Karar veremiyorum max aslında benim için büyük ama onun camerasi daha iyimiş. Şu an iPhone 7 kullanıyorum artık yeter değişmenin zamanı geldi ama karar veremiyorum. Ve hangi renk seçmem gerektiğini bilmiyorum Şu an siyah kullanıyorum
İmkanın varsa tabiki 12 Pro Max almak daha mantıklı. Boyut olarak ne kadar büyükte olsa zamanla kullanımın ve gözün alışır o büyüklüğüne. Ben alacak olsam mavi renk alırdım.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İs yerinde tlf çıkarmaya utanırım 😂 Çok büyük ve bizim işyerindekiler bana sürekli laf sokuyor zenginsin velan diye arabam velan modifiyeli diye kullandığım parfüme bile taktılar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İmkanın varsa tabiki 12 Pro Max almak daha mantıklı. Boyut olarak ne kadar büyükte olsa zamanla kullanımın ve gözün alışır o büyüklüğüne. Ben alacak olsam mavi renk alırdım.
İs yerinde tlf çıkarmaya utanırım 😂
Çok büyük ve bizim işyerindekiler bana sürekli laf sokuyor zenginsin velan diye arabam velan modifiyeli diye kullandığım parfüme bile taktılar
O zaman pro max yerine pro olanından olabilir. O kadar para vermişken gidip Pro haricinde bişey almamalı bence :)
Yok yok ozaman tlf almam pro olacak tabi
Ben pro aldım çok memnunum pro max benim için fazla büyüktü
Banada alsana iphone 12pro 🤣🤣
pro max guzel