İnternet & Teknoloji konusunda 354 cevap paylaştı.
Selam🌟 Mesajlarıma görüldü veya geç yazan birisi açıkçası benim gözümden çok çabuk düşebilir çünkü bu durum insanı değersizmiş gibi hissettiren bir şey. Bu görüldüler ve geç cevap verme durumu ilerleyen zamanlarda da devam ediyorsa o kişiyle iletişimimi sonlandırırım. Diğer türlü farklı bir nedeni olabilir; işi olabilir, acil bir durum olmuştur.
Eğer konu sonlanmışsa veya sohbet ilerlemiyorsa cevap yazmaması sorun değil. Geç yazması da gün içinde döndüğü sürece sorun değil, çalışan bir insan olarak bunu ben de yaşadığım için anlayışla karşılayabilirim. Sadece zaman ayırmaya çabalamadığını hissedersem ikinci şansı olmaz.
Sinir bozucu bir durum acısını çıkartırım. Görüldü atıp dönmeyene haftalarca dönmediğim oldu. Kimse kimseyi yok saymamalı. Eğer vakit ayıramam diyorsa da baştan söyleyecek ki karşıdaki insana saygısızlık olmasın. Keyifli geceler.
Yoktur seven zaman ayırır isterse. Hiç zamanı yoksa Bi meşgulüm yazmak o kadar zor değil ben her durumda karşımdaki kişiye neden cevap vermediğimi hızlıca söylerim insanlara kendini kötü hissettirmeyin
Vardır bunu çok yapıyorum çünkü 😅 Bazen yazacak cevap bulamıyorum Bazen yeğenimle ilgileniyorum cevap yazacak an bulamıyorum bazen Akvaristler arasında konuşma yaşıyoruz mesajı göremiyorum bazen zoomda toplandı da oluyorum görmüyorum. Yani beni isteyen bunlara katlanmalı 😅😅
Samimiyet varsa ben ona zaman ayırırken geç yazma, görüp cevap vermeme ya da başka bir işle uğraşıp bilinçli savsaklama derdinde olan kişi saygsızdır... mesaja cevap verdiği anda pardon bile demeden devam ederse en ağır sözü ve davranışı hakeder...
Bu şekilde davranan kişi sizinle konuşmak istemiyordur ayrica bu psikolojik bir şiddettir bu tarz kişilerin ikinci şansı olmamalı çünkü size değer vermezler kendinize değer verin size değer vermeyene değil
Beklemekten nefret ettiğim için, bekletmem de kimseyi. Meşguliyeti varsa ve yazamıyorsa tabiki problem değil ama aksi takdirde uyarırım, aynı şekilde devam ederse bir daha yazmam.
Işı var ki mesajıma görüldü yaptı ya da geç yazıyor. Mesaj atmayı unutuyor da olabilir ben başka şeylerle meşgulken mesaj atmayı unutuyorum. Cevap verdigimi düşünüp o yüzden kafama bunları takamam hiç
En nefret ettiğim olaylardan biri. Ya neden geç cevap verirler anlamam. Acil bir işin varsa mesaj at işim var sonra konuşalım diye. Neden karşısındakine insan muamelesi yapmazlarki..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şahsen sinir olduğum bir durum ve buna rağmen 1 dk geçmeden geri dönüyorum