Evin dış kapısı ve apartmanın dış kapısının oraya güvenlik kamerası taktırdı.
Ne zaman çıktığını, eve ben yokken kimler ne zaman geldi, ne kadar kaldı öğrenmek istiyorum. Sende bir yere gittiğinde aklın evde ve bende kalmasın ne yaptığımı bilirsin ikimiz içinde iyi ve güvenilir oldu diyor. Hırsız konusu vs amaçlı olduğunu hiç söylemiyor ki o amaçlı takılmadı zaten.
Kendimi çok kısıtlanmış hissediyorum. Onun yüzünden annemle bile zor görüşüyorum zaten. Ne önerirsiniz bana? Ne yapabilirim?
Ne zaman çıktığını, eve ben yokken kimler ne zaman geldi, ne kadar kaldı öğrenmek istiyorum. Sende bir yere gittiğinde aklın evde ve bende kalmasın ne yaptığımı bilirsin ikimiz içinde iyi ve güvenilir oldu diyor. Hırsız konusu vs amaçlı olduğunu hiç söylemiyor ki o amaçlı takılmadı zaten.
Kendimi çok kısıtlanmış hissediyorum. Onun yüzünden annemle bile zor görüşüyorum zaten. Ne önerirsiniz bana? Ne yapabilirim?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
513dış kapıya nasıl taktırdın diye hesap mı sorayım?
Kameraya görünmeden kır gitsin.
hayır kendisi kıskanç biriydi evlenince daha da kıskanç oldu. çocuk istemediğim için güven sorunu yaşıyormuş bana karşı
İyi de çocuk istememek gayet doğal bir şey bunun neresi sorun.
Gerçi yapan her türlü yapıyor işte...
çocuk istemiyor olmam onun güvenini sarsmış
Allah Allah ne kadar garip. Bence farklı bir sebebi var ama bir süre sonra çıkar kokusu adınıza üzüldüm...
Dikenli tasma daha iyi olmaz mı? Kadına yaklaşan da olmaz.