Bugün Asus markalı bir laptop aldım. Akşam üzeri klavyenin ortasından cızırtı sanki bir şey dönüyormuş gibi ses gelmeye başladı. Bu benim ilk laptopum ama bana normal gelmedi. Laptopu açık kullanamıyorum az gelse de beni rahatsız ediyor sizce bu normal mi? İade mi etsem?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Selam,
Fan sesini ayırt edebiliceğinizi düşünüyor fön Makinesi ya da elektrik li süpürge sesinin cokcok daha düşük halinde bir dönüş sesidir bu şekilde bir ses varsa cihazınızın bios sürümü eski olduğu için olabilir, kurulan işletim sisteminde sıkıntılar olabilir ya da mekanik bir sorun olabilir.
Ama eğer cızırtı ya da sürtünmeye benzer bir ses ise ürünü garanti kapsamında servisine ya da aldığınız yere gönderebilirsiniz.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Ya fandır ya da Harddisk. Bence bir an önce iade et ya da değiştir.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Icerisine e mail kaydettim google youtube gezindim peki onları ne yapacağım
- +1 yıl
Cızırtı sesi fandan mi geliyor? Tıkırtı sesi var mı?
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Bilmiyorum ama sanki içinden bir şey dönüyormuş gibi geliyor masaüstüne koyunca böyle oldu
- +1 yıl
Fanda sorun var yolla gitsin
- Soran+1 yıl
Durdu şu anda youtube u açınca tekrar başladı
- +1 yıl
Fana çarpan bir şey var. Garantiye yolla. Bende de oldu bu durum.
- Soran+1 yıl
Daha alalı 24 saat bile olmadı ama çok üzgünüm
- +1 yıl
Bana da oldu bu :) servisine götür ;)
- Soran+1 yıl
İcerisine email kaydettim google a girdim teams indirdim falan onlar nolucak
- +1 yıl
Bir şey olmaz
- +1 yıl
Asus vivabook dimi... Harddisk sesi... aynısını dün aldın. Aynı ses bendede var. takılma. alışırsın
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır o değil
- +1 yıl
Peki
- Soran+1 yıl
Merhaba kardesimle ozelliklerine baktik ve vivabook oldugunu gorduk ayni ses sizde de var siz ne yapmayi dusunuyorsunuz? Garantiye gonderecek misiniz? Ekran kartiniz paylasimli mi paylasimsiz mi?
- +1 yıl
Garantiye gönderdim. Servis telefon etti ve, bu harddisk sesi, gayet normal, makanik disklerden böyle ses gelir dedi... geri yolladı
İnternet & Teknoloji konusunda 3,1b cevap paylaştı. Fanda sıkıntı vardır.
00 Yorumla- +1 yıl
2. El mi aldınız
012 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır sıfır
- +1 yıl
Sıfır ise normal değil o ses aldığınız yer ile iletişime geçin
- Soran+1 yıl
İçerisine mailimi falan kaydetmiştim onları ne yapacağım
- Soran+1 yıl
Şu anda garip bir şekilde durdu
- +1 yıl
Onlar gerekli kontrolleri yanınızda yapar değişmesi gerekiyorsa sıfırlarlar yanınızda
- Soran+1 yıl
Youtube u açınca tekrar başladı
- +1 yıl
Acaba fan sesi olabilir mi ısınmadan kaynaklı fan çalışınca öyle ses gelir
- Soran+1 yıl
İnternetten almıştım
- +1 yıl
Yazık oldu çevrende bi bilgisayarcıya götür belki fan sesi olabilir ısınmadan kaynaklı soğutmak için fan devreye girer
- Soran+1 yıl
Salonda da masanın üstünde kullanmıştım 2 saat kapalı kaldı sonra bu ses gelmeye başladı taşıyıp masaya koyunca
- +1 yıl
Önemli bişey olmuş olsa hiç açılmazdı çok rahatsız oluyorsanız yakın bi bilgisayarcıya gidin ama rahatsız etmiyorsa kullanın gitsin
- +1 yıl
Hayırlı olsun bu arada
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi