Dyson elektrikli süpürgelerinden alasım var ama Türkiye şartlarında biraz zor, her gün fiyatlar yükseliyor. Dyson hangi ülkede ucuza satılıyor bilen var mı veya böyle bir deneyimi olan bilgilendirebilir mi?

Dyson elektrikli süpürgelerinden alasım var ama Türkiye şartlarında biraz zor, her gün fiyatlar yükseliyor. Dyson hangi ülkede ucuza satılıyor bilen var mı veya böyle bir deneyimi olan bilgilendirebilir mi?

Dyson elektrikli süpürgeler, dünya genelinde kullanıcılar arasında büyük bir tercih sebebi olmuştur. Şu an evinde Dyson süpürgesi olmayan bir kadına alınabilecek en güzel hediyedir sanırım. 😍 Şahsen ben alacağım günün hayaliyle yaşıyorum ve her temizlik günü keşke benim de bir Dyson’ım olsa diyorum. 😀 Diğer bazı süpürgelerin Dyson muadili olarak gösterilmesi bile pazardaki liderliğinin ispatıdır. Tam da bu aşkım yüzünden çok araştırdığım için sizi de biraz bilgilendirmek istedim.
Dyson markası, yenilikçi teknolojileri ve yüksek performansıyla tanınan bir sektör lideridir. Bu nedenle, kullanıcılar arasında popüler bir seçenek haline gelmiştir. Dyson süpürgeleri, birçok evde temizlik deneyimini baştan aşağıya değiştirmiştir.
Dyson elektrikli süpürgeler, İngiltere merkezli bir şirket olan Dyson tarafından üretilmektedir. Şirket, yıllardır süpürge sektöründe inovasyon lideri olarak bilinmektedir. Dyson, ürettiği çeşitli modellerle farklı ihtiyaçları karşılayabilecek geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Bunlar arasında kablosuz ve el tipi süpürgeler, robot süpürgeler ve geleneksel dik süpürgeler bulunmaktadır. Her model, güçlü emiş gücü, yenilikçi tasarım ve kullanıcı dostu özelliklerle birleşen yüksek kalite standartlarına sahiptir.
Ne yazık ki ülkemizde Dyson alabilmek için vergilerle birlikte çok yüksek miktarlar ödememiz gerekiyor. Bu da bizi diğer ülke fiyatlarını araştırmaya itiyor. Dyson elektrikli süpürgeleri en uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz ülkeler arasında genellikle üretim merkezi olan İngiltere gelmektedir. İngiltere'de Dyson süpürgelerine daha düşük fiyatlarla erişebilirsiniz. Yine Amerika’da da ürün herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir fiyattadır. Örneğin en beğenilen modeli Dyson V15 Detect Absolute Şarjlı Süpürge
Türkiye’de güncel olarak 28 bin TL’ye satılmaktadır. Amerika’da ise 600 dolar gibi makul bir fiyata satın alınabiliyor. Ayrıca ürünün üretim yeri Asya olduğundan, Asya ülkelerinde daha ucuza bulunabilir.
Dyson’ın Demo Store mağazaları mevcuttur. Bu mağazalarda ürünleri deneyebilir ve daha objektif bir karar verebilirsiniz. Ben imkanı olanlara buraya gitmelerini tavsiye ediyorum. Normal mağazaları ise daha çok yerde bulunmaktadır. Ürün satın alımını bu resmi şubelerden yapabilirsiniz. Bunu dışında, online perakende siteleri ve büyük ev eşyaları mağazaları gibi birçok teknoloji mağazası, ürün portföyünde Dyson’a yer vermektedir. Satın alabileceğiniz farklı ülkelerdeki yerel satış noktalarını ve çevrimiçi mağazaları kontrol ederek en iyi fiyatları bulabilirsiniz.
bana ulaş
Cevap
6Cevap
Dyson.. birzamanlar yüzüne bakilmazken deger'e bindi marka. Kullanmiyorum.
Yani ancak Çinden alabilirsin öyle aöa gümrük vergisi iödersim
londrada bile 600den asagi degil, pahalı
Dyson Elektrikli Süpürge bana göre değil
Zaten Türkiye'ye gelmesi yine sıkıntı olmaz mi
Kaçak lhxgk
Yurtdışı fiyatida dolar olacak ama
türkiyede değil
bana ulaş uygun fiyata verebilirim sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?