Sizce hangisi daha iyi daha kaliteli?
Oppo
Xiaomi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
modelden modele fark eder. xiaomi piyasada daha fazla var olduğundan, tercih edilen markadır da aynı zamanda. oppo'nun artısı da cihazların tasarımının harika olması. ben xiaomi dedim :)
Cevap
30Cevap
Oppo ile xiaomi kıyaslanmaz bile. Oppo çok nettir. Bilmeyen açık ve net cahildir.
Bu arabalarda renoult ile bmw kıyaslamak gibi birşey. Farklı segment üreticisi. Malzeme kaliteleri falan kıyaslanmaz. Mesela xiaomi 48 mp kamera ile foto çeksin iphone 8 mb ile çeksin. İphone un fotoğraf kalitesi daha iyidir. Ayrıca xiaominin ki kat ve kat fazlası bellek harcar. Mesela iphone 2 gb ram = xiaomi 6 gb ram. Ve anlık kasmalar cabası
Adam popo Xiaomi diye sormuş sen Apple anlatmışsın
Oppo apple ile yarışan bir marka. O segmentte üretmeye çalışıyor yanim apple da yazılım var. Ben bu kıyaslamayı herşey matematik değil diye yaptım. Xiaomi her özelliği fazla gözüken ama boş olan bir marka. Yarın 102 mp kameralı telefon çıkartsa yine bok gibi çeker. Hiç inandırıcı değil. Sadece insanların zekasıyla dalga geçiyor
Yanlış düşünüyorsun birisi 15 bin lira diğeri 5 bin lira buna rağmen Xiaomi Apple ile yarışıyor sadece kamera değil bir sürü özelliği var ve gayette güzel performans sağlıyor. Açıkcası 15 bin lira vermem bir telefona
Yarıştıklarına inanmıyorum. ya da üst segment telefonlarına hakim değilimdir ama şöyle bir şey var. Orta segmentteki sunduğunu söyledikleri özelliklerin yarısını sunmuyorlar. 48 mp diyorsa 24 mb bir samsung veya huawei kadar net çekemiyor. Tepkime hızı düşük , ışık dengesini kuramıyor.
Ben redmi 9 kullanıyorum 0 aldım 3000 lira 128 GB ve emsali bir Apple telefon yok bu özelliklerde bir Apple kullanabilmek için en az 7 bin lira vermem gerekir. Demek istediğim şu fiyat performans açısından Xiaomi gerçekten çok kaliteli.
Xiaominin özellikleri iyi gözükür ama değildir. Dediğim gibi. Iphone ile 2000 foto çekin 64 gb olsun hafıza dolmaz. Çünkü fotonun boyutu küçük ve tepkime hızı çok daha iyi. Xiaomi ile 2000 foto çekin onun ki dolabilir. Çünkü mp yüksek olsun derken fotolar çok alan kaplıyor , ayrıca hareketli nesneleri düzgün çekmez , karanlıkta yüzler gözükmez. Videoyu kıyaslamam bile çünkü ikisini yan yana koyarsanız fps farkını hareketli nesnelerdeki farkı çok daha net görebilirsiniz. Helsini geçtim arada fiyat farkı var diyorsunuz ya. O xiaomi elinizde 3 yıl dayanırken iphone 5-6 yıl dayanır. Ömürleri de farklı
Xiaomi en fazla size ilk 1.5 sene daha güzel gözükür , ucuzdur ve yakın performans gibi hissettirir. Ama iphone gram kasmazken sizin telefon salaklaşmaya başlar. 3 yılda ömrü biter.
