Güncellemeler
+1 yıl
Siz yazın ben seçeceğim aralarından şöyle bolca gelse keşke. Bu arada edebiyat öğretmeniyim. İzmirliyim. Atatürkçü, Türkçüyüm, kendi mesleğimi belli edecek bir şeyler de yazabilirim. Osmanlıca bir tamlama da yapabilirim bilemiyorum aklıma gelmiyor. Biyoloji, evrim bunlarla da çok ilgileniyorum. Dinle ilgili şüphelerim var. Öğrenmeye açık meraklı bir tipim. Mistik müzikler severim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Serapis
O ne demek?
yunan ve mısırın ortak tanrısı olarak biliniyor ben yunan mitolojisine hayranım ordan gelme
Ne tanrısı bu arkadaş?
şu sözlerle kendisini tanıtıyor yunan ve mısırlılara Yıldızlar ve göklerdir benim başım denizdir gövdem yeryüzüdür ayaklarım madenler ise kulaklarım güneşin en uzaklara erişen parlak ışınları ise gözlerimdir. yunan ve mısır kültürünün ortak tanrısı serapis o kadar ilginç bir tanrıdır ki mısırlılar bile onun gerçek karakteri hakkında bir fikir sahibi değiller... bir sürü figürü var ama daha ne tanrısı olduğunu kimse bilmiyor araştırmalar devam ediyor gizemli bir tanrı.. merak güzel bir şeydir araştır derim
iyiymiş.
UludağınZirvesi olurmu?
Terapist35 olabilir..
Biraz düşünmek lazım.
Yaz 《badgirl》
Ayy hiç olamadım beya.
Olursun işte yeni şeylere yelken aç 😄 (*Mavi) koy gitsin çok sade ve güzel gökyüzünü ve denizleri anlatıyor düşünene :)
O zaman Şöyle " Evolution Of Science" gibi bişey koy ingilizce havalı durur nerdse bütün bilim tarzi vs ilgileniyorsun anlamı "Bilimin Evrimi "demek
Bende izmirdeyim hocam ama edebiyat dersini hiç sevmiyorum ya kızmayın 😅😅
Travmatör 😂
Fena değil.
kirvem yaz