an alınabilicek bir telefon değil. 12 al.
Apple telefonun yoksa 12 apple telefon varsa macbook al ikiside apple olunca çok kolaylık sağlıyor
Macbook alırsam 7 alirim 12 alırsam en düşük (5k) falan bi bilgisayar alabilirim
7 nin tasarımını begeniyorum sanirim 12 de ona yakın
Ben senelerdir apple kullanıyorum şu an 7 plus kullanıyorum üst modelleriyle hiç bir farkı yok bence kablosuz şarj falan onlar dışında aynı telefon 12 ye o kadar para vermek mantıksız şu an telefon alcak olsam en fazla 8 plus alırım
7 mi 8 mi daha güzel şu an android deyim bi anda bodoslama gececem😂ama 12 alırsam bilgisayar düşük olcam 7 ya da 8 alıp macbook almak daha mantıklı geldi total olarak aynı para
8 plus daha iyi 8 plus + mac al gitsin 7 ye kadar daha ömrü var kolay kolay bişey olmaz yani
Hicbirini kullanmam
Macbook