Ya kardeşim sanki Apple ı bilmiyoruz her yıl kendi telefonlarını öldğrüyor yazılım gönderemeyerek
Iphone almayıp ucuza telefon alayım dersin 6 senede 2 telefona verdiğin parayı 1 iphone a versen seni 5-6 sene idare eder. Aradık fiyat farkını bu şekilde telafi eder. Yoksa millet manyak mı xiomi 3000 tl ye yakın bir telefon yapıyorken 7000 tl ye iphone alsın. Starbuckstan kahve almaya benzemez bu. Piyasa affetmez. Öylr bir şey olsa iphone değer kaybeder. Her sene değer kazanıyor illet amerikan markası
Telefonla tek yaptığı alo demek harici işlerde kulllanmıyor çünkü benim kardeşim de 4 sene kullandı 2 sefer ekranı bozuldu bataryası öldü sürekli kapanma sorunladı falan filan günümüzde bir telefonun ömrü Max 3 yıldır. Xiaomi de olsa Apple olsa 3 yıl
Senin telfonun ne marka?
Maddi imkanın varsa Apple al derim yani tek sefer çıkarıp 7 8 bin lira verebiliyorsan Apple alabileceğin en güzel telefon ancak yok ben o kadar veremem diyorsan gidip tekrar Samsung alma paranı çöpe atarsın.
Oppo arayüz daha minimal ve hızlı lakin özellik bakımından düşük mesela şu an kullandığım note 9 pro işlemcisi 5 bin liralık cihazındada var realme 7 proda öyle özellik bakımından ve diğer bir çok klasta yine xiaomi çok iyi yağ gibi ekran kayıyor.
Xiaomi derim oppa ne mk önüne gelen kopyala yapıştır yapıyor :D
Oppo kullanan yakınlarım var ama kullanacak olsam Xiaomi derdim.
Xiaomi de kullandım , OPPO kullanıyorum şu an , OPPO tokatlar.
İkisini de kullanmadım ama duyduğum kadarıyla Xiaomi daha kaliteli.
Kamera görüntü açısından oğpo ama ses kaliteainde xiaomi
Ayni hemen hemen ama mi biraz daha kurumsal geliyor
Xiaomi ama Oppo da güzel yani
Oppo tabiki, hatta vivo
Xaomi daha iyidir bence
şaomi biraz daha popi
Hemen hemen aynı hepsi bi farkı yok
mi note 10 lite kullanıyorum Appledan geçtim
Oppo derim
Xiaomi
Xiaomi candır gerisi teferruat
Xiaomi herhalde
Şayomişko
Xiaomi kullanıyorum ve çok memnunum
Oppo tabiki
Xiomi
Xiaomi
Şaomi
Oppo olurdu
oppo
Xiaomi
Oppo
Şaomi...
Xiaomi
bütçe ne kadar
Hiçbiri güzel değil
oppo
Samsung
Hiç bir fikrim yok
Samsung un guzel modelleride var
Samsung kadar dandik telefon yok
Xiaomi
Xiaomi
xiaomi
Pek fark yok ama Xiaomi de daha çok çeşit var
Xaomi Mi
Oppo
apple ya da huawei
İkiside gereksiz pahalı. Ayrıca Huawei artık Google play kullanmıyor.
yani bunun için dislike atmaya gerek yoktu annem xiaomi kullanıyo samsung da kullandım iphone da kullanmış biri olarak ben iphone sevdim kişiden kişiye değişir bu durum. xiaomi saçma sapan bi
telefon alışmak zaman alıyor
soru soruyorsun ve insanların görüşlerine önem vermiyorsun sencede saçma değil mi? Annem xiaomi kullanıyor son çıkanı 4 kameralı olanı, bazen benden yardım istiyor telefonu kullanırken ve fonksiyonel bulmadım. beğenmedim, senin beğendiğin bir şeyi beğenmek zorunda da değilim. nicon d5100 var zaten bende profesyonel çok istersem onu kullanırım profesyonel fotoğraflar çekerim gayet güzel
saçmalıyorum? ! Seni terbiyeye davet ediyorum küçük hanım
Madem kaldıramıyorsun yorumları sorma o zaman istediğim gibi görüş bekirtirim demokrasi döneminde yaşıyoruz 16. yy da değil bunu hatırlatmak isterim gerçi oldukça küçüksün ergen oldupunu göz önünde bulundurursak sana vakit harcamam bile hata umarım büyürsün..
Durduk yere neden geriliyorsunuz anlayamadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?