Size göre hangisi daha iyi açık arayla ininal plus derim Kendi adına yükleme kısıtlaması yok karşı taraf ininal olmadan atabiliyor sizce hangisi daha iyi?
Papara
İninal
Tosla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbirini önermem, nakit, bankamatik kartı, ya da kredi kartı, açıkçası diğerlerini bilmiyorum fakat en çok duyduğum ininal hakkında çok geç yatan para yüzünden müzdarip olanlar var, artık ne yapıyorlarsa topladıkları milyonlarca parayı kasten geciktirip işletiyorlar belki de, harcama yapacaksın kendi paran kendi hesabına henüz yatmamış diye yapamıyorsun, sonra da peşlerinden uğraş dur, hiç uğraşmayın böyle şeylerle derim bilindik yollardan şaşmayın, kredi kartınız olmasa dahi her bankadan bankamatik kartı alabilirsiniz.
Cevap
9Cevap
Şahsen ben hiçbirini kullanmıyorum, ama birçok arkadaşım İninal kullanıyor. Aylık olarak cüzzi bir miktar para kesildiğini duynuştum, başka bir bilgim yok.
papara da guzel istedin bankaya ata biliyorsun ger banka var
Arkadaşlar Ben Su an ininal kullanıyorum bazı arkadaşlar 2 tl aylık alıyor demiş evet 2 tl alıyor ama hesapta para varsa alıyor birde ininal kartın 1 kötü yanı nereden para yüklersen yükle işlem ücreti kesiyor ama toslada Akbank atmlere ücretsiz
Her türlü papara derim. İnilal içlerinden en kötüsü ondan sonra tosla gelir en sonda papara. Paparada kartta bulunabilecek para sınırsızdır ama tosla veya inilalde sınır var
ben ininal kullanıyorum
Bende iş gereği bütün bankalar var o 3 ude var ama favorim ininal karşı taraf papara indirmek zorunda kalıyor bana para atmak için böyle özürlü birşey yok ininalde 😏
maalesef :D :D bide faspay var mesela bi işim var orada para kazanınca direkt oraya düşüyor orada çekebiliyosun ya da kullan nfc ile
hiçbiriii güzel değil yav 😐
Papara ininal kötü
İnnal
İninal
İninal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?